اخبار
دستگیری دانشجوی قلابی دانشگاه شهید بهشتی
رییس کلانتری ولنجک از دستگیری دختری که بدون شرکت در کنکور و حتی ثبت نام در دانشگاه اقدام به حضور در کلاسهای رشته دندانپزشکی در دانشگاه شهید بهشتی کرده بود، خبر داد.
سرهنگ رضا صادقی در این باره گفت: مدتی قبل با پیگیری حراست دانشگاه شهید بهشتی پروندهای برای رسیدگی به کلانتری ولنجک ارجاع شد که در پی آن دختری جوان بدون طی هرگونه مراحل ثبتنام و حتی شرکت در کنکور اقدام به حضور در کلاسهای تئوری و عملی رشته دندانپزشکی این دانشگاه کرده بود.
او ادامه داد: رسیدگی به این موضوع در دستورکار ماموران کلانتری قرار گرفته و در تحقیقات آنان مشخص شد که دختری 23 ساله از کمتر از یک سال قبل در کلاسهای درس رشته دندانپزشکی در دانشگاه شهید بهشتی حاضر شده و به دیگر دانشجویان گفته بود که با پرداخت چندین میلیارد و بدون شرکت در کنکور در این دانشگاه ثبت نام کرده است که همین موضوع سبب نارضایتی دیگر دانشجویان شده و در همین راستا اعتراض خود را به حراست دانشگاه اعلام کردهاند. رییس کلانتری ولنجک با اشاره به ادامه تحقیقات و اخذ مجوز از مقام قضایی، به ایسنا گفت: ماموران کلانتری ولنجک با تکمیل شدن نتایج تحقیقات و اخذ مجوز از مقام قضایی روز گذشته این دختر جوان را دستگیر و به کلانتری منتقل کردند که این فرد در همان بازجوییهایی اولیه اقرار کرد که هیچگونه ثبت نامی در دانشگاه نداشته و با سوءاستفاده از بیتوجهی عوامل حراست دم در ورودی دانشگاه وارد فضای دانشگاه شده و با توجه به علاقهای که به رشته دندانپزشکی داشته در کلاسهای مربوط به آن شرکت کرده است. صادقی با بیان اینکه خانواده این دختر جوان در خارج از کشور زندگی میکنند و خودش نیز در طول سال چندین بار به اروپا و دیگر کشورها سفر داشته، گفت: متهم از وضعیت مالی خوبی برخوردار است و به همین دلیل نیز زمانی که دیگر دانشجویان از وی در مورد حضور و نحوه قبولیاش در دانشگاه پرسیدهاند، مدعی شده که با پرداخت چندین میلیارد تومان پول به دانشگاه امتیاز تحصیلی در این رشته را خریداری کرده است، اما در تحقیقات ماموران مشخص شد که این ادعا به هیچ عنوان صحت ندارد و چنین امکانی وجود ندارد. وی درباره اینکه آیا این فرد اقدام به جعل کارت دانشجویی با مدارک دانشگاهی کرده بود یا خیر نیز به ایسنا گفت: هیچگونه جعلی در این زمینه رخ نداده بود و متهم تنها با سوءاستفاده از غفلت عوامل حراست در ورودی دانشگاه در کنترل کارت دانشجویی وارد دانشگاه شده بود. به گفته رییس کلانتری ولنجک برای این دختر جوان با شکایت حراست دانشگاه، پروندهای تشکیل شده و این فرد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شده است.
درآمد میلیاردی از سود فروش روپوش مدارس صحت دارد؟
در چند هفته گذشته خبرهایی مبنی بر درآمد میلیاردی آموزش و پرورش از فروش روپوشهای مدرسه در فضای مجازی منشتر شده است. معاون هماهنگی، اقتصادی و نظارت بر امور استانهای سازمان دانشآموزی توضیحاتی درباره فرآیند ساماندهی روپوش فرم دانشآموزی ارایه و تاکید کرد که این سازمان تاکنون ریالی از استانها بابت درصد فروش لباس فرم دانشآموزی اخذ نکرده است.
سیدهادی دلبری در واکنش به اخباری که اخیرا پیرامون اخذ درصدی از سود فروش روپوش مدارس از اولیا و واریز آن به حساب سازمان دانشآموزی و همچنین کیفیت پایین و قیمت بالای لباس فرم دانشآموزی منتشر شد اظهار کرد: سال گذشته وزیر وقت آموزش و پرورش، ماموریت ساماندهی لباس فرم دانشآموزی را در قالب بخشنامهای به سازمان دانشآموزی واگذار کرد.
او افزود: هدف این بود که سازمان دانشآموزی امر نظارت، ساماندهی و مدیریت فرآیندهای اجرایی لباس فرم مدارس را از مرحله تهیه تا توزیع مدیریت کند. در همین راستا دستورالعملی تنظیم و به کل کشور ابلاغ کردیم. همچنین تفاهمنامهای با اتحادیه صنف پوشاک منعقد شد.
معاون هماهنگی، اقتصادی و نظارت بر امور استانهای سازمان دانشآموزی با اشاره به تشکیل کارگروههای استانی که قیمتگذاری، انتخاب نوع و کیفیت پارچه در آنجا به تصویب میرسد به ایسنا گفت: آموزش و پرورش در این کارگروه نمایندگانی داشت و همانطور که گفته شد اتحادیه صنف پوشاک قیمتگذاری لباس فرم را در هر استان انجام دادند و نوع و کیفیت پارچه را تایید کردند. اتحادیه تولیدیهای رسمی و دارای مجوز را به ما معرفی کرد تا در سامانه راهاندازی شده ویژه این موضوع، ثبت نام کنند.
دلبری ادامه داد: ما نیز فراخوانی صادر و تولیدیها را به مدیران مدارس معرفی کردیم. به این ترتیب دست دلالان و واسطه گرانی که دارای مجوز نبودند و زیرزمینی کار میکردند و تبعات بسیاری را در سالهای گذشته ایجاد کرده بودند کوتاه کردیم. ظرفیت تولیدیها در سامانه مشخص بود و مدیران مدارس از طریق سامانه و نه به صورت انحصاری، تولیدیها را انتخاب و قرارداد بستند.
دلبری در پاسخ به اینکه گفته شده درآمد سازمان دانشآموزی از محل لباس فرم مدارس در سال جاری به بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان میرسد گفت: حداقل در تهران و بیش از ۲۰ استان دیگر، ریالی بابت فرآیند ساماندهی، فعالیت سامانه و نیروی انسانی دریافت نکردهایم و این امر کاملا رایگان بود. هدف ما این بود که اولیا دغدغه نداشته باشند، قیمت تمام شده پایین بیاید و دست واسطهها کوتاه شود.