رتبه دوم سیستانوبلوچستان در تولید انبه
سیستانوبلوچستان| مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستانوبلوچستان گفت: سیستانوبلوچستان رتبه دوم تولید و سطح زیر کشت انبه را در کشور دارد. اردشیر شهرکی در شورای کشاورزی افزود: با برداشت انبه سبز از باغات انبه شهرهای جنوبی سیستانوبلوچستان، کارگاههای تولید ترشی انبه در این شهرستانها رونق خوبی به خود گرفته است. از ابتدای فصل برداشت انبه از اواخر فروردین تا اردیبهشت سال جاری 12 هزار تن انبه سبز از باغهای استان برداشت شده است. او افزود: 13 هزار و400 تن انبه سبز و رسیده از 973 هکتار باغهای بارور استان تا پایان فصل برداشت انبه در مرداد سال جاری برداشت میشود. مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه 90درصد از انبههای برداشت شده در استان سبز و نارس است، بیان کرد: شهرستانهای چابهار، سرباز، نیکشهر، قصر قندوکنارک از مناطق مهم تولید محصول انبه در سیستانوبلوچستان هستند. او خاطرنشان کرد: تولید انواع ترشی، با پوست، بدون پوست و هستهدار، روغنی، سرکهیی، خلالی و مخلوط معروفترین ترشیهای تولیدی در استان سیستانوبلوچستان است که از بازارپسندی و مرغوبیت خوبی برخوردار است بهطوریکه بخش قابلتوجهی از این محصول به خارج از استان صادر میشود. مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستانوبلوچستان گفت: پیشبینی میشود امسال 8هزار تن محصول از باغهای زردآلوی استان برداشت شود. اردشیر شهرکی، مساحت باغهای زردآلو در استان را 1000 هکتار بیان کرد و افزود: از این میزان 800هکتار باغ بارور است.