اخبار
١١٢ هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه بانک صادرات
وامهای قرضالحسنه اعطایی بانک صادرات ایران در سه ماهه ابتدای سال ٩٨ با پرداخت ٦١ هزار فقره وام، به ١١٢ هزار میلیارد ریال رسید.
به گزارش روابطعمومی بانک صادرات ایران، این بانک در سه ماهه اول سال ٩٨ حدود ٦١ هزار فقره وام قرضالحسنه به ارزش نزدیک به ١١٢ هزار میلیارد ریال برای حمایت از بخشهای مختلف جامعه از قبیل ازدواج، مشاغل خانگی و... تخصیص داده است.
این بانک برای توسعه اشتغال و حمایت از کارآفرینی طی سه ماه نخست سال جاری، هزار و ٩١٩ فقره وام قرضالحسنه مشاغل خانگی به معرفیشدگان کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به ارزش ٢٨٩ میلیارد ریال اختصاص داد.
بانک صادرات ایران همچنین طی سه ماهه اول سال جاری با اعطای ٨ هزار و ٨٧٦ فقره وام به ارزش بالغ بر دو هزار و ٩٢٤ میلیارد ریال برای حمایت از مسکن اقشار ویژه (خانوادههای محترم شهدا، جانبازان و ایثارگران)، بهسازی و نوسازی مسکن روستایی، نوسازی بافتهای فرسوده، حوادث قهری و احداث حمام در مناطق کمتر توسعه یافته روستاهای کشور تخصیص داده است.
در همین راستا، این بانک با هدف ترغیب و تسهیل شرایط ازدواج در بین جوانان و در راستای عمل به تکالیف اجتماعی خود، با تخصیص حدود ٨ هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه در سهماهه اول سال ٩٨، سهم قابل توجهی را در تسهیل شرایط ازدواج متقاضیان برعهده داشته به نحویکه در این مدت، زمینه ازدواج بیش از ٢٤ هزار نفر از جوانان در سراسر کشور را سرعت بخشید.
اعطای وام قرضالحسنه برای حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط در مدت مورد اشاره نیز از جمله برنامههای عملیاتی شده بانک صادرات ایران بوده به نحویکه در این مدت، ٢٥ هزار و ٦٤٤ بنگاه اقتصادی از بیش از ٧٩ هزار و ٤٦٥ میلیارد ریال وام قرضالحسنه استفاده کردهاند.
تامین مالی قرضالحسنه حوادث قهری از جمله زلزله غرب کشور و مناطق آسیبدیده از سیل اخیر نیز از جمله مواردی است که از محل منابع قرضالحسنه بانک صادرات ایران تامین میشود.
این بانک در مجموع از ابتدای سال ٩٧ تا پایان خرداد ٩٨، بیش از ٣٥٨ هزار فقره وام قرضالحسنه به ارزش بالغ بر ٤٠٢ هزار میلیارد ریال به بخشهای مذکور اعطا کرده است.
۱۴۲ میلیارد تومان خسارت سیلزدگان پرداخت شد
رییس کل بیمه مرکزی گفت: بیش از یکصد و چهل و دو میلیارد تومان خسارت به زیاندیدگان سیل در استانهای آسیبدیده پرداخت شد.
به گزارش روابط عمومی بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی که در جمع اعضای شورای عمومی سندیکای بیمه گران ایران سخن میگفت با اعلام این مطلب افزود: صنعت بیمه در حوادث گوناگون نظیر سیل اخیر توان بالا و ظرفیت مثال زدنی خود را نشان داده و پرداخت بیش از یکصد و چهل و دو میلیارد تومان خسارت به زیاندیدگان سیل در استانهای آسیب دیده این حقیقت را به اثبات میرساند که صنعت بیمه میتواند با همدلی و هم افزایی، گامهای بلندی بردارد.
رییس شورای عالی بیمه با اشاره به اهمیت موضوع توانمندسازی در صنعت بیمه و افزایش سه برابری ذخیرهگیری شرکتها برای اولینبار در سال جاری خاطرنشان کرد: ذخیرهگیری مناسب شرکتهای بیمه و حرکت به سمت کاهش کسری ذخایر از زمینههای ثبات در این صنعت به شمار میرود.
وی تصریح کرد: سودآوری بنگاههای اقتصادی یک اصل است اما پایداری شرکتها موضوع مهمتری است که باید در صنعت بیمه با جدیت بیشتری دنبال شود. سلیمانی با تبریک روز خبرنگار از قابلیتهای رسانههای گروهی کشور برای آگاهی بخشی در حوزه بیمه به عنوان یک ظرفیت بزرگ یاد کرد و گفت: همه ما باید تلاش کنیم صدای صنعت بیمه را به گوش همگان برسانیم و رسانه در این میان یک پل ارتباطی مطمئن به شمار میآید.
وی به نقش موثر بیمه هوشمند در افزایش توانگری مالی شرکتهای بیمه اشاره کرد و گفت: خوشبختانه صنعت بیمه در این عرصه نیز پیشرو به حساب میآید و در همین راستا برای دومین سال رتبه نخست برترین سازمان دولتی در زمینه فناوری اطلاعات را به خود اختصاص داده است.
سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود با ابراز خرسندی از گسترش فعالیتهای بیمهای در کشور به موضوع بازارسازی در کشورهای همسایه پرداخت و از سوریه به عنوان یک بازار بالقوه یاد کرد و افزود: صنعت بیمه باید نگاه ویژهتری به بازارهای بینالمللی به خصوص کشورهای دوست و همسایه داشته باشد و با تولید ثروت در این عرصه، نقش پررنگتری را در اقتصاد کلان ایفا کند. وی در پایان از اعضای سندیکای بیمهگران ایران به عنوان یک نهاد تخصصی بیمهای خواست که در انتخاب دبیرکل نیز وضعیت حرفهای و نگاه تخصصی خود را حفظ و تقویت کنند. شایان ذکر است در این نشست تنی چند از مدیران عامل شرکتهای بیمه، مدیرعامل صندوق تامین خسارات بدنی و دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران نیز به طرح دیدگاههای خود پرداختند.