اخبار

۱۳۹۷/۰۳/۰۶ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۲۲۵۹۵

هالک بانک از فرآیند همکاری با خزانه‌داری امریکا خارج می‌شود

عثمان ارسلان، مدیر بانک دولتی ترکیه اعلام کرد: این بانک انتظار دارد هالک بانک بتواند بدون متحمل شدن هر گونه آسیبی از فرآیند همکاری با خزانه‌داری امریکا خارج شود. به گزارش باشگاه خبرنگاران، هالک بانک ترکیه در دور قبلی تحریم‌های غرب علیه ایران نقش ویژه‌یی در دور زدن تحریم‌های امریکا علیه ایران داشت. یکی از مدیران ارشد هالک بانک ترکیه هفته گذشته به اتهام نقض تحریم‌های ایران در امریکا به زندان محکوم شد. هالک بانک درحال همکاری نزدیک با خزانه‌داری امریکاست.

بهره‌وری شعب، خلاقیت و نوآوری در بانک انصار

در پرتو مجاهدت و اراده انقلابی سرمایه‌های انسانی، انجام کارهای بزرگ میسر می‌شود.

مراسم اختتامیه جشنواره‌های داخلی «بهره‌وری شعب»، «خلاقیت و نوآوری» و «کیفیت فرآیندها» در بانک انصار با حضور مدیرعامل، معاونان، مدیران‌کل، مدیران ‌شعب استان‌ها و مدیران شعب برتر، مالکان فرآیند‌ها و کارشناسان برگزیده جشنواره برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط‌عمومی و تبلیغات ابراهیمی مدیرعامل بانک انصار ضمن ضروری خواندن برگزاری جشنواره‌های یاد شده، از لزوم انتخاب رویکرد انقلابی و کار جهادی در انجام امور مردم یاد کرد و گفت: در پرتو مجاهدت و اراده انقلابی سرمایه‌های انسانی انجام کارهای بزرگ میسر می‌شود و حرفه‌یی‌ شدن تمام‌ عیار بانک در تراز انقلاب‌ اسلامی و منطبق با استانداردهای بین‌المللی با عنایات الهی و مشارکت همه سرمایه‌های انسانی امکان‌پذیر است. پس از ارائه گزارش پروژه‌های بهبود، خلاقیت‌ها و نوآوری‌های برتر توسط برخی منتخبان و ارائه گزارش وضعیت شعب طی مراسم ویژه‌یی تندیس، لوح‌های تقدیر و هدایای نفرات برگزیده جشنواره‌های «بهره‌وری شعب»، «خلاقیت و نوآوری» و «کیفیت فرآیندها» توسط مدیرعامل محترم بانک و تنی چند از معاونان ایشان اهدا شد.

بلاتکلیفی امنیت کدهای  USSD

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: بحث امنیت کدهای دستوری بلاتکلیف به شمار می‌رود و وزارت ارتباطات منتظر گزارش بخش فنی بانک مرکزی در خصوص امنیت کدهای دستوری برای ابلاغ به اپراتورها است.

حسین فلاح جوشقانی در گفت‌وگو با ایبِنا، درباره اهمیت اقتصادی کدهای دستوری گفت: بخش بزرگی از اقتصاد شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات از جمله اپراتورها در زمینه پرداخت به بحث USSD مربوط است و بستن این روش می‌تواند اقتصاد و درآمدهای آنها را به صورت جدی به خصوص در زمینه خرید شارژ که بیشترین سهم تراکنش‌های خُرد الکترونیکی را دارد تحت تاثیر قرار دهد.

معاون وزیر ارتباطات افزود: اهمیت اقتصادی USSD و توجه ویژه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به این موضوع برگزاری جلسه‌یی از سوی سازمان تنظیم مقررات با مسوولان بانک مرکزی را به دنبال داشت که در نهایت توافق شد تا زمانی که کیف پول موبایلی به صورت کلان در کشور ارائه نشده و زیرساخت‌ها به صورت کامل آماده نیست، کدهای دستوری مشروط به نظر بانک مرکزی مبنی بر افزایش امنیت فعالیت داشته باشد.

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه بعد از گذشت حدود دو ماه از مذاکره با بانک مرکزی به عنوان رگولاتور حوزه مالی کشور هیچ دستاوری به صورت خاص حاصل نشده است، تاکید کرد: بحث امنیت کدهای دستوری بلاتکلیف به شمار می‌رود؛ چرا که بانک مرکزی درخواست افزایش امنیت کانال پرداخت از طریق کدهای دستوری را داشته و همچنان هیچ گزارش شفافی در حوزه امنیت از بخش فنی بانک مرکزی ارائه نشده تا در نهایت از طریق وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تصمیم نهایی به شرکت‌های اپراتور ابلاغ شود.

موسسات غیرمجاز جدی گرفته نشد

یک کارشناس اقتصادی درباره عملکرد پنج سال اخیر بانک مرکزی، گفت: در زمینه اصلاح ساختار سیستم بانکی و مبارزه با موسسات غیرمجاز بانک مرکزی تنها ماند.

تیمور رحمانی در گفت‌وگو با ایبِنا درباره حرکت در جهت اصلاح ساختار نظام بانکی در پنج سال اخیر فعالیت بانک مرکزی، اظهارداشت: طی این سال‌ها بانک مرکزی تمام تلاش خود را برای اصلاح و بهبود عملکرد این سیستم به کار گرفته که اقدامات مثبتی انجام شد، اما کافی نیست. وی افزود: این بانک تلاش کرده تا با بهبود ساختار نظام بانکی و کنترل تورم از تبدیل مشکلات به بحران جلوگیری کند اما این روند کمی کند بوده است. این کارشناس اقتصادی ادامه داد: البته این روند کند تنها به عملکرد بانک مرکزی ارتباط ندارد و دلیل آن نبود حمایت جدی و کامل نهادهای ذی‌ربط از بانک مرکزی است. رحمانی گفت: موضوع زمان هم از جمله مباحثی است که باید به آن توجه شود زیرا هرچه از بروز یک مشکلی بگذرد، اثرات منفی و همچنین مبارزه و اصلاح آن سخت‌تر و زمان‌بر خواهد شد و می‌توان ساختار سیستم بانکی را نمونه بارز این موضوع عنوان کرد.

وی درباره برخورد بانک مرکزی با فعالیت موسسات اعتباری غیرمجاز پولی در طول این مدت اظهارداشت: در برهه‌یی از زمان اقتصاد با رکود جدی مواجه بود و همچنین سیستم بانکی نیز منابع مالی خود را به دلیل سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مختلف یا پرداخت تسهیلات از دست داده بود.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: در همین زمان موسسات اعتباری، خود را به عنوان رهبر سیستم بانکی معرفی کردند و با پرداخت نرخ سودهای بانکی بالا، کنترل این سیستم را در اختیار گرفته بودند.