افزایش ۳۰ درصدی برداشت فندق در گیلان
گیلان|مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به برداشت ۲۳ هزار و ۳۶۲ تن فندق از باغات این استان گفت: در مقایسه با دو سال گذشته شاهد افزایش ۳۰ درصدی تولید فندق هستیم. منوچهر پارسافر در گفتوگو با مهر با اشاره به اینکه امسال باغداران گیلانی ۲۳ هزار و ۳۶۲ تن فندق از باغات استان برداشت کردهاند، افزود: این میزان در مقایسه با دو سال گذشته با افزایش ۳۰ درصدی همراه بوده است. وی با بیان اینکه ۵۹ هزار باغدار گیلانی در زمینه کشت فندق در گیلان فعال هستند، گفت: ارزش فندقهای برداشت شده ۸ هزار و ۱۷۶ میلیارد ریال بوده است. پارسافر در ادامه شهرهای رودسر، سیاهکل، املش، تالش، رودبار و آستارا مهمترین مناطق تولید فندق در گیلان، اظهار کرد: شرایط مساعد آب و هوایی، رعایت اصول باغداری، هرس، آبیاری و تغذیه مناسب از مهمترین عوامل افزایش تولید فندق در گیلان بودهاند. وی تصریح کرد: در حال حاضر هشت واحد فرآوری و بستهبندی فندق در شهرهای رودسر، املش و سیاهکل فعالیت میکنند.