اخبار

۱۳۹۸/۰۹/۱۷ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۵۸۶۹۲

تقدیر رییس‌جمهور از اقدامات اثر بخش بانک سپه

مدیرعامل بانک سپه از تدوین 94 پروژه برای اجرای مطلوب طرح ملی ادغام بانک‌های وابسته به نیروهای مسلح در این بانک و تایید اقدامات اثربخش صورت گرفته توسط رییس‌جمهور خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه، محمد‌کاظم چقازردی در جلسه با اعضای هیات‌مدیره و مدیران ارشد بانک با اشاره به طرح ملی ادغام به عنوان مهم‌ترین ماموریت بانک سپه گفت: برای اجرای بهینه طرح ملی ادغام، 94 پروژه توسط بانک سپه تدوین و معرفی شد، این اقدامات برای ریاست محترم جمهور ارسال و ایشان ضمن تایید آن از تلاش‌های صورت گرفته در این خصوص تقدیر کرد.

وی تهیه نرم افزار جامع بانکی امید و برنامه بانک برای حرکت بیشتر به سمت سودآوری را از دیگر موضوعات اولویت‌دار بانک در سال جاری برشمرد و اظهار داشت: با ایجاد نرم‌افزار جامع بانک سپه و رعایت برنامه زمانبندی مربوط به آن جایگاه بانک سپه رفیع‌تر از گذشته خواهد شد و هیات‌مدیره بانک با قدرت از این پروژه حمایت می‌کنند. مدیرعامل بر ضرورت رعایت الزامات حاکمیت شرکتی در بانک سپه تاکید کرد و گفت: الزامات حاکمیت شرکتی به عنوان یک قانون که در دستور کار وزارت امور اقتصادی و دارایی بوده و به بانک‌ها نیز ابلاغ شده است. چقازردی افزود: رعایت الزامات حاکمیت شرکتی باعث خواهد شد جامعه از نحوه اداره بانک و فرآیندهای داخلی آن آگاه شوند و همچنین بخشی از هیات‌مدیره بانک با تفکیک وظایف از امور اجرایی محض فاصله گرفته و در حوزه‌های تقویت ریسک، حسابرسی داخلی، حسابرسی سیستماتیک و سایر موارد فعال‌تر عمل کنند.

وی ایجاد کمیته‌های مختلف در بانک، تقسیم مسوولیت‌های هیات‌مدیره و تفکیک جایگاه مدیرعامل از رییس هیات‌مدیره را از شاخصه‌های حاکمیت شرکتی در بانک برشمردو خاطرنشان کرد: تفکیک جایگاه مدیرعامل و رییس هیات‌مدیره برای تقسیم بهتر وظایف است و تغییری در نگاه و اهمیت مسوولیت‌های محوله ایجاد نخواهد کرد.

وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به طرح ملی ادغام، بانک سپه با پرهیز از شتابزدگی و تکیه بر خرد جمعی و همفکری اعضای هیات‌مدیره به تدریج در ذیل الزامات حاکمیت شرکتی قرار گیرد و با بررسی عملکرد بانک‌های ادغام شونده و استفاده از ظرفیت‌های بالقوه آنها در راه تبدیل به بزرگ‌ترین و کارآمد‌ترین بانک کشور و قرارگرفتن در ردیف بانک‌های برتر جهان در افق چند ساله موفق باشد.

مدیرعامل بانک صادرات: وظیفه داریم از تولید حمایت کنیم

 مدیرعامل بانک صادرات ایران در بازدید از شرکت «لوله و ماشین‌سازی ایران» تاکید کرد: به عنوان یک بانک وظیفه داریم که از تولید حمایت کنیم.به گزارش صدای پول از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در دیدار با مدیران و کارگران شرکت «لوله و ماشین‌سازی ایران» و بازدید از بخش‌های مختلف این شرکت، ظرفیت‌های حمایت بیشتر بانک صادرات ایران از این شرکت را مورد ارزیابی قرار داد و با بیان اینکه خوشحالیم که در خدمت تولید هستیم، تاکید کرد: به عنوان بانک، وظیفه داریم که از تولید حمایت کنیم.

وی در این دیدار که با حضور فرماندار و مقامات محلی اسلام‌شهر، مدیران شرکت «لوله و ماشین‌سازی ایران» و اعضای هیات‌مدیره و مدیران بانک صادرات ایران برگزار شد، اظهار کرد: با استفاده از طرح «طراوت» و سایر ظرفیت‌های بانک صادرات ایران، از استمرار تولید، تامین مالی سرمایه در گردش و طرح‌های توسعه‌ای شرکت «لوله و ماشین‌سازی ایران» حمایت خواهیم کرد.

محمدرضا بابایی، مدیرعامل شرکت «لوله و ماشین‌سازی ایران» نیز در این دیدار با قدردانی از حمایت از بانک صادرات ایران در رونق دوباره این شرکت، گفت: اگر امروز چرخ تولید می‌چرخد، به دلیل حمایت بانک است و به همین دلیل به مدیران بانک صادرات ایران دست مریزاد می‌گوییم.

وی افزود: تلاش کرده‌ایم این شرکت طی سه سال گذشته حتی یک دقیقه توقف تولید نداشته باشد، اظهار کرد: مصوبه‌های این شرکت با نگرش مدیران بانک صادرات ایران در حمایت از تولید هیچگاه در پیچ و خم بروکراسی گیر نکرده و مسیر توسعه، ‌عزت و آبروی شرکت با حمایت بانک تداوم یافته است.

بابایی ضمن ارایه گزارشی از روند فعالیت و تولیدات این شرکت افزود: این شرکت بعد از راه‌آهن، قدیمی‌ترین شرکت ایران است که لوله‌های چدنی نشکن از قطر ۱۰۰ تا دوهزار میلیمتر تولید می‌کند که سهم بزرگی در توسعه شبکه آب‌رسانی و انتقال آب کشور بر عهده داشته و در عین حال به کشورهای اروپایی و منطقه خلیج فارس نیز صادرات دارد.

در این دیدار مسعود مرسل‌پور، فرماندار اسلام‌شهر نیز با قدردانی از حمایت بانک صادرات ایران در حمایت از تولید گفت: کمک بانک صادرات ایران برای تداوم فعالیت کارخانجات در حوزه اقتصاد مقاومتی در منطقه اسلام‌شهر یک برند است.

وی افزود: بانک‌ها و مراکز اقتصادی و مالی اگر به صورت ویژه به تولید داخلی عنایت داشته باشند، اتفاقات مطلوبی در مناطق مختلف برای ایجاد اشتغال رخ خواهد داد.

وی با تاکید بر اینکه نباید از برخی مشکلات تولید احساس خستگی کرد، تاکید کرد: مدیریت تولید باید بتواند با همه بخش‌ها هماهنگی ایجاد کند و موانع رونق تولید را از سر راه بردارد.

 

ارسال نظر