چهرهها
رسانهها، حاشیهسازیها را آشکار کنند
رییس مرکز پژوهشهای مجلس با بیان اینکه جامعه رسانهیی حاشیهسازیها را آشکار کند، گفت: جامعه رسانهیی میتواند کمک موثری کند تا کسانی که در مسوولیتهایشان حاشیهسازی میکنند را به مردم معرفی کنند. اقدامی که نتیجه آن آرام شدن جو جامعه و پرداختن مسوولان به مشکلات اساسی کشور میشود. به گزارش ایسنا، کاظم جلالی در نشستی به مناسبت روز خبرنگار با اصحاب رسانه گفت: اکنون در آستانه تشکیل کابینه دوازدهم بعد از اخذ رای اعتماد از مجلس هستیم. امیدواریم هر چه سریعتر دولت تشکیل شود و تمامی تلاش خود را برای حل و فصل مشکلات به خصوص مشکلات اقتصادی به کار گیرد. وی با بیان اینکه براساس تاکیدات مقام معظم رهبری همه باید به سمت تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم، گفت: راهحل مسائل کشور از اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی میگذرد. در همین راستا جامعه رسانهیی کمک کند تا به جای پرداختن به حواشی و برجسته کردن اختلافات مسوولان به سمت حل مشکلات اساسی کشور روند چون مشغول شدن مسوولان به مسائل اختلافی آنها را از مسائل اصلی همچون ایجاد اشتغال و فراهم کردن کسب وکار غافل میکند.
ظریف اعتقاد به همافزایی تمام نهادها در مسائل خارجی دارد
سخنگوی وزارت امور خارجه درباره برخی برداشتهای رسانهیی از متن برنامه دکتر محمدجواد ظریف، وزیر پیشنهادی امور خارجه برای دولت دوازدهم به ایرنا گفت: دکتر ظریف به عنوان فردی کاملا حرفهیی و متخصص در حوزه روابط بینالملل و سیاست خارجی اعتقاد راسخ به هماهنگی و همافزایی تمامی نهادهای ذیربط در حوزه مسائل خارجی داشته و دارد. به گزارش ایرنا، بهرام قاسمی بیان کرد: بدون تردید آنچه از متن برنامه دکتر ظریف از سوی اندک شمار رسانههای خاص و تحت عنوان طرح ممنوعیت اظهارنظر در مسائل سیاست خارجی یا تیترهایی از این قبیل مورد برداشت و تفسیر قرار گرفته است، تفسیر و برداشتی خودخواسته از متن برنامه و کاملا مغایر با آن مفهومی است که به صراحت تمام در متن برنامه و روش و منش ایشان وجود دارد. وی افزود: متن قید شده در برنامه کاری ایشان به قدری روشن، شفاف و صریح است که برداشتهای نادرست به عمل آمده از آن را تا حد بسیار زیادی غیرطبیعی مینمایاند. بیشک ایشان هرگز معتقد و قائل به تک صدایی آن هم در یک جامعه چند صدایی و مبتنی بر مردمسالاری در سیستم پارلمانی و هیچگونه انحصارگرایی در سیاست خارجی در بخشهای مختلف نیستند و کارنامه ایشان در طول سالیان خدمت در کسوت وزارت، معاونت وزارتخانه یا نمایندگی دایم در سازمان ملل متحد نیز گویای نگاه و روش کاری و مدیریتی ایشان است.
تلاش دولت برای رایآوری همه وزرای پیشنهادی
در آستانه برگزاری جلسه رای اعتماد مجلس دهم به وزرای دولت دوازدهم، معاون پارلمانی رییسجمهور تاکید کرد: ما تمام و کمال تلاش میکنیم تا همه وزرای معرفی شده رای اعتماد مجلس را کسب کنند حسینعلی امیری در گفتوگو با ایلنا در رابطه با رایزنیهای صورت گرفته میان وزرای پیشنهادی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: برنامهریزیهای خوبی با همکاری و همراهی رییس مجلس، هیات رییسه مجلس و روسای فراکسیونهای مجلس داشتهایم. او ادامه داد: براساس جدول زمانبندی شده هر کدام از وزرای پیشنهادی در کمیسیونهای تخصصی مجلس، فراکسیونهای سیاسی و فراکسیونهای منطقهیی حضور مییابند و دیدگاههایشان را مطرح و برنامههایشان را تشریح میکنند و به سوالات و دغدغههای نمایندگان پاسخ میدهند. معاون پارلمانی رییسجمهور با بیان اینکه ما احساس میکنیم که شرایط و روابط خوبی میان مجلس و دولت وجود دارد، تصریح کرد: ما امیدوار هستیم هر ۱۷وزیر معرفی شده از سوی آقای رییسجمهور بتوانند اعتماد نمایندگان را جلب کنند و دولت هم تمامی تلاش خود را برای رسیدن به این مساله انجام خواهد داد. امیری در پاسخ به این سوال که وزیر پیشنهادی علوم چه زمانی معرفی خواهد شد؟ خاطرنشان کرد: گزینه پیشنهادی وزارت علوم درحال بررسی است و نمیتوانم زمان دقیقی برای معرفی وزیر پیشنهادی مطرح کنم. آقای رییسجمهور درحال بررسی و انتخاب بهترین گزینه برای وزارت علوم است.
تقدیر از مجلس برای طرح مقابله با اقدامات خصمانه امریکا
رییس قوه قضاییه، شهید محسن حججی را نمونهیی از جوانان تربیت یافته انقلاب اسلامی توصیف کرد و گفت: این شهادتها نشانه مهمی برای حکومتهای سلطه است تا بدانند که جوانان این مرز و بوم اینچنین پای ارزشهای اسلام و انقلاب میایستند و بر این اساس مطمئن هستیم که نابودی داعش و شکست حامیان آن نزدیک است. به گزارش«تعادل» به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیتالله آملی لاریجانی در جلسه مسوولان عالی قضایی تصویب طرح مقابله با اقدامات خصمانه امریکا توسط مجلس را قابل تقدیر خواند و با بیان اینکه این اقدام هم یک کار واقعی و هم یک کار نمادین است، تصریح کرد: ازجمله اقدامات واقعی در این طرح که در صورت تایید شورای محترم نگهبان باید اجرایی شود، اقدام قوه قضاییه برای تخصیص شعبی از محاکم جهت رسیدگی به دعاوی ناشی از تحریمها و اقدامات ماجراجویانه امریکاست. آملی لاریجانی، رییس دستگاه قضا در تشریح وجه نمادین این مصوبه مجلس نیز گفت: این مصوبه نشان میدهد که نهادها، قوا و مسوولان جمهوری اسلامی در برابر سیاستهای خصمانه امریکا همگی یکصدا ایستادهاند و اجازه نمیدهند که دولت امریکا هر قدمی که خواست بردارد و البته گام بعدی نیز اقدام شورای نظارت بر اجرای برجام است. رییس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی نیز برای تقابل با این سیاستهای خصمانه باید همه احتمالات را پیشبینی کند و همه نهادها باید همشان این باشد که به اقتدار کشور کمک کنند.