تولید سوسیس و کالباس با استانداردهای جهانی
ایرنا رییس هیاتمدیره انجمن فرآوردههای گوشتی ایران گفت: سوسیس و کالباس تولید کشور مطابق با استانداردهای جهانی است و از دولت خواست با تولیدکنندگان متخلف برخورد قانونی کند. رمضان فلاحتی افزود: درحالی که از زمان ابلاغ ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ، در تولید فرآوردههای گوشتی از این خمیر استفاده نمیکنیم اما کشورهای امریکا، آلمان، فرانسه، اتریش، برزیل و ترکیه همچنان در تولید انواع سوسیس، کالباس و ناگت از خمیر مرغ بهرهگیری میکنند. به گفته وی، در هنگام جداسازی گوشت سینه و ران مرغ بهطور معمول 20 تا 22درصد گوشت به اسکلت میچسبد که کشورهای پیشرفته توانستهاند با بهرهگیری از دستگاههای سپراتور، عملیات جداسازی کامل گوشت از استخوان را انجام دهند.