چهرههای استانی
بهرهبرداری از پروژه همت طی 5 ماه آینده
البرز| بعد از انتقاداتی که درباره تاخیر در بازگشایی اتوبان همت در استان البرز مطرح شد، مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز گفت: پروژه اتوبان همت با انجام تملکهای لازم طی بازه زمانی 5 ماهه به بهرهبرداری میرسد. به گزارش مهر، تقی رضایی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه طی سنوات اخیر در کل کشور تنگناهای مالی عدیدهیی را در کشور شاهد بودیم، اظهار کرد: با وجود تمام مشکلات، سال خوبی را گذرانده و اعتبارات مطلوبی در این حوزه اخذ شده است. او با اشاره به اینکه ۴۰میلیارد تومان اعتبار به راه و شهرسازی استان البرز تخصیص پیدا کرده که بخش قابلتوجهی از اعتبارات استانی است، افزود: پروژههای متعددی در استان تعریف شده، بهسازی و روکش آسفالت مسیری به طول ۴۲کیلومتر ازجمله این اقدامات است. مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز تصریح کرد: راههای روستایی و پروژههای مشارکتی با خیرین درخصوص بهسازی ۲۰کیلومتر از مسیرهای روستایی استان انجام پذیرفته است. او با تاکید بر اینکه پروژههای متعددی برای استان تعریف شده که پروژه آبیک به چرمشهر ازجمله این موارد است، افزود: تحقق و به بهرهبرداری رسیدن این مسیر مشکلات عدیدهیی چون آلودگی و ترافیک را در کرج کاهش خواهد داد.
رونمایی از فیروزه پروژههای عمرانی تبریز
آذربایجان شرقی | شهردار تبریز از پروژه مرکز همایشهای بینالمللی تبریز به عنوان عظیمترین پروژه فرهنگی شمالغرب کشور و فیروزه پروژههای عمرانی تبریز یاد کرد و افزود: این پروژه نفیس و ماندگار پس از ۱۴ماه تلاش طاقتفرسا سهشنبه ۲۴مرداد رونمایی و تقدیم شهروندان میشود. به گزارش ایسنا، صادق نجفی با بیان اینکه مرکز همایشهای بینالمللی تبریز به نیاز چندین ساله اصحاب فرهنگ و هنر پاسخگو است، افزود: سالن همایش اصلی با گنجایش۱۵۰۰نفر، سالن همایش دوم به گنجایش ۵۰۰ نفر، سالنهای جانبی، پارکینگهای اصلی و فرعی، فضاهای رفاهی و خدماتی، کلاسهای آموزشی و مجموعه پلههای برقی و آسانسورها از بخشهای عمده پروژه مرکز همایشهای بینالمللی تبریز است. نجفی یادآور شد: تجربه پروژههای عمرانی در شهرهای مختلف کشور نشان میدهد، اجرای پروژهیی با کیفیت و حجم عملیاتی مرکز همایشها به طور متوسط 5 سال ونیم به طول میانجامد اما مرکز همایشهای تبریز با وجود همزمانی با زمستان سال گذشته و شرایط دشوار فعالیت عمرانی در شهرک خاوران، ظرف ۱۴ماه تکمیل شده است. او ادامه داد: این رکورد ارزشمند درحالی رقم خورده که پروژه به طور مستمر در معرض بازدید گروههای فنی و کارشناسی قرار داشته است.
افزایش 21 درصدی واردات از بنادر هرمزگان
هرمزگان| مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: 3میلیون و 707هزار و 264تن کالا از بندرهای این استان در 4ماهه اول سال جاری وارد شده که در همسنجی با پارسال 21درصد افزایش داشته است. به گزارش«تعادل» به نقل از ایرنا، اللهمراد عفیفیپور دیروز اظهار کرد: میزان صادرات هم در این مدت با یک درصد افزایش به 12میلیون و 80 هزار و 365تن رسیده که یک درصد نسبت به 4ماه سال قبل افزایش داشته است. مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اضافه کرد: میزان صادرات در 4ماهه اول پارسال 11میلیون و 905هزار و 708تن بود. عفیفیپور ابراز کرد: کابوتاژ با 2میلیون و 918هزار و 506 تن 13درصد نسبت به سال قبل کاهش یافته است. او ابراز کرد: یک میلیون و 960هزار و 744تن انواع کالای غیرنفتی از طریق بنادر تجاری استان ترانزیت شد که رشد 27درصدی نسبت به مدت مشابه در سال قبل داشته است. مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان خاطرنشان کرد: حجم صادرات فرآوردههای نفتی از ابتدای سال تاکنون را 3میلیون و 981هزار و 709تن و کابوتاژ اینگونه محمولهها را 6 میلیون و 250هزار و 615 تن اعلام کرد. به گفته عفیفیپور 25هزار تن از اینگونه کالاها ترانزیت و 998هزار و 418تن از فرآوردههای نفتی وارد شد.
پرداخت ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید
سمنان| رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: از ابتدای سال ۹۶ تاکنون بیش از یک هزار و ۱۸۰میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی استان سمنان پرداخت شده است. بهروز اسودی پیش از ظهر دیروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر 74جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان سمنان برگزار شده است. او اذعان کرد: در این جلسات مشکلات واحدهای تولیدی استان سمنان که در سامانه بهینیاب ثبتنام کردند از سوی اعضای کارگروه و کارشناسان آن بررسی میشود و به واحدهای مورد تایید تسهیلات رونق تولید پرداخت میشود. رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه تاکنون بالغ بر 90واحد تولیدی در استان سمنان مورد تایید این کارگروه قرار گرفته است، افزود: این واحدها برای دریافت تسهیلات رونق تولید به ارزش بیش از یک هزار و 180میلیارد ریال به بانکهای عامل معرفی شدند. او یادآور شد: تاکنون مشکلات 444واحد تولیدی در این کارگروه بررسی شده و از مصوبات این جلسات 46درصد در دست اقدام و 54 درصد از آن به طور کامل اجرایی شده است. اسودی تاکید کرد: 77واحد صنعتی استان سمنان با تایید کارشناسان ستاد تسهیل و رفع موانع تولید این استان موفق به دریافت تسهیلات رونق تولید شدند.