اخبار
تاکید بر حفظ حریم خصوصی مشترکان
وزیر ارتباطات با تاکید بر ضرورت حفظ اطلاعات شخصی کاربران توسط اپراتورها گفت: اپراتور بیجا میکند اطلاعات مشتریانش را در اختیار دیگران میگذارد؛ حتی خودشان هم نباید از این اطلاعات استفاده کنند.
به گزارش ایسنا، محمدجواد آذریجهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در همایش سراسری مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکتهای تابعه با تجلیل از مدیران این وزارتخانه در دوره 4ساله دولت یازدهم اظهار کرد: در این دوره شاخصهای فناوری اطلاعات و ارتباطات رشد بینظیری در حوزههای پهن باند، ایجاد اشتغال، تسهیل مقررات و تثبیت ساختار وزارت ارتباطات داشتند که توسط مدیران توانمند این وزارت رقم خورد. او با بیان اینکه هر زمانی ضرورتهای خود را دارد، گفت: در 4سال دولت دوم تیم جدیدی برای توسعه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات لازم بود و نیازمندیم تا در این عرصه مدیرپروری انجام شود تا در دوره بعدی کار را به جوانان بسپاریم. وی ادامه داد: بنا داریم که از معاونان و مدیران مجموعه وزارت ارتباطات برای انجام امور استفاده کنیم همچنین استفاده از ظرفیت جوانان و بانوان را در برنامه داریم. آذریجهرمی با انتقاد از برخی اقدامات اپراتورها در زمینه در اختیار گذاشتن اطلاعات کاربران در اختیار شرکتهای تبلیغاتی گفت: اپراتور بیجا میکند اطلاعات مشتریانش را در اختیار دیگران میگذارد حتی خودشان هم نباید از این اطلاعات استفاده کنند.
آذریجهرمی با اشاره به ضرورت حفظ حقوق مصرفکنندگان در عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: باید به خواستههای مردم توجه شود. مردم دسترسی ارزان، پرسرعت و امن را نیاز دارند که ما موظفیم کیفیت آن را تضمین کنیم. نخستین ابزار ما برای تضمین کیفیت افکار عمومی است. وی همچنین با بیان اینکه حقالناس برگردن ماست، گفت: به رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دستور دادم، سرشمارههای اصلی یک اپراتور را که برای مردم از طریق ارسال پیامکهای زیاد ایجاد مزاحمت میکرد، متوقف کند. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به قضیه لو رفتن دیتابیس یک اپراتور و اینکه قضایا را گردن همدیگر میانداختند، گفت: اگر در هر کجای دنیا این اتفاق میافتاد، مطمئنا به تبع آن اتفاقات بدی برای مسوولان مربوطه میافتاد. ما در عرصه حریم خصوصی مردم شرعا و قانونا مدیونیم. در این حوزه هیچ گذشت و کوتاهی قابل قبول نیست. آذریجهرمی با بیان اینکه در برخورد با تخلفات، قوه قضاییه هم همراهی میکند، اظهار کرد: چرا نباید وقتی یک اپراتور تخلف میکند، پروندهشان را به قوه قضاییه ارجاع دهیم. وی همچنین با بیان اینکه ما میخواهیم تا برنامه ششم به اهدافی که تعیین کردهایم برسیم، ادامه داد: اینکه هر کسی از شبکه ملی اطلاعات تفسیری داشته باشد برای ما قابل قبول نیست چراکه در این حوزه قوه مجریه اهدافی را با عنوان سند تبیین الزامات شبکه ملی اطلاعات تدوین و تعیین کرده است که ما طبق این سند پیش میرویم. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه شبکه ملی اطلاعات زیرساخت اقتصاد دیجیتال و ایجاد اشتغال خواهد بود، گفت که زیربنای توسعه آینده صنعت ICT در کشور همچنین شبکه ملی اطلاعات خواهد بود. وی افزود: تلاش سازمان تنظیم مقررات ارتباطات این است که تا پایان دهه فجر تمام شهرهای ما به نسل 3 و 4 اینترنت متصل بشوند. نیاز مردم از ارتباط به اتصال تبدیل شده که این نیاز برای همه مردم یکسان است. آذریجهرمی با اشاره به مدل خصوصی توسعه ارتباطات در مناطق روستایی که توسط وزارت ارتباطات پیگیری شده است، بیان کرد: مردم از این خدمات رضایت ندارند و ما مکلفیم بنا بر برنامه ششم توسعه برای روستاهای بالای 20خانوار 4 سرویس اساسی ازجمله سلامت و دولت الکترونیکی را فراهم کنیم. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه مدیران ICT از این به بعد نماینده وزیر در استانها هستند، گفت: مدیران ما در استانها باید پاسخگوی مردم باشند. اینکه مخابرات خصوصی شده و دیگر در اختیار دولت نیست نباید اینگونه تلقی شود که ما ابزارهای نظارتی و قانونی را برای کنترل آن نداریم. اینها باید امکانات را برای مردم فراهم کنند. مخابرات استانها موظفند با مدیران ICT به عنوان ارشدشان هماهنگی لازم را داشته باشند.
فرسایش سالانه 15 تن خاک در هکتار
مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری با بیان اینکه سالانه 15تن خاک در هر هکتار از عرصههای طبیعی کشور فرسایش پیدا میکند، گفت: فرسایش بادی و آبی منابع آبی و خاکی را از بین میبرد. به گزارش ایرنا، ابوالفضل یاوری روز گذشته در آیین واگذاری خدمات منابع طبیعی و آبخیزداری به دفاتر پیشخوان اظهار کرد: عمدهترین علت تخریب مراتع حضور بیش از ظرفیت دام در چراگاهها و مراتع است. مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری افزود: اکنون بیش از 70میلیون واحد دامی در مراتع حضور دارند که ظرفیت مجاز برای چرای دام 32میلیون واحد دامی است. وی با اشاره به اینکه 84 میلیون هکتار از گستره کشور مراتع است، اظهار کرد: طرحهای مرتعداری تاکنون در 36میلیون هکتار از عرصههای کشور تهیه و 18میلیون هکتار در قالب 36هزار طرح مرتعداری به متقاضیان واگذار شده است. یاوری اظهار کرد: طرحهای مرتعداری در 16میلیون هکتار اجرا شده و در 6 میلیون هکتار به پایان رسیده است. وی تاکید کرد: اکنون شرایط اقلیمی در جهان تغییر یافته و البته در کشور ما این تغییرها بیشتر و ملموستر است بنابراین تلاش داریم، رویکردها در بهرهبرداری از عرصههای طبیعی و مراتع تغییر یابد. وی تصریح کرد: از این رو طرحهای توسعه کشت گیاهان دارویی در عرصههای طبیعی در دستور کار است و تلاش داریم، طرحهای بهرهبرداری از عرصههای طبیعی برای مردم اقتصادی شود. مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری درباره ارزش ریالی مراتع اظهار کرد: 25درصد از کارکرد مراتع در سطح کشور تولید علوفه و بهرهبرداری از علوفههای تولیدی است اما 75درصد از کارکردهای مراتع مربوط به سایر موارد همچون ارزشهای زیست محیطی، گردشگری و جلوگیری از فرسایش آب و خاک است. یاوری تصریح کرد: ارزش ریالی تولید علوفه در مراتع سطح کشور سالانه 75هزارمیلیارد ریال است اما ارزش ریالی سایر کارکردها 4 تا 7برابر این رقم است. مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری درباره واگذاری خدمات منابع طبیعی گفت: در راستای گسترش دولت الکترونیک تلاش داریم تا با واگذاری خدمات، حضور فیزیکی مردم در ادارهها کاهش یابد.