اخبار
امکانات ویژه برای روشندلان در بانکپاسارگاد
بانکپاسارگاد در راستای ایفای مسوولیتهای اجتماعی و ارتقای کیفیت خدمات بانکی، تجهیزات و امکانات ویژهای را برای روشندلان در شعبههای خود ایجاد کرده است.
به گزارش روابطعمومی بانک پاسارگاد، خسرو رفیعی مشاور مدیرعامل و مدیر روابطعمومی این بانک با اعلام این خبر گفت: این تجهیزات با بهرهگیری از تکنولوژیهای روزآمد، امکان استفاده از خدمات بانکی را به صورت دیداری و شنیداری و بدون نیاز به حضور همراه فراهم میکنند. در این طرح کلیه ضوابط و قوانین امنیتی رعایت شده و روشندلان از طریق دستگاه برجستهنگار و با استفاده از دستیار صوتی، کلیه امور بانکی را انجام میدهند. وی ادامه داد: این دستگاه مجهز به صفحه کلید و نمایشگر بریل بوده که روشندلان میتوانند با استفاده از صفحه کلید، تمامی فرمهای بانکی را تکمیل کرده و سایر عملیات بانکی مورد نیاز خود را اجرا کنند. نوشتار موجود در فرمهای بانکی از طریق نمایشگر بریل در دستگاه برجستهنگار به صورت لمسی قابل خواندن برای روشندلان است.
رفیعی تصریح کرد: مشتریان روشندل با استفاده از این سامانه و بدون نیاز به حضور همراه، فرمهای درخواست انواع عملیات بانکی مثل افتتاح حساب، دریافت و واریز وجه، خدمات کارت و... را با استفاده از ورودی و خروجیهای صوتی و بریل تکمیل میکنند، سپس فرمهای تکمیل شده توسط چاپگر باجه پرینت شده و برای انجام عملیات در اختیار مسوول باجه قرار میگیرد. وی خاطرنشان کرد: ارایه خدمات ویژه برای روشندلان در برخی از شعبههای بانک راهاندازی شده و در سایر شعبهها در دست توسعه است.
مدیر روابطعمومی بانک ضمن اشاره به سایر خدمات ارایهشده به معلولان افزود: بانکپاسارگاد در راستای ایفای رسالتهای اجتماعی خود، اقدام به مناسبسازی برخی از شعبههای خود برای تردد جانبازان و معلولان گرامی کرده است. این اقدام با تجهیز این شعبهها به رمپ، آسانسور یا جک بالابر، همسطح کردن شعبه با پیادهرو و ... صورت گرفته است. همچنین این بانک در اقدامی دیگر ویلچر پیشرفته جهت بهرهمندی معلولان، به بنیاد معلولین فاطمه زهرا (س) ایرانیان اهدا کرد.
گفتنی است پیش از این نیز خدمات و تسهیلات ویژهای جهت استفاده معلولان و روشندلان در شعبههای بانک پاسارگاد ایجاد شده است.
برنامه بانک مرکزی برای حل مشکل نقدینگی و نظام بانکی
رییس کل بانک مرکزی در پست اینستاگرامی خود نوشت: همراهی اعضای دولت در پیشبرد سیاستهای بانک مرکزی و پشتیبانی دو قوه دیگر، شرط اساسی عبور از مشکلات است.
عبدالناصر همتی با اشاره به جلسه سران قوای سهگانه با موضوع مسائل اقتصادی که چهارشنبه شب به مدت دو ساعت و نیم در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد، افزود: رهبر معظم انقلاب بر اتخاذ تدابیر و تصمیمهای جدی و عملیاتی برای حل ۵ مشکل کلیدی اقتصاد تاکید کردند.
از ۵ مورد، ۳ مورد آن یعنی مشکلات نظام بانکی، نقدینگی و تورم در حیطه مسوولیت مستقیم بانک مرکزی است که اگر موضوع ارز را هم به آن اضافه کنیم خطیر بودن مسوولیت بانک مرکزی و اهمیت اقدامها و برنامههای آن برای اجرای فرامین رهبری را آشکار میسازد.
همراهی اعضای دولت در پیشبرد سیاستهای بانک مرکزی و پشتیبانی دو قوه دیگر، شرط اساسی فائق آمدن بر مشکلات است.
رییس کل بانک مرکزی در این یادداشت آورده است: برای کنترل و هدایت نقدینگی، کند کردن روند رشد تورم و متعاقبا کاهش تدریجی آن، خصوصا ساماندهی بازار ارز و حرکت در مسیر نرخ ارز تعادلی با توجه به شرایط اقتصادی کشور برنامههای مشخصی داریم که با مشورت صاحبنظران اقتصادی، بانکی و ارزی و همراهی مدیران و کارشناسان بانک مرکزی و سیستم بانکی عملیاتی کرده و اجرا خواهیم کرد.
گفتنی است، مقام معظم رهبری در جلسهای با حضور سران قوای سهگانه و موضوع مسائل اقتصادی، تاکید کردند: حل مشکلات جاری اقتصاد کشور و تأمین نیازهای عمومی مردم، نیازمند کار جهادی و تلاش فوقالعاده است زیرا این مشکلات به ویژه مشکل گرانی و کاهش قدرت خرید، معیشت بخش زیادی از مردم به ویژه طبقات ضعیف را دچار تنگنا کرده است.
ایشان همچنین اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی را به اتخاذ تصمیمهای قاطع و راهگشا در خصوص مسائل اصلی و چالشهای مهم اقتصاد کشور توصیه موکد کردند و گفتند: برای حل برخی مسائل کلیدی اقتصاد مانند مشکلات نظام بانکی، نقدینگی، اشتغال، تورم و فرایند بودجهریزی باید تصمیمهای جدی و عملیاتی بگیرید.