آپلود مغز روی رایانه
دیلی میل|
یک استاد دانشگاه منچستر میگوید، آپلود مغز روی یک رایانه برای رسیدن به جاودانگی به زودی میتواند به واقعیت تبدیل شود.
ادعای پرفسور برایان کاکس، فیزیکدان کوانتومی و استاد دانشگاه منچستر ممکن است جدیدترین داستان علمی تخیلی به نظر بیاید اما آپلود مغز روی یک رایانه برای رسیدن به جاودانگی به زودی میتواند تبدیل به واقعیت شود. پروفسور«برایان کاکس» در مصاحبه جدید خود در مورد «تکینگی تکنولوژیک» به مواردی قابل تامل اشاره کرد. کاکس گفت که این تکنیک به نام «تکینگی تکنولوژیک» میتواند زودتر از آنچه تصور میشود، در دسترس باشد. وی میگوید که هیچ دلیلی نمیبیند که چرا هوش انسان نتواند توسط رایانهها شبیهسازی شود، گرچه زمان مشخصی را برای وقوع این اتفاق ذکر نکرد. پروفسور کاکس در مورد تلفیق انسان با ماشین طی مصاحبه با The Sun Online صحبت کرد. وی گفت: هیچ دلیلی برای اینکه نتوان هوش انسانی را شبیهسازی کرد، پیدا نمیکنم، علاوه بر اینکه طبق فیزیک کوانتومی(رشتهیی که او در آن تخصص دارد) ایجاد هوش مصنوعی واقعی قطعا امکانپذیر است. تکینگی تکنولوژیکی روشی است که به گفته کارشناسان میتواند در آینده برای تبدیل ذهن فرد به دادههای دیجیتال و آپلود آن روی یک کامپیوتر بسیار قدرتمند استفاده شود. این کار به شما این امکان را میدهد که در یک جهان از تجربیات مجازی بیحد و حصر زندگی کنید و به جاودانگی حقیقی برسید.
پروفسور کاکس گفت: من فکر نمیکنم که ذهن مردم متفاوت از کامپیوترها باشد. پروفسور کاکس در آرزو و ادعای خود تنها نیست. سال پیش «ری کورزویل»، مدیر مهندسی گوگل پیشبینی کرد که در 30سال آینده، انسانها قادر خواهند بود کل ذهن خود را به رایانهها منتقل کنند و از لحاظ دیجیتالی جاودانه شوند.
کورزویل همچنین ادعا کرد که قسمتهای بیولوژیکی بدن ما با قطعات مکانیکی جایگزین خواهد شد و این امر ممکن است تا اوایل سال 2100 اتفاق بیفتد.
وی گفت: براساس برآوردهای محافظهکارانه از میزان محاسبات، شما نیاز دارید که یک مغز انسان را شبیهسازی کنید، ما قادر خواهیم بود که محدوده هوشمان را یک میلیارد برابر کنیم.
الون ماسک مدیرعامل شرکت تسلا و SpaceX هم در مورد «تکینگی تکنولوژیکی» با این 2نفر هم نظر است.