کیفیت و سلامت آب شرب و بهداشت مردم خط قرمز ماست
اصفهان|معاون بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان باتاکید بر سلامت آب شرب گفت: در فصل تابستان در پیک مصرف با افزایش دما، بیش از 15 هزار لیتر در ثانیه آب شرب برای رفع نیاز مشترکین در 56 شهر در استان لازم است در حالی که نهایت ظرفیت تامین تصفیه خانه آب اصفهان حدود 10 هزار و300 لیتر در ثانیه است بنابراین برای رفع این کمبود منابع زیرزمینی در مدار بهرهبرداری قرار گرفت. ناصر اکبری افزود: حدود 15 درصد آب شرب مشترکین در سطح استان از طریق منابع زیرزمینی تامین میشود و 85 درصد دیگر بوسیله تنها سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ تامین میشود. وی ادامه داد: میزان املاح موجود در منابع زیرزمینی در سطح استان متفاوت است بنابراین طعم و مزه آب هم با توجه به املاح موجود در آب کمی تغییر میکند اما آنچه مسلم است سلامت و بهداشت آب شرب در سطح استان مورد تایید مراکز ذی صلاح است. اکبری با بیان اینکه خط قرمز شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان کیفیت آب است عنوان کرد: همه روزه در فاصله زمانی کم و با دقت بسیار زیاد قبل از اینکه آب در شبکه میان مردم توزیع شود توسط کارکنان واحد کیفی شرکت آب وفاضلاب مورد بررسی و نظارت دقیق قرار میگیرد تا از ورود هر گونه آلودگی به شبکه توزیع جلوگیری شود وبه بهترین نحو ممکن گند زدایی میگردد. بهصورت مستمر مسوولان در مرکز بهداشت محیط استان با آزمایشهای گوناگون کیفیت آب شرب را مورد بررسی قرار میدهند و پس از تایید، آب در مدار بهرهبرداری قرار میگیرد.