چهرههای استانی
تفاهمنامه 700 میلیارد تومانی برای محرومیتزدایی
لرستان|
تفاهمنامه 700 میلیارد تومانی برای محرومیتزدایی در لرستان بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و استانداری لرستان امضا شد. به گزارش «تعادل» به نقل از صدا و سیما، استاندار در نشست با رییس ستاد اجرایی فرمام امامخمینی(ره) گفت: تفاهمنامه 700 میلیارد تومانی بین ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و استانداری لرستان برای محرومیتزدایی در این استان امضا شد. هوشنگ بازوند افزود: در لرستان در زمینه گیاهان دارویی ظرفیت بزرگی برای سرمایهگذاری وجود دارد، ضمن اینکه هنوز تعدادی از روستاهای استان که کمتر از 20 خانوار هستند برقرسانی نشدهاند. استاندار، بزرگترین مشکل لرستان را بیکاری دانست و عنوان کرد: توقع داریم با عنایت به ظرفیت لرستان در بخشهای شیلات، سنگهای تزیینی، قیر، صنعت پتروشیمی، لاستیکسازی، شرکتهای دانشبنیان و راهاندازی واحدهای راکد ستاد اجرایی فرمان امامخمینی(ره) بتواند سرمایهگذاری کند. بازوند افزود: لرستان نیازمند ساخت 110 مسجد و 110خانه عالم در مناطق محروم و روستایی است. در این نشست مشترک مقرر شد به ازای هر شهر در لرستان 100 کمک جهیزیه هم از سوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تامین شود.
ضریب نفوذ بیمه پایینتر از میانگین کشوری است
کهگیلویهوبویراحمد|
معاون استاندار کهگیلویهوبویراحمد با بیان اینکه ضریب نفوذ صنعت بیمه در استان پایینتر از میانگین کشوری است، گفت: باید فرهنگ بیمه در استان توسعه یابد. به گزارش «تعادل» به نقل از تسنیم، پژمان نیکاقبالی دیروز در نشست کارگروه بیمه و بازسازی با تاکید بر اینکه تمام دستگاههای اجرایی باید برای مقابله با بحرانهای احتمالی آماده باشند، اظهار کرد: سولههای مدیریت بحران متناسب با نیاز استان دپو شده است. وی بیان کرد: تمام ساختمانهای دولتی در دوران اجرای طرح توسط پیمانکار و پس از بهرهبرداری باید بیمه شوند و فرهنگ بیمه را باید از دستگاههای اجرایی و دولتی در جامعه آغاز و نهادینه کرد. معاون عمرانی استاندار کهگیلویهوبویراحمد عنوان کرد: شهرداریها و دهیاریها موظف به تامین بخش یا کل اعتبارات برای گسترش حوزه بیمهیی خواهند شد و اقدامات دیگر نیز برای تامین اعتبار این حوزه انجام میشود.
نیکاقبالی خواستار ارائه گزارشی از وضعیت اقلام و تجهیزات انبار دستگاههای مختلف شد و افزود: لیست تجهیزات خودرویی آواربرداری و خودروهای سنگین دستگاهها نیز ارائه و بهروز رسانی شود.
سفر کلینیک سیار دندانپزشکی در سمنان
سمنان|
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با اشاره به راهاندازی نخستین کلینیک سیار دندانپزشکی کشور در سمنان در هفته جاری از حضور سالانه این کلینیک سیار در 200 نقطه این استان خبر داد. مهدی شادنوش در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با راهاندازی نخستین کلینیک سیار دندانپزشکی کشور در استان از این پس دیگر منتظر مراجعه بیماران بخش دندانپزشکی نمیمانیم و همکاران ما خود راسا برای ارتقای بهداشت دهان و دندان به مناطق مختلف تحتپوشش این دانشگاه سفر میکنند. وی با اشاره به وضعیت بهداشت دهان و دندان در مناطق محروم افزود: بخش مهمی از مقاصد این کلینیک سیار مناطق محروم و کمتر برخوردار استان است. رییس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در پاسخ به پرسشی درخصوص درمان بیماران در این کلینیک گفت: بخش زیادی از فرآیند درمان بیماران این بخش در این کلینیک سیار که مجهز به بسیاری از تجهیزات دندانپزشکی مورد نیاز است، انجام میشود و در مواردی نیز که پزشک تشخیص دهد که بیمار نیازمند مراجعه به مراکز تخصصی و فوقتخصصی و مراحل درمان تکمیلی است، بیمار را به مراکز تخصصی ارجاع و درمان در آنجا ادامه مییابد.
تصویب 11 طرح سرمایهگذاری خارجی در مرکزی
مرکزی|
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی گفت: 11 طرح سرمایهگذاری خارجی در پسابرجام در این استان به تصویب رسیده که از محرکهای اثربخش در رونق اقتصادی این خطه است. ظفر افشون دیروز در هفتمین نشست مرکز خدمات سرمایهگذاری استان مرکزی که با موضوع بررسی سرمایهگذاری مشترک کارخانه ساینا دلیجان با سرمایهگذار چینی در اراک برگزار شد، افزود: تاکنون 43 طرح مصوب خارجی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد دلار در این استان به انجام رسیده که یکسوم این طرحها در دوران پسا برجام جذب شده است. وی ادامه داد: مقدمات 10 طرح سرمایهگذاری خارجی در حوزه نیروگاههای خورشیدی در استان مرکزی فراهم شده که زمین مورد نیاز یکی از این طرحها در این نشست با حجم تولید 25 مگاواتی به سرمایهگذار این طرح تحویل شده است و تا چند ماه آینده به بهرهبرداری میرسد. وی خاطرنشان کرد: ایران نیز به دلیل علایق مشترک تاریخی و سنتی با کشورهای آسیایی به خصوص کشور چین خواهان رابطه تجاری با این شرکت است.