اخبار

۱۳۹۷/۱۲/۰۸ - ۰۰:۰۹:۰۷
کد خبر: ۱۴۰۴۵۵

شهریه مدارس غیردولتی واقعی می‌شود

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پیش ثبت نام مدارس غیردولتی در اسفندماه نداریم و قطعا بعد از سال جدید خواهد بود گفت: البته پیش ثبت نام اگر صرفا نام‌نویسی باشد مشکلی ندارد. محمد محسن بیگی در پاسخ به اینکه در سال‌های گذشته پیش ثبت نام مدارس غیردولتی از اسفندماه شروع می‌شد، آیا امسال نیز پیش ثبت نام مدارس را شاهد خواهیم بود؟ اظهار کرد: پیش ثبت نام مدارس غیردولتی را در اسفندماه نداریم و قطعا بعد از سال جدید خواهد بود. وی افزود: به دنبال آن هستیم که اطلاعات شهریه مدارس غیردولتی را از طریق موسسان را تا پایان اسفندماه وارد سامانه تعیین شهریه کنیم و شهریه را قبل از شروع ثبت نام‌ها مشخص کرده و در اختیار مردم قرار دهیم. مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پیش ثبت نام اگر صرفا نام‌نویسی باشد مشکلی ندارد عنوان کرد: اما اگر مبلغی به منظور پیش ثبت نام تعیین و دریافت شود قطعاً به منزله تخلف خواهد بود. محسن بیگی همچنین درباره شهریه مدارس دولتی به ایسنا گفت: هنوز میزان و درصد رشد شهریه مدارس مشخص نیست، اما همانند سال گذشته و مطابق آیتم‌های الگوی شهریه تعیین می شود. وی افزود: تغییرات بسیاری نسبت به سال گذشته در آیتم‌ها و پارامترهای موجود ایجاد شده به عنوان مثال اطلاعات پرسنلی، فضای فیزیکی، برنامه‌های کیفیت‌بخشی و اجاره بها به صورت دقیق و کارشناسی شده در سیستم بارگذاری می شود و شهریه به سمت واقعی شدن پیش می‌رود.

بودجه 10 هزار میلیارد ریالی برای بازیافت پسماندهای مخرب

سخنگوی وزارت کشور از اختصاص ١٠ هزار میلیارد ریال به وزارت کشور براى بازیافت پسماندهاى مخرب خبر داد. سلمان سامانی، سخنگوی وزارت کشور با اشاره به نشست علنی صبح امروز (سه شنبه ۷ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نمایندگان ملت در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه ۹۸ کل کشور بند (ی) تبصره ۶ را به تصویب رساندند.

وی در ادامه افزود: بر اساس این مصوبه، سازمان امور مالیاتی کشور موظف شد از فروش کالاهایی که مصرف آنها منجر به تولید پسماند مخرب محیط زیست می شود عوارضی را که توسط دولت تعیین می شود دریافت و منابع وصولی آن را تا سقف ١٠هزار میلیارد ریال در اختیار وزارت کشور قرار دهد تا براى بازیافت پسماندها با ایجاد تاسیسات منطقه اى تبدیل پسماند به مواد و انرژی با مشارکت بخش خصوصى مصرف شود. قائم مقام وزیر کشور در امور مجلس و هماهنگی استان‌ها تأکید کرد: در سال‌های اخیر استفاده از فناوری‌های نوین در موضوع مدیریت پسماندها تحولات چشمگیری را ایجاد کرده است و حمایت دولت از بخش خصوصی و شهرداری ها در این خصوص می تواند منجر به ارتقای شاخص‌های زیست‌محیطی و رفع مشکلات عدیده در بسیاری از شهرهاى کشور شود.

داروهای کمیاب را به ونزوئلا صادر نمی‌کنیم

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: قرار نیست همان دارویی که در کشور کمبود داریم را به ونزوئلا صادر کنیم. کیانوش جهانپور درباره صادرات دارو به کشور ونزوئلا با توجه به کمبود دارویی در کشور به ایلنا گفت: در کشور حداقل در ماه‌های پایان سال کمبود دارو نداشته‌ایم و کمبودی که امروزه مطرح شده، مربوط به کمتر از ۲۰ قلم دارو است. بیش از ۳ هزار دارو در دارونامه رسمی کشور به ثبت رسیده است، از همین رو کمبود این ۲۰ قلم عدد بالایی نیست.هیچ وقت کمبود دارو صفر نیست و ممکن است ۲۰ تا ۲۵ درصد کمبود دارو وجود داشته باشد. وی با اشاره به اظهارات پیرصالحی مبنی بر اینکه با کمبود دارو مواجه هستیم، گفت: قرار نیست  همان دارویی که در کشور کمبود داریم را صادر کنیم، ظرفیت تولید دارو در کشور از ۳ تا ۵ درصد است و با ۹۷ درصد داروی تولید داخل کمبودی نداریم. جهانپور همچنین افزود: اگر مانند گذشته شرایط صادرات به کشور دوست و برادر باشد، می‌توانیم با استفاده از ظرفیت‌مان به آنان کمک کنیم، زیرا بخشی از توان ما معطل مانده و این روش سبب تقویت صادرات ما می‌شود، همچنین صادرات دارو به کشورهای دیگر سبب حضور شرکت‌های ایرانی در بازار می‌شود. سخنگوی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: اگر کشوری واقعا نیازمند داروهای اساسی و ضروری باشد، حتی اگر روابط دوستانه‌ای هم با کشور ما نداشته باشد، ما می‌توانیم با استفاده از توان داخلی به آن کشور کمک کنیم که این کار قطعا فارغ از مناسبات سیاسی است. وی درخصوص کمبود دارو و صادرات آن به دیگر کشورها تصریح کرد: داروهای که در کشور با کمبود آنها مواجه هستیم و صرفا در حد نیاز کشور خودمان است، قرار نیست صادر شود. بسیاری از داروهایی که تولید داخل است، قابلیت صادرات دارند و به ۳۰ تا ۴۰ کشور دنیا صادر می‌شوند. امروزه در روسیه تولید دارو تحت لیسانس ایران داریم و به بازارهای منطقه، جنوب شرق آسیا، آمریکای لاتین و آمریکای جنوبی ورود کرده ایم، البته این موضوع جدید و عجیبی نیست. وی در ادامه گفت: از ۹۷ درصد تولید دارو در داخل کشور برخی از آنها از صفر تا ۱۰۰ درصد دارای مواد اولیه ایرانی هستند که بسیاری نیز داروهای اساسی محسوب می‌شوند و کشوری مانند ونزوئلا که دچار بحران شده یا هر کشور دیگر را با بالاترین کیفیت دارویی و استفاده از توان داخلی که ممکن است معطل هم باشد، حمایت می‌کنیم. سخنگوی سازمان غذا و دارو همچنین افزود: وقتی توان داخلی در کشور بیش از ۳ برابر ظرفیت فعلی است، یعنی می‌توانیم حداقل ۳ برابر نیاز بازار را برطرف کنیم.

 

ارسال نظر