ایرانشهر
دپوی روزانه 8 هزار تن زباله در جنوب تهران
زهرا صدراعظمنوری، رییس کمیسیون محیط زیست شورای شهر گفت: نقاطی در تهران است که روزی 3بار زبالههای آنها جمعآوری میشود و این کار هزینهبر است.
به گزارش فارس، زهرا صدراعظمنوری با بیان اینکه مردم انتظار دارند محیط پیرامونیشان تمیز باشد، گفت: ایجاد شهری با آرامش و تمیز حق مردم است. نوری با بیان اینکه روزانه 8 هزار تن زباله در تهران تولید میشود، گفت: هیچ تیزری برای الگوی مصرف به مردم داده نشده است تا مردم کمتر زباله تولید کنند. رییس کمیسیون محیط زیست شورای شهر با بیان اینکه تولید این حجم زباله در شأن تهران نیست، گفت: واقعا تفکیک زباله از مبدأ کار پیچیدهیی نیست و در تمام دنیا این موضوع تجربه شده است ولی در تهران این کار به درستی انجام نمیشود.
رییس کمیسیون محیط زیست شورای شهر به بازیافت زباله اشاره کرد و گفت: ما نباید زباله را در جنوب شهر دپو کنیم باید زبالهها بازیافت شوند.
وی گفت: عمده این زبالهها در جنوب کهریزک، صالحآباد و آرادکوه دفن میشود. دفنها هم به صورتهای مختلفی صورت میگیرد.
.
شورای شهرمقابل دیوارکشی کوتاه نمیآید
رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه مدیریت شهری به هیچ عنوان اجازه ادامه دیوارکشی در مقابل ساختمان قدیم مجلس و بسته شدن خیابان مردم را نخواهد داد، گفت: این موارد از مصادیق بیقانونی است که توسط مجلس انجام گرفته است.
به گزارش تسنیم، محمدجواد حقشناس با اشاره به دیوارکشی اطراف مجلس و بیتوجهی سازمان میراث فرهنگی و گردشگردی تهران اظهار کرد: ما نسبت به این موضوع گلایه داریم و انتظار داشتیم این سازمان متولی نسبت به بنای تاریخی مجلس مشروطه ورود جدی را داشته باشد که این امر تا به امروز اتفاق نیفتاده است.
به گفته وی، مجلس مشروطه و میدان بهارستان نزدیک به 200سال تاریخ تهران را به دنبال خود دارد که قبل از شکلگیری مشروطه، میدان بهارستان یکی از میدانهای تاریخی تهران بوده و بعد از اینکه مجلس در آنجا احداث میشود این میدان تبدیل به نمادی برای خیابان مشروطه میشود.
حقشناس ادامه داد: در کنار قرار گرفتن سایر مجموعههای تاریخی ازجمله سپهسالار(مدرسه و مسجد شهید مطهری) اهمیت این محدوده را چند برابر میکند و این درحالی است که متاسفانه در سالهای اخیر به دلیل ساختوسازهای بیرویه این بناها به شدت مورد آسیب قرار گرفته است.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: برخی از سازمانهایی که نحیف هستند و نمیتوانند مسائل را پیگیری کنند در مقابل سازمانهایی که قدرت دارند، سکوت میکنند و بنده فکر نمیکنم باید در این حوزهها سکوت کنیم چراکه قانون، قانون است و همه ملزم به رعایت و اجرای آن هستند.
وی تصریح کرد: ما انتظار داریم مجلس خود که مرکز تولید قانون است بیشتر به قانون توجه کند و این درحالی است که میبینیم مجلس خود بیقانونی میکند. متاسفانه سازمان میراث و شهرداری در دوره قبل کوتاهی کردهاند و باید به این موضوع رسیدگی کند.
تدوین بودجه ۹۷ شهرداری براساس برنامه سوم پایتخت
عضو کمیسیون و برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: بودجه سال ۹۷ شهرداری تهران براساس برنامه سوم شهرداری تهران تدوین میشود.
به گزارش مهر، مجید فراهانی درخصوص اینکه آیا بودجه سال آینده شهرداری تهران برشی از برنامه ۵ ساله دوم شهرداری تهران است، افزود: قرار نیست بودجه سال آینده، آخرین برش از برنامه دوم توسعه شهرداری تهران باشد بلکه نخستین برش از برنامه توسعه سوم شهرداری تهران است.
وی با بیان اینکه امسال برنامه توسعه سوم در صحن شورا ارائه و به تصویب میرسد، گفت: بودجه امسال براساس برنامه سوم است و ملاک عمل ما از ابتدای سال ۹۷ براساس برنامه جدیدی است که تدوین خواهد شد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با اشاره به اینکه بودجه امسال بودجه انقباضی بود که با کمترین تغییر نسبت به سال گذشته تصویب شد، افزود: بودجه سال آینده نیز با همین نگاه تدوین خواهد شد. دو اتفاق مهم در کمیسیون بودجه دنبال میشود؛ نخست کاهش هزینهها زیرا معتقدیم تهران بسیار گران اداره میشود. نگهداشت شهر، هزینههای جاری و هزینه پروژهها چندین برابر هزینههایی است که چنین پروژههایی نیاز دارند. بنابراین امسال باید کمربندها را سفت ببندیم و اگر هزینهیی قابل حذف است، آن را حذف کنیم.
فراهانی با بیان اینکه دومین موضوعی که در کمیسیون برنامه و بودجه دنبال میشود، نظارت دقیق بر قراردادها و هزینه پروژههاست، گفت: باید در مرحله انعقاد قرارداد، هزینهها را بسیار پایینتر پیشبینی کنیم و به دنبال انجام پروژهها با حداقل هزینهها باشیم. در این زمینه از مهندسی ارزش باید استفاده کرد. به جز بازنگری در سرفصل هزینههای شهرداری، درآمدها نیز باید مورد بازنگری قرار گیرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا با هشدار درخصوص میزان درآمدهای ناپایدار شهر تهران افزود: وضعیت فعلی را نمیتوان ادامه داد
۷۲ درصد بودجه شهرداری از عملکرد شهرسازی تامین میشود. یعنی پروانه ساخت، تراکم، صدور، تغییر کاربری، جرایم کمیسیون ماده ۱۰۰و... این درآمد کاملا ناپایدار است و یعنی ما شهر را از راه شهرفروشی اداره میکنیم؛ این نشان از بیماری جدی مدیریت شهری دارد. ما باید به دنبال درآمدهای پایدار باشیم.