ایرانشهر

۱۳۹۷/۰۶/۱۰ - ۰۲:۰۰:۲۴
کد خبر: ۱۲۸۶۲۷

هوای کشور  این هفته خنک می‌شود

سازمان هواشناسی از ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از روز جمعه خبر داد و اعلام کرد که ورود این موج موجب کاهش دما و خنک‌تر شدن هوای کشور در هفته جاری می شود.

به گزارش ایرنا، از سازمان هواشناسی، هفته جاری خنکی هوا در استان های اردبیل و آذربایجان شرقی بیشتر احساس می‌شود و به تدریج از روز یک‌شنبه، نسیم خنک کرانه‌های دریای خزر را در بر می‌گیرد.

در روزهای گذشته از نظر بارش، در بیشتر مناطق کشور جوی نسبتا پایدار حاکم بود اما در ارتفاعات شرقی البرز مانند کیاسر، آلاشت، پل سفید و مینودشت، بارش محدود وجود داشت و در 24 ساعات آینده هم این روند بارشی تکرار خواهد شد.

2 عامل اصلی افزایش قیمت مسکن

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان اینکه قدرت خرید مسکن در جامعه پایین آمده و مردم توان خرید ندارند، افزایش قیمت مسکن را ناشی از کمبود ساخت و ساز و خلأ قانونی مالیات بر خانه‌های خالی دانست.

به گزارش مهر، مصطفی قلی خسروی گفت: تا کنون برای جلوگیری از خالی بودن واحد‌های مسکونی راهکاری اندیشیده نشده است، تنها راهکار جلوگیری از خالی ماندن واحد‌ها، گرفتن مالیات از خانه‌های خالی است و شهرداری‌ها هم با ارایه آمار تعداد جواز ساخت و ساز به اداره مالیات می‌توانند از خالی مانده واحد‌ها جلوگیری کنند.خسروی با بیان اینکه خالی نگه داشتن واحد ساخته شده به امید گران شدن نوعی احتکار است، افزود: باید کاری کرد هیچ فردی انگیزه خالی نگه داشتن واحد مسکونی را نداشته باشد.رییس اتحادیه مشاوران املاک افزود: در کشورهای پیشرفته خانه‌های ساخته شده کد رهگیری دارند که موقعیت واحد ساخته شده و فروش یا اجاره آن مشخص است. قلی خسروی با اشاره به ایجاد زمینه‌های رشد معقول ساخت و ساز با میزان تقاضا در جامعه، گفت: زیرساخت‌های پیش فروش منازل مسکونی آماده نیست.وی با بیان اینکه مسکن بزرگ‌ترین نیاز مردم در سبد خانوار است، گفت: برای ساماندهی بازار اجاره هم می‌توان مانند ترکیه مناطقی را به عنوان مناطق اجاره نشین تعبیه کرد.

صعود ۳۲ پله‌ای ایران در عملکرد لجستیکی

براساس گزارش منتشره از سوی بانک جهانی در خصوص شاخص عملکرد لجستیک ۲۰۱۸، ایران صعود ۳۲ پله‌ای داشته و به رتبه ۶۴ در میان ۱۶۰ کشور ارتقا یافته است. به گزارش مهر، رتبه ایران در زیرشاخص‌های عملکرد لجستیکی، ارتقای ۳۲ پله‌ای در بین ۱۶۰ کشور جهان داشته که بیشترین جهش عملکرد لجستیکی کشورمان مربوط به زیر شاخص تحویل به موقع کالا است که با جهش ۵۶ رتبه‌ای روبرو است.براساس این گزارش ازجمله عوامل مهم و موثر در ارتقای و کسب این رتبه شاخص‌های کارآمدی فرآیندهای گمرکی و زمان دریافت محموله و استقرار کامل و موثر سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی و همچنین اصلاح فرآیندها و تسریع در انجام تشریفات گمرکی بوده است.گفتنی است شاخص عملکرد لجستیکی (LPI) یک شاخص چندبعدی است که عملکرد لجستیک تجاری یک کشور را ارزیابی می‌کند و از سال ۲۰۰۷ بطور ۲ سالانه توسط بانک جهانی اندازه‌گیری و پایش می‌شود. شاخص عملکرد لجستیک معتبرترین شاخص بین‌المللی مرتبط با لجستیک تجاری است که در آن وضعیت لجستیک داخلی کشورها و نیز لجستیک کشورها در عرصه بین‌المللی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.