عشایر قادر به تأمین گوشت قرمز مورد نیاز هستند

۱۳۹۷/۱۲/۰۲ - ۰۰:۰۵:۱۹
کد خبر: ۱۴۰۰۴۲
عشایر قادر به تأمین گوشت قرمز مورد نیاز هستند

گیلان| رییس سازمان بسیج عشایری کشور با بیان اینکه ۲۵ درصد گوشت قرمز کشور توسط عشایر تأمین می‌شود گفت: در صورت حمایت‌های لازم این ظرفیت تولید به ۷۵ درصد ارتقاء پیدا می‌کند. به گزارش تسنیم از تالش، سردار نصرت‌الله سیف دیروز در همایش بزرگ تجلیل از شبانان و گله‌داران غرب گیلان اظهار داشت: در صورت حمایت مسوولان ظرفیت تولید گوشت قرمز توسط عشایر کشور به 75 درصد افزایش پیدا می‌کند. رییس سازمان بسیج عشایری کشور با تأکید بر اینکه مسوولان برای تأمین گوشت قرمز مورد نیاز بازار به‌جای استفاده از ظرفیت‌های داخلی به واردات گوشت خارجی چشم دوخته‌اند عنوان کرد: یکی از این ظرفیت‌های بزرگ، عشایر کشور هستند که سهم بسزایی در تأمین گوشت قرمز دارند. سردار سیف راه برون‌رفت از مشکلات و چالش‌های اقتصادی را برنامه‌ریزی و مدیریت جهادی اعلام کرد و افزود: با پشت‌میز نشینی و ارایه برنامه‌های تئوریک مشکلات موجود حل نمی‌شوند بلکه هر کدام از مدیران و مسوولان در سمتی که هستند باید به‌صورت جهادی وارد عرصه عمل شوند. وی حضور در کنار عشایر و حمایت از آنان را یکی از ضروریت‌های ویژه کشور دانست و بیان داشت: برنامه‌ها و اقدامات بسیار خوبی برای عشایر انجام شده است اما برای به فعل رساندن تمام ظرفیت‌های آنها باید خدمات بیشتری در حوزه‌های مختلف برایشان مهیا و فراهم شود. رییس سازمان بسیج عشایری کشور نقش بسیار حساس عشایر کشور در دوران هشت سال دفاع مقدس را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: عشایر غیور و شجاع کشور یکی از پایه‌های اساسی پیروزی انقلاب اسلامی بودند و حضور در صحنه آنان نتیجه جنگ را به نفع کشورمان تمام کرد.