قیمت دلار، سومین هفته مهرماه را نوسانی و پرالتهاب پشت سر گذاشت. در نیمه نخست هفته، قیمت دلار افزایشی بود و تنها در مدت سه روز، چهار کانال جهش کرد. با این حال از روز سهشنبه قیمت دلار کاهشی شد، بهنحوی که روز گذشته تا کانال 51 هزار تومانی عقبنشینی کرد. آیا این روند بهمعنای کشیدهشدن ترمز دلار است و مسیر صعودی، دیگر تکرار نمیشود؟
بازار ارز و سکه چهارشنبه ۱۹ مهرماه برای دومین روز متوالی در هفته جاری قرمزپوش شد. عدهای از معاملهگران مدعی هستند که در شرایط فعلی خریدار در بازار نایاب شده است.
همزمان با ورود بازارساز به بازار و افزایش حجم عرضه ارز طی ۲۴ ساعت اخیر، ریزش قیمتها در بازار ارز همچنان ادامه دارد؛ تمام دلالهای خیابان فردوسی هم اکنون فروشنده شدند و خرید ندارند.
قیمت بیتکوین تا کف محدوده ۲۷ هزار دلار پایین آمده است. کارشناسان درباره ریزش مجدد بیتکوین هشدار میدهند، اما یکسری از تحلیلهای تکنیکال نشان میدهند رهبر بازار خیال عقبنشینی از مواضع فعلی را ندارد.
در پی بمباران ارزی بازار ارز توسط بازارساز، قیمت دلار در بازار در روندی نزولی قرار گرفت.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۱ درصد کاهش به ۱۸۶۰ دلار و ۱۷ سنت رسید.
سطح درآمدهای نفتی ایران مهمترین بخشی است که بر قیمت دلار در ایران اثر میگذارد. پس از جنگ حماس و اسرائیل قیمت نفت رشد قابل توجهی کرد که دوسناریوی نفتی را پیش روی دلار قرار میدهد.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۲ درصد کاهش به ۱۸۶۰ دلار و ۹۵ سنت رسید.
در حالیکه بانک مرکزی، با ابزار سیاست پولی و نظارت بر ترازنامه بانکها رشد نقدینگی و افزایش قیمت دلار را کنترل کرده است که در تثبیت قیمت دلار در تابستان موثر بود، هماکنون دلار تهران تحت تأثیر هیجانات خرید ناشی از تغییر انتظارات پس از جنگ صعودی شده و هیجانات مبتنی بر انتظارات، نبض بازار ارز را در دست گرفته است.
محسن قاسمی، دبیرکل سابق انجمن حسابداران خبره ایران در رابطه لزوم تجدید ارزیابی داراییهای ثابت شرکتها بیان کرد: بحث تجدید ارزیابی داراییها طی سالهای گذشته به طرق مختلف مطرح و اعمال شده؛ اما همیشه همانند یک تسکیندهنده موقتی و آن هم صرفا در ارتباط با بخشی از شرکتها عمل کرده است.