خبر
کاهش ۸.۴ درصدی تعداد پروازها
تعداد پروازهای بهار امسال نسبت به بهار سال گذشته ۸.۴ درصد و تعداد پروازهای تأخیردار نیز ۹.۱ درصد کاهش داشته است. به گزارش مهر، براساس آنچه این سازمان اعلام کرده است، هواپیمایی معراج با داشتن ۸ درصد تأخیر در پروازهای داخلی خود در خرداد ماه، کمترین میزان تأخیرها و بهترین عملکرد را داراست. این شرکت از ۱۱۰ سورتی پروازی که در خرداد ماه داشته، ۱۰۱ سورتی پروازی را به موقع (۹۲ درصد) و ۹ سورتی پروازی (۸ درصد) را با تأخیر به پایان رسانده است. بیشترین میزان تأخیرها هم به هواپیمایی وارش اختصاص دارد که از مجموع ۱۷۶پرواز داخلی در خرداد ماه امسال که این شرکت انجام داده، ۹۸ سورتی پروازی معادل ۵۶ درصد را به موقع و ۷۸ سورتی پروازی معادل ۴۴ درصد را با تأخیر انجام داده است. همچنین بیشترین میزان تأخیر نسبت به کل پروازهای انجام شده در خرداد ماه را هواپیمایی زاگرس داراست این شرکت که با داشتن ۵۵۶ پرواز در سومین ماه سال ۹۸، تنها ۱۱ درصد از کل پروازهای انجام شده را به خود اختصاص داد، اما توانسته ۱۴ درصد تأخیرهای پروازی این ماه را نیز به دست بیاورد که بیشترین میزان تأخیر در پروازها میان ۱۷ ایرلاینی است که در ماه گذشته پرواز داخلی داشتهاند. آسمان و ایران ایر هم هر یک با کسب به ترتیب ۱۳ و ۱۲ درصد تأخیر در کل پروازهای خرداد ماه، در جایگاههای بعدی قرار گرفتهاند.
انتشار قراردادهای کلانشهرداری تهران
بهاره آروین، رییس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران در صفحه اینستاگرام خود نوشت: با ارتقای اطلاعات قراردادهای منتشر شده در وبسایت شفافیت، اطلاعات قراردادهای کلان درآمدی (مزایدات) و قراردادهای سرمایهگذاری و مشارکت نیز در این وبسایت منتشر شد.او روز گذشته در صفحه شخصی خود در این شبکه اجتماعی ادامه داد: پیشازاین اطلاعات تمام قراردادهای کلان هزینهای (مناقصات) شهرداری تهران در دسترس عموم قرار گرفته بود. آروین تصریح کرد: تلاش میکنم تا پایان تابستان ۹۸، اطلاعات یکی دیگر از مهمترین انواع قراردادها، یعنی قراردادهای ملکی شهرداری تهران اعم از خرید، فروش، اجاره و تهاتر املاک نیز روی وبسایت شفافیت منتشر شود.
گزارش خرید و فروش خطوط تاکسیرانی
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور گفت: خرید و فروش خطوط تاکسیرانی در شهرهای کشور گزارش شده است که با این تخلف برخورد خواهد شد. به گزارش فارس، مرتضی ضامنی مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور در پاسخ به اینکه آیا خطوط تاکسیرانی خرید و فروش میشود، گفت: تخلفاتی صورت میگیرد و خط تاکسی خرید و فروش میشود البته این خطوط متعلق به شهرداریهاست و در حوزه تاکسیرانی نیست. به عنوان مثال در سایر بخشهای حمل و نقل عمومی نیز شرکت خصوصی به نمایندگی از شهرداریها خدمات حمل و نقل را در آن خطوط مشخص شده به عهده دارد ولی از سالیان گذشته بعضا شاهد خرید و فروش خطوط بودیم که توسط این شرکتها انجام میشود اما اینکه شهرداریها در این حوزه میتوانند وجهی را دریافت کنند و خط را بفروشند، امکان ندارد و شهرداری نمیتواند در این حوزه ورود کند.
ضامنی افزود: به نظر بنده راهکار این اقدام نیز چرخشی شدن خطوط حمل و نقل عمومی در بین شرکتهای خصوصی است که این اقدام موجب عادلانهتر شدن وضعیت میشود و خطی نیز خرید و فروش نخواهد شد. مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور با اشاره به اینکه خرید و فروش خط غیرقانونی است و تخلف محسوب میشود، گفت: تخلفات مورد بررسی قرار میگیرد و منجر به تصمیمگیری خواهد شد در صورتی که مواردی هم به اتحادیه تاکسیرانی ارایه شود آن را پیگیری خواهیم کرد. او در خصوص معاینه فنی تاکسیها هر سه ماه یکبار گفت: براساس مصوبه هیات وزیران، تاکسیهای فرسوده موظف هستند هر سه ماه یکبار معاینه فنی جدید دریافت کنند و ما از شهرداریها درخواست کردهایم که تا وقتی بستر نوسازی تاکسیها فراهم نشده است نسبت به معاینه فنی تاکسیهای فرسوده کمک کنند و بخشی از هزینه آن را تقبل کنند.