تعیین بیمه و مالیات برای کسب و کارهای مجازی
فارس| وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره نحوه پرداخت مالیات توسط کسب وکارهای مجازی مانند اسنپ و تپسی و... گفت: فضای مالیات این کسب و کارهای الکترونیکی باید شفاف شود.
محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با درباره نحوه پرداخت مالیات توسط کسب وکارهای مجازی مانند اسنپ و تپسی و... اظهار کرد: باید در رابطه با کسب وکارهای الکترونیکی وقت بیشتری بگذاریم و دنبال کنیم تا مشکل بیمه آنها حل شود و فضای مالیات آنها نیز شفاف شود.
وی در ادامه افزود: این نوع کسب و کارها باید مورد حمایت بیشتری قرار بگیرد و نیازمند قوانین خاص خودشان هستند تا بتوانند خدمات بهتر و بیشتری داشته باشند و همه اینها باید دنبال شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این سوال که آیا شما و دولت موافق پرداخت مالیات توسط این شرکتها هستید یا خیر گفت: اینها باید روشن شود در عین حال باید حرفشان را هم بشنویم و مسائلشان را درک کنیم به هر ترتیب کسب و کارهای الکترونیکی مشابه کسب و کارهای سنتی قدیم نیست و باید براساس واقعیتهایی که دارند برایشان مالیات و بیمه مشخص کنیم.
همچنین وزیر ارتباطات گفت: اجرای پروژه فیبرنوری منازل در ۸ کلانشهر کشور با همکاری اپراتور آفریقای جنوبی به زودی نهایی میشود.
محمود واعظی از تداوم مذاکره با اپراتور آفریقای جنوبی برای حضور در اجرای پروژه فیبرنوری منازل و اماکن (FTTX) در ۸ کلانشهر ایران خبر داد و گفت: موافقتنامه صاحبان سهام به زودی نهایی میشود.
وی با بیان اینکه مقدمات حضور این شرکت به عنوان سرمایهگذار خارجی در پروژه فیبرنوری با همکاری شرکتهای داخلی در حال انجام است، ادامه داد: روند کار راضیکننده است. موافقتنامهیی که باید در این باره بین صاحبان سهام امضا شود، در یکی دو هفته آینده جمعبندی و سند نهایی نیز کامل خواهد شد. وزیر ارتباطات تاکید کرد: قرار است این اپراتور کشور آفریقای جنوبی ۷۵۰میلیون دلار سرمایهگذاری در پروژه «شبکه اتصال فیبر نوری» در ایران انجام دهد که نزدیک به ۳۰۰میلیون دلار آن به صورت مستقیم و ۴۵۰میلیون دلار آن به صورت غیرمسقیم جذب خواهد شد. موافقت با واگذاری پروژه اتصال فیبر نوری به اماکن و منازل به اپراتور آفریقای جنوبی و جذب سرمایهگذاری خارجی برای آن از اسفند ماه سال ۹۵ از سوی وزیر ارتباطات مطرح شده بود. این اقدام از سوی وزارت ارتباطات به دنبال روی زمین ماندن پروژه اپراتور چهارم ارتباطات کشور که قرار بود شبکه دسترسی فیبر نوری را در کشور پیادهسازی کند، اتخاذ شد. امروزه شبکه دسترسی فیبر نوری به دلیل پهنای باند وسیعتر در مقایسه با کابلهای مسی و تاخیر کمتر در مقایسه با مخابرات ماهوارهیی از مهمترین ابزار انتقال اطلاعات محسوب میشود.