اخبار
امکان صدور «دیپلم المثنی» فراهم شد
رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که ترتیبی اتخاذ شده تا کسانی که به دلایل موجه گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطهشان مفقود شده است، به درخواست کتبی آنها توسط ادارات محل تحصیل مربوطه رسیدگی و گواهینامه المثنی صادر شود.
خسرو ساکی در این باره اظهار کرد: به منظور ساماندهی و افزایش اعتبار صدور و تایید مدارک تحصیلی دانشآموزان، براساس آیین نامه ساماندهی صدور و تایید مدارک تحصیلی، مصوب جلسه ۹۱۷ شورای عالی آموزش و پرورش، اقدام به طراحی و چاپ گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه با اعمال بیش از شش آیتم دارای استانداردهای امنیتی شده است. او افزود: این امر قطعا اقدام موثری در جهت پیشگیری از جعل و مقابله با سوءاستفاده گران است. رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش همچنین اعلام کرد که ترتیبی اتخاذ شده تا کسانی که به دلایل موجه گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطهشان مفقود شده است، به درخواست کتبی آنها توسط ادارات محل تحصیل مربوطه رسیدگی و گواهینامه المثنی صادر شود.
لزوم پوشش بیمهای خدمات تغذیهای بالینی
رییس مرکز مدیریت پیوند و بیماریهای وزارت بهداشت گفت: خدمات تغذیهای بالینی در بیمارستانها تحت پوشش بیمه نیست و این در حالی است که اگر خدمات تغذیهای تحت پوشش قرار گرفته و به آن توجه شود، بیمهها عواید زیادی از محل صرفه جویی طول مدت زمان بستری بیماران خواهند داشت.
مهدی شادنوش درباره اهمیت پوشش بیمهای خدمات تغذیه بالینی در بیمارستانها، گفت: خدمات کارشناسان تغذیه در بیمارستانها برای مشاورههایی که انجام میدهند، تحت پوشش بیمه نیست. اگر میخواهیم روند سالمی را در تغذیه بیماران بستری در بیمارستانها دنبال کنیم، هزینهها افزایش پیدا میکند و این موضوع باعث نگرانی بیمارستانها میشود.او ادامه داد: این موضوع به سازمانهای بیمهگر پیشنهاد شده تا مطالعه بیشتری در این زمینه انجام بدهند. زیرا وقتی بیمار مقاومت بیشتری داشته باشد، در برابر عوامل بیماری زا راحتتر مقاومت میکند و تغذیه مناسب در این امر بسیار موثر است. این متخصص تغذیه بالینی اظهار کرد: اگر سازمانهای بیمهگر کار عمیقی در زمینه تغذیه بالینی انجام دهند، میتوانند اثر آن را در کاهش هزینههای خود مشاهده کنند.شادنوش تاکید کرد: در حال حاضر برای تغذیه بیماران بستری در مراقبتهای ویژه مجبوریم از محلولهای دست ساز استفاده کنیم و این در حالی است که این محلولهای دست ساز دقت کافی را ندارند و این اقدام در دنیا با استفاده از محلولهای صنعتی انجام میشود که تولید آن تحت استانداردهای سختگیرانه اتفاق میافتد و تولید این محلولهای صنعتی در ایران تحت پوشش بیمهها نیست.
تامین امنیت انتخابات در تهران با ۱۴ هزار پلیس
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از تامین امنیت ۴۵۵۲ شعبه اخذ رأی در پایتخت از سوی بیش از ۱۴ هزار نیرو خبر داد.
سردار حسین رحیمی در حاشیه همایش آموزش مسوولان انتظامی شعب اخذ رأی که صبح دیروز در محل ستاد فرمانده انتظامی تهران بزرگ برگزار شد با حضور در جمع خبرنگاران گفت: امروز این جلسه با هدف توجیح و آموزش به فرماندهان و مسوولان امنیت انتخابات برگزار شد و امیدوارم که بتوانیم امنیت انتخابات روز جمعه را به بهترین شکل تأمین کنیم.
رحیمی با بیان اینکه در حوزه استحفاظی فرمانده انتظامی تهران بزرگ ۴۵۵۲ شعبه اخذ رأی واقع شده اظهار کرد: برای تامین نظم و امنیت این شعب ۱۴ هزار نیرو پیش بینی شده و تیمهای ویژه اطلاعاتی پلیس فعال هستند. علاوه بر آن بحث نظم و امنیت ترافیکی نیز جزو اولویتهای ماست و تمام تلاشمان را در این زمینه نیز به کار خواهیم بست تا مردم به امور روزانه خود نیز برسند. رییس پلیس پایتخت ابراز امیدواری کرد تا پلیس بتواند با تمهیدات سنگین انتظامی و ترافیکی که ویژه انتخابات روز جمعه در نظر گرفته شده بتواند امنیت خوبی را در سطح شهر برقرار کند.
رحیمی با بیان اینکه نیروی انتظامی برای انتخابات در آماده باش کامل است، در پاسخ به پرسشی در مورد برخورد پلیس با تخلفات انتخاباتی نیز اظهار کرد: طی این مدت دو یا سه مورد اتفاق داشتیم که البته همه عوامل مرتبط با آن دستگیر شدند که سه نفر بودند و دو نفرشان هم سابقهدار بودند. البته این موارد نیز چندان موارد پیچیده و قابل ذکری نبوده و در حد پاره کردن بنر از سوی رقبا بوده است. برخی از تخلفات در بخش فضای مجازی هم بوده که چندان مساله قابل ذکری نداشته است.سردار رحیمی، سلامت و امنیت و مشارکت را ۳ اصل پلیس در انتخابات پیش رو برشمرد و گفت: تمام تلاش پلیس این است که این انتخابات با مشارکت بالا در امنیت کامل و با سلامت برگزار شود و امیدوارم مردم تهران، روز جمعه با حضور در پای صندوقهای رأی پاسخ دشمنان و یاوه گویانی را که قصد ناامید کردن مردم را داشتند، بدهند.