نصب دوربین روی لباس پلیس نیازمند تامین اعتبار
از چند سال پیش موضوع نصب دوربین روی لباس ماموران نیروی انتظامی برای سندسازی و البته کنترل رفتار متهمان و ماموران مطرح شده اما با اینکه امسال این کار به صورت پایلوت انجام شد، اما نبود بودجه، مانع اجرایی شدن این طرح شده است.
فرمانده نیروی انتظامی ادامه روند نصب دوربین روی لباس پلیس را منوط به تامین اعتبار دانست. سردار حسین اشتری در حاشیه حضور در بیست و یکمین گردهمایی معاونان اجتماعی ناجا با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: در حدود 700 کلانتری ما مشاوره دایر شده است که 400 هزار پرونده به این مراکز ارجاع و 70 درصد از آن منجر به صلح و سازش شده است. این موضوع نشان میدهد که معاونت اجتماعی نقش موثری در کاهش پروندههای ورودی به دستگاه قضایی و نیز ارتقای صلح و سازش در پروندهها داشته است.
او با اشاره به اینکه در مراکز مشاوره از ظرفیت همیاران پلیس و پلیسهای افتخاری نیز استفاده خواهد شد، در این باره خاطرنشان کرد: بنای ما این است که در سال 98در دیگر کلانتریها نیز مراکز مشاوره و مددکاری را دایر کنیم تا خدمات ما افزایش یابد. فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بودجه پلیس برای ساخت فیلم و سریال بودجه محدودی است، گفت: در این راستا از ظرفیت و همکاری سازمان صدا و سیما، وزارت ارشاد و ... استفاده میکنیم که البته به ما نیز قولهایی در این زمینه داده شده است که امیدواریم این اقدامات با هدف پیشگیری از جرایم و آگاهی مردم انجام شود.
او درباره اقدامات پلیس در جشن چهلمین سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی نیز، خاطرنشان کرد: ما علاوه بر اینکه وظیفه تامین امنیت این مراسم را برعهده داریم و همکاران ما در آمادگی کامل به سر میبرند، تلاش خواهیم کرد تا دستاوردها و یافتههای پلیسی خود طی 39 سال از پیروزی انقلاب اسلامی را نیز به نمایش بگذاریم. اشتری درباره نصب دوربین روی پیراهنهای ماموران پلیس نیز، گفت: ادامه این روند و گسترش آن منوط به تامین منابع و اعتبارات لازم است و من امیدوار هستم که این منابع زودتر تامین شود.