رکورد شکنی ایرانول در فروش و افزایش سهم بازار
مدیرعامل شرکت نفت ایرانول در آستانه شانزدهمین سال تاسیس این شرکت از رکوردشکنی ایرانول در فروش و افزایش سهم بازار روغن موتور خبر داد.
به گزارش «تعادل» از روابط عمومی و تبلیغات شرکت نفت ایرانول، عیسی اسحاقی در جلسه شورای مدیران این شرکت و در آستانه شانزدهمین سال تاسیس شرکت نفت ایرانول (11 آذر) گفت: خوشبختانه ایرانول روند رشد و توسعه خوبی دارد و اکنون در 5 سال مدیریت در این شرکت رکورد تولید، فروش، صادرات، سود و افزایش سهم بازار روغن موتور را از اول تاسیس ایرانول تاکنون شکستهایم.
او افزود: فروش روغنهای موتوری و صنعتی ایرانول از 110 میلیون لیتر سال 94 به حدود 160 میلیون لیتر در سال گذشته رسیده است و باعث شده خام فروشی بیس اویل (روغن پایه) از 140 هزار تن سال 94 به حدود 20 هزار تن در هشت ماهه امسال کاهش یابد که این امر موجب شده سهم بازار روغن موتور ایرانول براساس گزارشهای وزارت صنعت، معدن و تجارت از 19 درصد سال 93 به حدود 27 درصد در پایان سال 96 و حدود 30 درصد در سال جاری افزایش یابد.
او تصریح کرد: ایرانول تاکنون حدود 40 درصد افزایش فروش روغن موتور نسبت به سال گذشته داشته است و در کل فروش شرکت نسبت به سال گذشته با رشد 65 درصدی مواجه و تا 10 آذر فروش مبلغی ایرانول نیز از میزان سالهای گذشته بیشتر بوده است . اسحاقی تاکید کرد: به منظور تحقق استراتژی شرکت و با هدف خدمت به مردم در سال جاری افزایش فروش روغن موتور را در دستور کار قرار دادیم و با افزایش 40 درصدی فروش روغن موتور سود شرکت در شش ماهه نخست سال جاری با حدود 65 درصد رشد نسبت به سال گذشته مواجه بوده است. او گفت: همه کارها در شرکت نفت ایرانول براساس استراتژی تدوین شده 1404 پیش میرود و با اجرای این استراتژی باید در سال 1400 به شرکتی پیشرو در داخل تبدیل شویم و در سال 1404 خام فروشی را به حداقل برسانیم.
او تصریح کرد: در سال جاری چهار محصول جدید با بالاترین سطح کیفی روز دنیا به بازار عرضه کردیم که استقبال خوبی شد و عرضه محصولات جدید براساس استراتژی شرکت در دستور کار قرار دارد. اسحاقی افزود: تولید روغن دریایی و روغن مشترک ایرانول و پتروناس نیز از کارهای مهمی بود که خوشبختانه به بازار عرضه کردیم و مورد استقبال قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت نفت ایرانول گفت: براساس استراتژی تدوین شده 10 پروژه مهم شرکت از سال 95 تا 1400 باید اجرا شود که از این تعداد پروژههای پایانه صادراتی ایرانول با ظرفیت 25 هزار تن در بندر ماهشهر، راهاندازی برج خنککننده پالایشگاه آبادان، راهاندازی خط ریلی حمل محصولات از تهران به ماهشهر انجام شده است و یوتیلیتی پالایشگاههای تهران و آبادان و فاز یک خط مومگیری و فاز دوم تولید اکسترکت سبز و احداث ساختمان مرکزی ایرانول از پروژههایی هستند که تا 1400 به بهرهبرداری خواهند رسید و برنامه زمانبندی آنها مشخص شده است.