اخبار
شکایت «واتسآپ» از ارسالکنندگان پیامهای انبوه
دیلی میل| واتسآپ اعلام کرده علیه کاربرانی که پیامهای انبوه در این پلتفرم ارسال میکنند، اقدام قانونی و از آنها شکایت میکند. واتسآپ اعلام کرد از کاربرانی که تعداد زیادی پیام ارسال میکنند، شکایت خواهد کرد. این شرکت امیدوار است تابا این شیوه سودجویانی را متوقف کند که با کمک این اپلیکیشن تعداد انبوهی پیام را برای کاربرانی مشخص ارسال میکنند. در بخش FAQ وب سایت این پیام رسان اشاره شده اگر مشخص شود فردی با استفاده از این پلتفرم پیامهای انبوه یا خودکار ارسال میکند، با اقدامات قانونی روبرو خواهد بود. سخنگوی این شرکت نیز در این باره میگوید: واتسآپ برای پیامرسانی خصوصی طراحی شده است. بنابراین ما اقداماتی برای جلوگیری از ارسال انبوه پیامها در نظر گرفتیم و حد و مرزهایی برای نحوه استفاده از واتسآپ در نظر گرفتیم. ما تلاشهای خود را برای شناسایی حسابهای کاربری افزایش دادیم که از واتسآپ سواستفاده میکنند. به این ترتیب میتوان ماهانه ۲ میلیون حساب کاربری را در سراسر جهان مسدود کرد. در صفحه وب سایت این شرکت تحت عنوان «استفاده غیرقانونی از واتسآپ» آمده است: این شرکت خود را متعهد میداند تا ماهیت خصوصی پلتفرم را برای کاربران حفظ کند. این شرکت با توجه به شواهدی که از پلتفرم خود جمعآوری میکند، گزینه شکایت قانونی از سواستفاده جویان را نیز در نظر گرفته است. این شواهد شامل ادعای شرکتهای مختلف درباره توانایی شان برای استفاده از واتسآپ به شیوهای است که سیاستهای آن را زیر پا میگذارد. سیاستهای جدید به شناسایی مجرمانی کمک میکند که با استفاده از این اپلیکیشن پیامهای فیشینگ یا بدافزار را منتشر میکنند.
«آمازون» ارزشمندترین برند تجاری جهان شد
سیبیاسنیوز| آمازون با پشت سرگذاردن شرکتهایی همچون اپل و گوگل برای اولینبار عنوان ارزشمندترین برند تجاری جهان را به خود اختصاص داد.
بر اساس ردهبندی موسسه برندز که همه ساله از برترین موسسات تجاری جهان منتشر میشود آمازون با ارزشی معادل ۳۱۵.۵ میلیارد دلار بالاتر از اپل و گوگل ایستاده است. این دو شرکت به ترتیب ۳۰۹.۵۲۷ و ۳۰۹ میلیارد دلار ارزش دارند. پس از سه شرکت یادشده مایکروسافت، ویزا، فیسبوک، علی بابا، تنسنت، مکدونالدز و ای تی ان تی قرار گرفتهاند. نکته بسیار جالب توجه در این زمینه تسخیر فهرست ۱۰ برند برتر دنیا توسط شرکتهای فناوری اطلاعات است. به گونهای که تنها مک دونالدز بطور کامل در این حوزه فعالیت ندارد و سایر شرکتهای این فهرست به گونهای با فناوری اطلاعات و دیگر فناوریهای پیشرفته مرتبط پیوند خوردهاند.
در یک سال گذشته کل ارزش شرکت آمازون افزایش ۵۲ درصدی داشته است. در آغاز سال ۲۰۱۷ ارزش این شرکت که زمانی تنها در حوزه خردهفروشی آنلاین فعالیت میکرد به ۱۰۸میلیارد دلار میرسید. در مقابل اپل که مدتها رتبه اول این فهرست را در اختیار داشت در یک سال اخیر تنها ۳ درصد رشد داشته و این رشد در مورد گوگل هم تنها ۲ درصد بوده است.
بر اساس بررسیهای برندز، فعالیتهای آمازون در حوزه پردازش ابری، توسعه کسب و کار و استفاده از روشهای خلاقانه تحویل انواع کالا و خدمات به مشتریان، سرمایهگذاری در زمینه مواد غذایی، بلندگوهای هوشمند، تبلتها و پخش اینترنتی موسیقی و ویدئو باعث شده این شرکت به ۱۲ سال حاکمیت اپل و گوگل بر صدر این فهرست خاتمه دهد.
«آیفون» از چین خارج میشود
تلگراف| فاکس کان اعلام کرده در صورت بالا گرفتن تنشهای تجاری میان امریکا و چین میتواند آیفون را در کارخانه این شرکت در خارج از کشور تولید کند.
بزرگترین کارخانه تولیدکننده موبایلهای اپل اعلام کرده در صورت تشدید جنگ تجاری میان چین و امریکا میتواند آیفون را خارج از چین تولید کند. شرکت تایوانی «فاکس کان» میلیونها آیفون را در کارخانههای خود سرهم میکند. این شرکت اعلام کرده ظرفیت کافی برای تامین تقاضای آیفون در کارخانههای خود خارج از چین را دارد. لیو یانگ وی مدیر این کارخانه در این باره گفت: ۲۵ درصد ظرفیت تولید ما خارج از چین است. ما به اپل کمک میکنیم تقاضای آیفون در بازار امریکا را تامین کند. ما ظرفیت کافی برای تامین تقاضای اپل را در اختیار داریم.
این در حالی است که فاکس کان تاکنون بخشی از تولید آیفون را به هند منتقل کرده تا از مالیات بر واردات در چین رهایی یابد.
این شرکت همچنین تعهد کرده میلیاردها دلار در کارخانه خود در امریکا که در ویسکانس قرار دارد، سرمایهگذاری کند. البته بعید به نظر میرسد در این کارخانه آیفون تولید شود.
اگر دونالد ترامپ تعرفه مالیات بر واردات به ارزش ۳۰۰ میلیارد دلار بر کالاهای چینی وضع کند، اپل با این شیوه میتواند خود را از شر این مالیات خلاص کند. قرار است آیفونهای جدید در ماه سپتامبر رونمایی شوند و هرگونه افزایش مالیات بر واردات کالاهای چینی به معنای گرانتر شدن دستگاههای این شرکت است.