تولید آبزیان در کرمانشاه به ۳۱ هزار تن میرسد
کرمانشاه|رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه با بیان اینکه امسال ۲۱ هزار تن آبزی در استان تولید میشود، اعلام کرد که این میزان به بیش از ۳۱ هزار تن خواهد رسید. «نوربخش حاتمی» دیروز در گفتوگو با خبرآنلاین، اظهارداشت: سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه برنامهای سه ساله برای توسعه بخشهای مختلف زیرمجموعه را در دستور کار قرار داده است. رییس سازمان جهادکشاورزی کرمانشاه با بیان اینکه اکنون ۴۶ بهرهبردار حوزه آبزی پروری در استان فعال هستند، گفت: این تولیدکنندگان تا پایان سال ۹۸ بیش از ۲۱ هزار تن انواع آبزیان را تولید خواهند کرد. حاتمی با بیان اینکه سال گذشته ۱۷ هزار و ۲۰۰ تن انواع آبزیان در استان کرمانشاه تولید شد، عنوان کرد: در برنامه سه سالهای که تهیه شده است، طرح ویژه حمایت از آبزی پروری در استان در دستور کار قرار دارد. وی با بیان اینکه در ۶ ماه نخست امسال بیش از ۱۴ هزار تن انواع آبزیان در کرمانشاه تولید شده است، افزود: آبزیان تولیدی در استان علاوه بر مصرف داخلی از طریق مرزهای شلمچه و پرویزخان به کشور عراق نیز صادر میشوند. بر اساس اعلام اداره کل شیلات کرمانشاه، سرانه مصرف آبزیان در استان به صورت میانگین ۹ کیلوگرم در سال است که این آمار در کشور به ۱۴ کیلوگرم و در جهان به ۲۱ کیلوگرم میرسد. در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند. کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطبهای کشاورزی کشور است.