جزئیات عملیات مشترک وزارت اطلاعات و سپاه برای مقابله با تروریستها
طی روزهای اخیر خبر برخورد وزارت اطلاعات کشورمان با تروریستهای غرب کشور رسانهیی شد؛ خبری که نشان میداد با هماهنگیهای مشترک وزارت اطلاعات و سپاه باعث متلاشی شدن اقدامات تروریستی در غرب کشور شده است. دیروز وزیر کشور ابعاد و زوایای تازهیی از جزئیات این عملیات را در گفتوگو با خبرنگاران تشریح کرد.
وزیر کشور درباره عملیات مشترک سپاه و وزارت اطلاعات برای برخورد با تیم عملیاتی در غرب کشور گفت: دیروز یک تیم عملیاتی در کمین سپاه و وزارت اطلاعات قرار گرفت و
۱۶ نفر از آنها مجبور به تسلیم شدند.
به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانیفضلی دیروز در حاشیه پنجمین جلسه مشترک شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور اظهار کرد: مرتب گزارشهایی در مورد ورود تیمهای عملیاتی به کشور داشتیم که با اشراف نیروهای اطلاعاتی و نظامی توانستهایم به موقع و سریع با آنها برخورد کنیم. دیروز نیروهای سپاه با همکاری وزارت اطلاعات یک تیم عملیاتی را شناسایی کرده بودند و این تیم در کمین نیروهای سپاه قرار گرفت.
او افزود: ۱۶نفر از این نیروها در درگیری مجبور به تسلیم شدند یک نفر از آنها به هلاکت رسید و 3 نفر از نیروهای ما از جمله یک پاسدار و دو بسیجی به شهادت رسیدند.
وزیر کشور خاطرنشان کرد: نیروهای ما در تعقیب 4 نفر از افراد این تیم عملیاتی هستند و امیدواریم با آنها برخورد مناسبی داشته باشند.
رحمانیفضلی با تاکید بر اینکه در حوزه امنیتی به کمک مردم نیازمندیم، اظهار کرد: همکاری بسیار خوبی در مرزها وجود دارد و با رصد مستمر و هوشیاری نیروهای نظامی و اطلاعاتی در داخل و خارج مرزها توانستهایم، کنترل خوبی در این مناطق داشته باشیم اما ما به اطلاع مردم هم نیازمندیم. مردم در هر نقطه از کشور اگر با موارد مشکوک مواجه شدند یا اخباری به دستشان رسید که دال بر گزارش امنیتی بود، حتما به مسوولان به ویژه مسوولان اطلاعاتی گزارش دهند تا کشور را از تهدید دشمن نجات دهیم.
وزیر کشور همچنین در تشریح پنجمین جلسه مشترک شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور اظهار کرد: برگزاری شورای توسعه شرق و غرب کشور مصوبه شورای عالی امنیت ملی است. سه مصوبه در حوزههای مرزی شامل کارگروه ویژه مرز، شورای توسعه شرق و شورای توسعه غرب داریم که در سالهای اخیر با رویکرد توسعه با تکیه بر مسائل امنیتی دو شورای توسعه شرق و غرب با یکدیگر ادغام شدند. در مناطق مرزی با دو مساله ضعف توسعه تاریخی و اهمیت توجه به امنیت مواجه هستیم که لازم است به این دو مقوله توجه خاصی شود به همین منظور شورای عالی امنیت ملی از ۱۰ سال قبل تصویب کرده که این شوراهای توسعه برگزار شود.
رحمانیفضلی با بیان اینکه در سالهای گذشته اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است، گفت: در دوره جدید بحث توسعه را از حوزه امنیتی به حوزه اقتصادی و توسعهیی با رویکرد تقویت این مساله انتقال دادهایم، زیرا باید همه جوانب سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در امر توسعه دیده شود. همچنین در این جلسه مقرر شد استانهایی که شامل این حوزه میشوند از جمله استان کردستان، آذربایجانغربی، ایلام، لرستان، خراسانجنوبی، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان طرح و سند توسعه استانی داشته باشند که در قالب آن سند توسعه هم همکاری و همگرایی میان دستگاهها باشد و هم اولویتبندی در انجام برنامهها باشد و هم توجه بیشتری در سطح ملی به این استانها صورت بگیرد.
او با اشاره به اینکه در این شورا نیز ۴ کمیته فعال هستند که کارهای خود را انجام و گزارش عملکرد خود را ارائه میکنند، اظهار کرد: مقرر شد این جلسه را ماهانه برگزار کنیم.
رحمانیفضلی با بیان اینکه مصوبات جلسه شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور به دولت ارائه خواهد شد، گفت: هر یک از این مصوبات لازم باشد در دولت تصمیمگیری میشود و هر یک که نیازمند باشد، رییسجمهوری با اختیاراتی که دارد دستور میدهد تا پیگیری شود.
رحمانیفضلی در پایان با اشاره به اینکه تصمیمات این شورا لازمالاجراست، خاطرنشان کرد: این شورا، شورایی جامع است که نمایندگانی از قوه مقننه، قوه قضاییه، نیروهای انتظامی، امنیتی و نظامی حضور دارند که امیدواریم تصمیمات این شورا برای مناطق مرزی موجب خیر و برکت باشد.