حملونقل
ورود ۹۵درصد میهمانان تحلیف از فرودگاه امام(ره)
یک مقام مسوول گفت: ۹۵درصد میهمانان مراسم تحلیف ریاستجمهوری با پروازهای عادی به تهران میآیند و تنها ۵درصد (میهمانان خاص) با پرواز اختصاصی در مهرآباد فرود میآیند. کوروش فتاحی در گفتوگو با مهر درباره انجام پرواز مقامات خارجی برای حضور در مراسم تحلیف گفت: شاهد حضور هیات بلندپایه خارجی برای حضور در مراسم تحلیف ریاستجمهوری در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری خواهیم بود. همچنین همین تعداد پرواز نیز مجدد در روزهای شنبه و یکشنبه بابت برگشت مقامات ارشد بسیاری از کشورها، صورت میگیرد و به همین دلیل فرودگاه امام خمینی(ره) ترافیک گسترده پروازها را شاهد خواهد بود. سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) افزود: با توجه به همزمانی تعداد زیادی از پروازهای حج فرودگاه امام خمینی(ره) و پروازهای تحلیف، فعالیت نیروهای شاغل در این فرودگاه به صورت 3شیفت و ۲۴ساعته افزایش یافته است. وی با بیان اینکه ۹۵درصد پروازهای تحلیف به فرودگاه امام خمینی(ره) خواهد بود، گفت: پروازهای خاص برای مقامات ارشد برخی کشورها به مهرآباد انجام میشود؛ اما بخش عمدهیی از مدعوین مراسم تحلیف ریاستجمهوری با مسافران عادی به تهران میآیند که با توجه به فرود پروازهای بینالمللی در فرودگاه امام خمینی (ره) سفر آنها به ایران نیز از طریق همین فرودگاه انجام میشود. بنابراین انتقال سفرهای مقامات خارجی حاضر در تحلیف ریاستجمهوری به فرودگاه امام خمینی (ره) به دلیل مسائل امنیتی نیست. هر چند که استقبال از مسافران ویژه پروازهای عادی در فرودگاه امام خمینی(ره) بهصورت ویآیپی خواهد بود. به گزارش«تعادل» روز شنبه مجلس شورای اسلامی میزبان 100 هیات خارجی، 18 رییس مجلس و 7 رییسجمهور خواهد بود تا بیسابقهترین مراسم تحلیف تاریخ ایران از لحاظ کیفیت میهمانان خارجی برگزار شود.
راهاندازی پرواز بندرعباس-مسقط
محمود امانیبنی مدیرکل فرودگاههای استان هرمزگان از افزایش پروازهای خارجی فرودگاه بینالمللی بندرعباس با راهاندازی پرواز بندرعباس-مسقط و بالعکس خبر داد. به گزارش روابطعمومی اداره کل فرودگاههای استان هرمزگان، محمود امانیبنی با اعلام این خبر افزود: با پیگیریهای انجام شده، از ۱۶ مردادماه شاهد انجام پرواز در مسیر بندرعباس مسقط و بالعکس خواهیم بود. امانیبنی گفت: این پرواز در روزهای دوشنبه هر هفته و توسط شرکت هواپیمایی کیشایر در این مسیر انجام خواهد شد و چنانچه شاهد تقاضاهای بیشتر باشیم، بلافاصله افزایش بیشتر این پرواز در دستور کار قرار خواهد گرفت. مدیرکل فرودگاههای استان هرمزگان با اشاره به اهمیت افزایش اینگونه پروازها گفت: افزایش روابط به ویژه روابط تجاری و اقتصادی در بین کشورها نیازمند ایجاد بسترهای مناسب ارتباطات است و در این راستا فرودگاه از اهمیت ویژه و استراتژیک برخوردار است. از همین رو افزایش اینگونه پروازها در بالا بردن سطح تبادلات با کشورها بسیار اهمیت دارد. امانیبنی افزود: برنامههای دیگری نیز برای افزایش پرواز در سطح فرودگاههای استان در دستور کار قرار دارد که پیگیری و برقراری پروازهای بیشتر منوط به استقبال مردم خواهد بود، چرا که بسترهای لازم در سطح فرودگاههای استان کاملا مهیاست و چنانچه مردم از مسیرهای پروازی استقبال کنند، بلافاصله پیگیری لازم جهت افزایش پرواز انجام خواهد شد.
سرمایهگذاریهای ریلی، ترانزیت محور شود
مدیرکل بازرگانی و بازاریابی داخلی راهآهن گفت: لازم است سرمایهگذاریهای ریلی بر پایه ترانزیت بار انجام شود. به گزارش صدا و سیما، سیدمرتضی علیاحمدی افزود: شرکت راهآهن در راستای هدف سازمانی خود شرایط لازم و ضروری برای بهرهبرداری و جابهجایی بار و مسافر در شبکه ریلی را فراهم کرده است. وی افزود: اصلیترین فرآیند کسب و کار راهآهن جهت تامین منابع مالی خود، کسب درآمد از محل حمل و نقل بار تحت عنوان درآمدهای عملیاتی است، بنابراین لازم است تمام اهداف و سیاستهای راهآهن منطبق بر کسب و کار بار و جذب و افزایش منابع مالی از محل حمل بار قرار گیرد. مدیرکل بازرگانی و بازاریابی داخلی راهآهن اضافه کرد: آموزش کارکنان در بحث مشتریمحوری (مشاغلی که با مشتری مستقیما روبهرو هستند) از دیگر موضوعات مرتبط با اهداف راهآهن است تا ضمن شناخت و درک لازم به اصول بازاریابی و ارتباط با مشتری، مجهز به تکنیکها و ابزارهای ارتباط با مشتری قرار گیرند. وی اظهار کرد: این تکنیکها در قالب سیستمهای فناوری اطلاعات و ارتباطات باید در خدمت بخش بازرگانی قرار گیرد تا در قبال بازار منعطف، زمینه را برای دسترسی به اطلاعات و رضایت مشتری فراهم کند. این مقام مسوول گفت: فعالیت راهآهن بر پایه مشتریمداری است، بنابراین ضروری است به سرعت در ساختار تشکیلاتی و شاغلان آن در سطح ستاد و مناطق بازنگریهای لازم صورت گیرد.
طرح تدقیق سواحل شمالی، امسال آغاز میشود
مدیرکل سواحل، بنادر و سازههای دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: طرح تدقیق مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی استانهای شمالی کشور با هدف اجرای مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی (ICZM) در سال جاری آغاز میشود. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمدرضا اللهیار افزود: نخستین تجربه در برقراری نظام مدیریت یکپارچه سواحل در استانهای بوشهر و هرمزگان توسط سازمان بنادر و دریانوردی آغازشد. وی یادآور شد: پیش از این نگاه به سواحل کشور از خشکی به ساحل بود، اما با اجرای مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی اکنون نگاه از دریا به ساحل است، زیرا نخستین نقطه کشور سواحل هستند که باید پایداری آن همهجانبه باشد. اللهیار گفت: ظرفیتهای دریا تنها مربوط به حمل و نقل دریایی نیست، بلکه دریا ظرفیتهای بسیاری دارد و استفاده از منابع زنده، غیرزنده و گردشگری دریایی نمونههایی از آن است. مدیرکل سواحل، بنادر و سازههای دریایی سازمان بنادر و دریانوردی یادآور شد: در مطالعات خود ۵۸ نوار ساحلی کشور شناسایی و کاربریهای متناسب با ظرفیتهای آن مشخص شده تا در برنامهریزیها برای توسعه نوارساحلی مورد توجه تصمیمگیرندگان قرارگیرد.