شائبه‌های بهداشتی درباره نخستین استریت‌فود ایران

۱۳۹۶/۰۷/۱۳ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۰۸۴۳۶
شائبه‌های بهداشتی درباره نخستین استریت‌فود ایران

نخستین استریت‌فود ایران نام گرفته؛ جایی که غذافروشی‌های خیابانی‌اش تا نیمه‌شب باز هستند و شب‌های ابتدای خیابان سی تیر را زنده کرده‌ است. اما چند وقتی است که درباره رعایت بهداشت در این غذافروشی‌‌های خیابانی مورد مناقشه شده است.

نگین گطمیری، مجری طرح استریت‌فود خیابان سی تیر با اشاره به برخی شایعات مبنی بر عرضه محصولات ناسالم در اغذیه‌فروشی‌های خیابان سی تیر گفته که دکه‌های غذایی خیابان سی تیر به‌طور روزانه و مداوم توسط کارشناس رسمی بهداشت محیط مستقر، بررسی و نظارت می‌شود. او با اشاره به اینکه تاکنون هیچ مورد شکایت یا مسمومیت غذایی در این خیابان گزارش نشده به ایسنا گفت: با توجه به خرید و مصرف روزانه و طبخ غذا در مقابل دیدگان مردم و همچنین استفاده از محصولات گوشتی با برند‌های استاندارد می‌توان گفت غذای خیابان سی تیر از سلامت کامل برخوردار بوده و تداوم استقبال 5000نفری مردم نشان از این کیفیت دارد. او اظهارات برخی منتقدان را ناعادلانه و عجولانه دانسته است؛ با گذشت 10ماه از شروع فعالیت این کیوسک‌ها و برطرف شدن بخش عمده‌یی از نواقص و نکات، در حال حاضر تمام فود تراک‌های غذایی این خیابان تحت نظارت کامل و دقیق کارشناس بهداشت محیط مستقر در این خیابان و با استانداردهای وزارت بهداشت اداره می‌شود. همچنین با توجه به دغدغه‌های موزه ملی ایران مبنی بر امنیت و ایمنی این خیابان، کارشناس HSE نیز در این خیابان مستقر شده و به صورت روزانه کنترل لازم انجام می‌شود و نواقص برطرف شده و خطری موزه ملی یا شهروندان را تهدید نمی‌کند.