چهرههای استانی
بازدید آیتالله صدوقی مازندرانی از بوستان ولایت
مازندران آیتالله صدوقی مازندرانی، جمعی از روحانیون و علمای مرکز استان، مهدی عبوری شهردار ساری، مسعود مدینه رییس و شمشیربند عضو شورای اسلامی شهر ساری از روند احداث بوستان ولایت بازدید کردند. به گزارش «تعادل»، آیتالله صدوقی مازندرانی پس از بازدید از روند احداث بوستان ولایت با اشاره به فعالیتهای شهرداری و شورای اسلامی شهر ساری اظهار کرد: این فعالیتها الگوی مناسبی برای سایر شهرهای استان است. در این بازدید آیتالله صدوقی مازندرانی در سخنانی با قرائت آیاتی از کلامالله مجید و ذکر احادیثی پیرامون امانت و امانتداری و ضمن قدردانی از فعالیتهای مدیریت شهری در چهار سال گذشته، ابقای شهردار ساری در راس مدیریت شهری را نشاندهنده شایستگی و اعتماد شهروندان به اقدامات شهرداری دانست و گفت: عبوری شهردار ساری امانتی که شورای چهارم به او سپرده بود را بهتر از آنچه تحویل گرفته بود به شورای پنجم سپرد. وی با اشاره به حمایتهای شورای اسلامی دوره چهارم شهر ساری از شهرداری افزود: شهروندان ساروی از خدمات سالهای اخیر شهرداری ساری رضایت داشتهاند و امیدواریم با حمایتها و پشتیبانیها در دوره جدید هم این سازندگیها ادامه یابد. آیتالله صدوقی مازندرانی به تملک پادگان ارتش اشاره و بیان کرد: با حمایتها و پیگیریهای اعضای شورای اسلامی شهر و خصوصا شهردار جهادی ساری، این آرزوی دیرینه مردم محقق شد و اینک با احداث این بوستان مرکز مازندران شاهد تحول عظیمی خواهد بود و این اقدامات جهادی باید تسریع و حفظ شود.
تلاش دولت برای ایجاد اشتغال و رونق تولید
سمنان استاندار سمنان گفت: ایجاد اشتغال و رونق تولید دو رویکرد اصلی دولت است و در تمام پروژههای عمرانی و اقتصادی نسبت به تحقق این مهم توجه ویژهیی دارد. به گزارش تسنیم، محمدرضا خباز دیروز در جلسه شورای اداری شهرستان آرادان اظهار کرد: اقتصاد دولتی توانایی لازم برای تحقق اهداف نظام در راستای رسیدن به خودکفایی و توسعه و آبادانی را ندارد و این مهم نیازمند حمایت ویژه سرمایهگذاران بخش خصوصی است. وی با تاکید بر لزوم توجه ویژه دولت به ظرفیت سرمایهگذاران بخش خصوصی خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری باید مولد باشد و اقتصاد سالم اقتصادی است که بهره بانکی پایینتری داشته باشد. استاندار سمنان با اشاره به اینکه 85درصد از درآمدهای نفتی کشور صرف هزینههای جاری میشود، اذعان کرد: 15درصد باقیمانده از درآمدهای نفتی کشور نمیتواند پاسخگوی هزینههای عمران و آبادانی کشور باشد. وی تصریح کرد: ایجاد اشتغال و رونق تولید دو رویکرد اصلی دولت است که در تمام پروژههای عمرانی و اقتصادی نسبت به تحقق این مهم توجه ویژهیی دارد. خباز با بیان اینکه نرخ بیکاری در استان سمنان به 8.3درصد رسیده است، یادآور شد: دشمنان این نظام از قدرت تسلیحاتی ایران همواره در هراس هستند و تنها راه ضربه زدن به این کشور را در حوزه اقتصادی و فرهنگی میدانند. وی تحریمهای ظالمانه امریکا را برای آسیب زدن به اقتصاد کشور دانست و گفت: تنها راه مقابله ایران با این توطئهها رونق تولیدات داخلی و تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی در تمام عملکرد دولت است.
ظرفیت یکمیلیون شغل در سازمان فنی و حرفهای
بوشهر معاون سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: این سازمان توانایی فراهم کردن سالانه یکمیلیون فرصت شغلی را در صورت تعامل و هماهنگی صاحبان مشاغل و مدیریت درست برحسب تقاضای نیروی کار دارد. علی موسوی دیروز در گفتوگو با ایرنا، در بندرگناوه افزود: این امر درصورتی تحقق مییابد که صاحبان مشاغل مشخص کنند به چه نیرویی و با چه مهارتی نیاز دارند تا متناسب با خواسته آنان آموزشهای لازم ارائه و وارد بازار کار شوند. وی اضافه کرد: این سازمان متولی اشتغال نیست اما با آموزش و مهارتافزایی و توانمند کردن افراد نقش مهمی در فراهم کردن تسهیل فرآیند اشتغال پایدار ایفا میکند. وی اظهار کرد: اگر قرار است کسی جذب بازار کار شود باید در وهله اول مهارت موردنیاز شغلی خود را در فنی و حرفهای کسب کند. موسوی گفت: صاحبان مشاغلی در شهرستانها باید تقاضاهای نیروهای کار را به فنی و حرفهای اعلام کنند تا آموزشهای لازم به آنان داده شود. وی بیان کرد: اگر این چرخه رعایت و بهدرستی انجام شود در استانی نظیر بوشهر نزدیک به 30 هزار تن با فراگیری آموزشهای لازم جذب کار خواهند شد. معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: این سازمان با بیشتر سازمانها تفاهمنامه منعقد کرده و در این ارتباط در پنج ماهه اول امسال نزدیک به 100 هزار تن آموزشهای لازم را در این قالب فرا گرفتند. وی افزود: این سازمان همه ساله در بخشهای دولتی و خصوصی به افراد جویای کار، شاغلان، قشرهای دانشآموز، دانشجو، سرباز، زندانی، آسیبدیدگان اجتماعی و معتادان بهبود یافته آموزش ارائه میدهد.
طرح آمارگیری کارگاهی ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات
گیلان باتوجه به اهمیت پایش اطلاعات آماری و ضرورت بهکارگیری این دادههای آماری در فرآیند توسعه استانی، معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان از اجرای طرح آمارگیری کارگاهی ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات از 28 مرداد لغایت 28 شهریور سال جاری در گیلان خبر داد. به گزارش ایسنا، وحید طیفوری با بیان اینکه در زندگی امروز فعالیت بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات بهعنوان بخشی از امکانات زیربنایی، در کشور و استان حایز اهمیت بوده به نحوی که در کارها و فعالیتهای روزمره دخیل است، گفت: بدین منظور طرح آمارگیری کارگاهی ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات با مراجعه به عاملین اقتصادی این بخش، با هدف جمعآوری اطلاعات مورد نیاز محاسبه ارزش افزوده و سایر شاخصهای مورد نیاز اجرا میشود. معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان از طرح آمارگیری از کارگاههای ارائه خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات، کارگاههای تولید تجهیزات فناوری اطلاعات و ارتباطات، کارگاههای عمدهفروشی کالاهای فناوری اطلاعات و ارتباطات، انتشارات الکترونیکی و شاخصهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در کارگاههای کشور بهعنوان پنج طرح آمارگیری ذیل مجموعه طرح آمارگیری حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات یاد کرد و افزود: اطلاعات موردنیاز از طریق مراجعه حضوری ماموران آمارگیر به دو هزار و 454 کارگاه نمونه در استان و انجام مصاحبه با مسوولان کارگاهها جمعآوری خواهد شد.