برگ‌ریزان شاخص‌ها

۱۳۹۸/۰۷/۱۷ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۵۴۶۷۷

گروه بورس|

روز گذشته شاخص کل بورس تهران بیش از ۶ هزار و ۴۳۹ واحد افت داشت که در نهایت این شاخص به رقم ۳۱۴ هزار و ۴۶۹ واحد رسید.

براساس معاملات روز سه شنبه، بیش از چهار میلیارد و ۹۹۴ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۲۰ هزار و ۹۵۸ میلیارد ریال در ۴۲۲ هزار نوبت داد و ستد شد. همچنین شاخص کل (هم وزن) با ۲ هزار و ۴۲۲ واحد کاهش به ۹۳ هزار و ۵۵ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با یک هزار و ۶۲۱ واحد افت به ۶۲هزار و ۲۹۱ واحد رسید. شاخص آزاد شناور نیز با هشت هزار و ۷۷۹ واحد کاهش به رقم ۳۶۴ هزار و ۷۸۱ واحد رسید، شاخص بازار اول پنج هزار و ۱۲۲ واحد و شاخص بازار دوم ۱۱ هزار و ۱۱۳ واحد کاهش داشتند. علاوه بر این در بین تمامی نمادها، پتروشیمی خارک (شخارک) با ۱۴۰ واحد، پالایش نفت تبریز (شبریز) با ۱۳۵ واحد، پتروشیمی پارس (پارس) با ۸۹ واحد، پالایش نفت بندرعباس (شبندر) با ۸۱ واحد و فولاد خراسان (فخاس) با ۶۲ واحد بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.

در مقابل بانک ملت (وبملت) با ۴۲۲ واحد، گروه مپنا (سهامی عام) (رمپنا) با ۳۲۴ واحد، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با ۳۰۵ واحد، مخابرات ایران (اخابر) با ۳۰۲ واحد، گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید (وامید) با ۲۰۶ واحد و توسعه معادن و فلزات (ومعادن) با ۱۷۰ واحد از جمله گروه‌هایی بودند که افت شاخص بورس را رقم زدند. برپایه این گزارش، در بین نمادهای معاملاتی دیروز، نماد بانک ملت، بانک تجارت، بانک صادرات ایران، سایپا، بانک اقتصاد نوین، سرمایه‌گذاری البرز (هلدینگ) و ایران خودرو در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

گروه بانک‌ها صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه ۲ میلیارد و ۲۷۲برگه سهم به ارزش سه هزار و ۵۳۷ میلیارد ریال داد و ستد شد.

شاخص فرابورس نیز طی روز قبل، بیش از ۹۰ واحد افت داشت و روی کانال چهار هزار و ۱۲۱ واحد ثابت ماند. همچنین در این بازار ۲ میلیارد و ۲۴۴ میلیون برگه سهم به ارزش بیش از ۱۲ هزار و ۹۷۱ میلیارد ریال داد و ستد شد. در بین تمامی نمادها، گروه صنایع کاغذ پارس (چکاپا)، تولید برق ماهتاب کهنوج (بکهنوج)، ویتانا (غویتا) و داروسازی آوه سینا (داوه) بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص این بازار داشتند.

در مقابل سنگ‌آهن گهرزمین (کگهر)، سهامی ذوب‌آهن اصفهان (ذوب)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، تولید نیروی برق دماوند (دماوند)، فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) و پالایش نفت شیراز (شراز) مانع از رشد بیشتر این شاخص شدند.