اخبار
تالارهای دیده نشده سعدآباد به روی مخاطبان باز میشود
دو تالار از فضاهای خصوصی کاخ اشرف (موزه ظروف سلطنتی)، در باغ موزه سعدآباد، که پس از انقلاب اسلامی ایران تاکنون به روی بازدیدکنندگان بسته بوده است به زودی با ترکیبی جدید به عنوان تالارهای موزهیی گشایش مییابد. کیا پارسا، مدیرمجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد، دربارخ این خبر گفت: « کی از این تالارها، تالار موسیقی و دیگری اتاق استودیوی خصوصی عکاسی پهلوی و فضاهای اطراف آن است که با اختصاص و نمایش آثار بینظیر و دیدهنشده مخازن این موزه از جمله سرویس فاخر چینی دانمارکی که در قرن 18 میلادی با سفارش دربار دانمارک در کارخانه کپنهاگن ساخته شده، و همچنین ظروف آنتیک اروپایی متعلق به سه دوره قاجار، پهلوی اول و دوم، پذیرای عموم علاقهمندان خواهد بود. »
او اضافه کرد: «از دیگر اقدامات صورتگرفته در این موزه میتوان به اختصاص یکی از تالارهای مرکزی به نمایش دایمی ظروف نقره منحصربهفرد و کمتر دیدهشده دربار پهلوی با عنوان «تالار نقره» اشاره کرد، همچنین پیانوی این کاخ که متعلق به دوران پهلوی اول است پس از مرمت و احیا، طی مراسمی با نواختن یکی از استادان بنام موسیقی کشور رونمایی خواهد شد.» مدیر مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد با اشاره به اینکه موزه ظروف سلطنتی بر اساس آمار، یکی از پربازدیدترین موزههای سعدآباد است، گفت: «موزه ظروف سلطنتی از بینظیرترین موزههای موجود کشور است که توسط بازدیدکنندگان خارجی مشخصا از کشور مبدا انتخاب میشود و مورد بازدید قرار میگیرد که این خود گویای اهمیت و جایگاه مهم این موزه در بین علاقهمندان خصوصا گردشگران خارجی است. »
حمایت صندوق بازنشستگی از ۳۲ هزار بیمار خاص
صندوق بازنشستگی کشوری از ۳۲ هزار بازنشسته کشوری که به بیماریهای خاص و صعب العلاج مبتلا هستند، حمایت میکند.
براساس آمار، در حال حاضر، ۳۲ هزار و ۱۰۴ بازنشسته کشوری و افراد تحت تکفل آنها که مبتلا به بیماریهای خاص و صعب العلاج هستند، در ۳۱ استان کشور تحت حمایت درمانی صندوق بازنشستگی کشوری قرار دارند به نحوی که بخش قابل توجهی از هزینههای درمانی این عزیزان از سوی صندوق پرداخت میشود.
طبق آمار سالنامه آماری ۱۳۹۵ صندوق بازنشستگی کشوری که دومین سالنامه آماری صندوق از ابتدای تاسیس تاکنون است، استانهای تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، گیلان و مازندران بیشترین بیماران خاص را به خود اختصاص دادهاند که این بیماران به صورت ویژه تحت پوشش صندوق قرار دارند.
مسوولیت بررسی بیمهیی بیماران خاص شامل ویزیت پزشک، تهیه دارو تا بستری فوق تخصصی برعهده کمیته رسیدگی به اسناد بیماران مبتلا به بیماریهای خاص است و این کمیته بر مبنای اسناد پزشکی که در اختیار دارد، تصمیمات لازم را برای حمایت از بازنشستگان کشوری مبتلا به بیماریهای خاص و صعب العلاج انجام میدهد.
برخورد با شرکتهای متخلف واردکننده دارو
رییس سازمان غذا و دارو گفت: به هیچوجه منافع و سلامت بیماران را به خاطر سودجویی برخی شرکتها و افراد به مخاطره نمیاندازیم.
غلامرضا اصغری با اظهار تاسف از رفتار معدود شرکتهای واردکننده دارو اظهار داشت: به علت افزایش قیمت ارز و طولانی شدن روند پرداخت مطالبات بیمهیی به شرکتهای دارویی، تعداد انگشت شماری از شرکتهای واردکننده دارو درخواست افزایش قیمت داروی خود به روشهای غیر اصولی دارند. وی افزود: سازمان غذا و دارو در این رابطه ضمن بررسی حاشیه سود داروهای وارداتی آنها و سودی که طی سالهای گذشته از محل این واردات عاید این شرکتها شده، قطعا با اینگونه افزایش قیمتها موافقت نکرده و نخواهد کرد و البته در این خصوص اغلب شرکتهای واردکننده دارو با سازمان و بیماران نیازمند به داروها همکاری میکنند که جای تقدیر و تشکر دارد، لیکن متاسفانه یک شرکت واردکننده داروی بیماران متابولیکی، با انگیزه افزایش قیمت، دارو را در اختیار بیماران قرار نداده که باعث ایجاد ناراحتی برای این گروه از بیماران و خانوادههای عزیز آنان شده است. وی ضمن غیرقابل توجیه دانستن این رفتار خاطرنشان ساخت: سازمان غذا و دارو ضمن عذرخواهی از همه بیماران و خانوادههای آنان در خصوص رفتار غیرقابل قبول این شرکت واردکننده، بدون شک در جهت حفظ حقوق بیماران با این موارد بدون اغماض برخورد قانونی میکند. بنابر اعلام وبدا، روز گذشته تعدادی از خانواده بیمارانام پی اس در اعتراض به رفتار برخی شرکتهای دارویی در ایجاد فراز و نشیب در عرضه داروی مورد نیاز این بیماران به سازمان غذا و داروی کشور مراجعه کرده بودند.