اخبار

۱۳۹۷/۱۱/۳۰ - ۰۰:۲۶:۰۴
کد خبر: ۱۳۹۹۱۲

حباب قیمت‌های بازار شکسته خواهد شد

پایگاه خبری ایکوپرس |  معاون مدیرعامل در بازاریابی و فروش شرکت ایران خودرواعلام کرد: همزمان با عرضه تعداد بالایی از خودروهای تولیدی و با اجرای شرایط فروش فوری درروزهای آتی، حباب قیمت خودروهای این شرکت دربازار شکسته خواهد شد. مصطفی خان کرمی با بیان این مطلب افزود: شرکت ایران خودرو با تمام توان خود و بهر ه‌گیری از ظرفیت‌های موجود به ایجاد بهبود وضعیت تولید تلاش می‌کند. به‌طوری‌که در حال حاضر تحویل این شرکت به حدود روزانه 1500 دستگاه رسیده است. او افزود: با توجه به سیاست‌های وزارت صنعت، معدن وتجارت و تلاش و همیاری زنجیره تامین قطعات و واحدهای تولیدی شرکت ایران خودرو، عدد تحویل در آینده نزدیک به بیش از 1500 دستگاه نیز افزایش خواهدیافت. خان کرمی تاکیدکرد: شرکت ایران خودرو طی روزهای آتی با فروش فوری و تحویل محصولات در سال 97 با روند افزایش قیمت مقابله خواهد کرد. او افزود: متاسفانه دلالان و سودجویان که عاملان اصلی رشد قیمت‌ها در بازار هستند، همیشه منتظر فرصتی هستند که به موضوع افزایش قیمت سرعت بیشتری بدهند کما اینکه در روزهای جاری شاهد آن هستیم که دلالان از افزایش تقاضا در روزهای پایانی سال و فرا رسیدن ایام نوروز سوءاستفاده کرده و از موقعیت و شرایط کنونی که براقتصاد کل کشور حاکم است، حداکثر سودجوئی را می‌برندو ما درصددهستیم که در مقابل این عده از مشتری نماها مقابله کرده و خودرو را به دست مصرف‌کننده نهایی برسانیم. خان کرمی به مشتریان توصیه کرد، که فریب این دلالان را نخورده و منتظر آغاز شرایط فروش فوری شرکت ایران خودرو باشند. به گفته او، اجرای فروش فوری محصولات ایران خودرو از امروز سه شنبه 30 بهمن ماه 97 به صورت روزانه و مستمراز ساعت 10 صبح هر روز از طریق سایت فروش اینترنتی شرکت به نشانی www.esale.ikco.ir آغاز خواهد شد. خان کرمی در پایان یاد آورشد: امید داریم با عرضه مناسب در این ایام ضمن کنترل بازار و کاهش قیمت‌های افسارگسیخته بازار، نیاز متقاضیان واقعی را تامین نماییم. در پایان این گزارش آمده است: به منظور کوتاهی دست واسطه‌ها و برای اینکه محصولات به دست مصرف‌کنندگان نهایی برسد، از محدودیت هایی همچون هر کد ملی یکدستگاه، عدم امکان ثبت نام افرادی که طی 18 ماه گذشته ثبت نام داشته‌اند، عدم امکان ثبت نام برای افراد زیر 18 سال و ... استفاده خواهد شد.

افزایش بی‌دلیل قیمت خودرو

خبرگزاری تسنیم| رییس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی با بیان اینکه هیچ دلیل خاصی برای افزایش قیمت خودرو در روز‌های اخیر وجود ندارد، این افزایش را ناشی از حباب دانست. محمدرضا نجفی منش درباره افزایش قیمت خودرو در روز‌های اخیر گفت: شرایط امروز بازار خودرو هیچ تغییری نسبت به ماه‌های گذشته نداشته و این افزایش قیمت حبابی است که به زودی نیز از بین خواهد رفت. او با بیان اینکه افزایش قیمت خودرو‌های داخلی در روز‌های اخیر هیچ دلیل مشخصی ندارد، افزود: این افزایش قیمت ناشی از عدم عرضه خودرو در بازار نیست و بیشتر دلالی است. رییس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی در عین حال گفت: در دو ماهه اخیر و از آنجایی که خودروسازان بدهی خود را به قطعه‌سازان نداده‌اند، تولید خودرو کاهش یافته، اما این موضوع عامل افزایش قیمت در روز‌های اخیر نیست. عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی افزود: خودروسازان 12 تا 13 هزار میلیارد تومان بدهی به قطعه‌سازان دارند؛ در حالی که اگر از ابتدای سال اجازه داده می‌شد تا قیمت خودرو به تدریج بالا برود، امروز تولید نیز اُفت نمی‌کرد.

راه‌اندازی طرح «تاپ» وزارت صنعت در هفته آینده

ایسنا| معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اجرای طرح فرصت مطالعاتی صنعتی، گفت: متاسفانه از ۱۳۰ درخواست از سوی واحدهای صنعتی تنها ۴ نفر از دانشگاهیان برای مشارکت در این طرح اعلام آمادگی کردند. برات قبادیان با تاکید بر اینکه تحولات اساسی در جامعه مدیون نظام دانشگاهی است، افزود: بر اساس گزارش پایگاه‌های بین‌المللی، ایران در سال ۲۰۱۳ رتبه سوم جهانی را در تربیت مهندس و منابع انسانی و علوم پایه کسب کرده است که این امر به عنوان یک سرمایه و پیشرفت برای کشور محسوب می‌شود. او خاطرنشان کرد: ولی ابرچالش ما در این زمینه، آن است که چرا دانشگاه‌ها نقش خود را در جامعه ایفا نمی‌کنند. قبادیان با اشاره به وجود ۵ میلیون دانشجو و صد هزار استاد هیات علمی در کشور، اظهار کرد: چالش‌هایی چون تغییر اقلیم، خشکسالی، ریزگردها و بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، چالش‌هایی نیستند که یک شبه در کشور ایجاد شوند. ما باید از گذشته برنامه‌ریزی‌های لازم برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی داشته باشیم.معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به تدوین «طرح فرصت مطالعاتی صنعتی» اشاره کرد و گفت: در این طرح از سوی واحدهای صنعتی ۱۳۰ نفر اعلام نیاز شد تا جذب واحدهای صنعتی شوند، ولی تنها ۴ نفر از دانشگاهیان کل کشور برای مشارکت در این طرح اعلام آمادگی کردند. قبادیان با تاکید بر اینکه دیوار بی‌اعتمادی برای هر دو طرف صنعت و دانشگاه کشیده شده است، اظهار کرد: از سوی دیگر مشاهده می‌کنیم که تا سال ۹۴ تنها ۸۰۰ واحد صنعتی و معدنی دارای واحدهای تحقیق و توسعه بودند، ولی با برنامه‌های اجرایی شده در دو سال اخیر دو هزار واحد صنعتی دیگر صاحب واحدهای تحقیق و توسعه شدند.