کلینیکهای ریه استانها فعال شوند
موضوع واکنش سریع استانهای درگیر با ویروس کرونا یکی از اولویتهایی است که از منظر کارشناسان برای مقابله با تبعات این بیماری ضروری به نظر میرسد؛ واکنشهایی که در هر استان با توجه به ویژگیهای جمعیتی و اقلیمی و جمعیت درگیر با این بیماری به کار میرود اما در این میان برخی دستور العملهای مشترک نیز وجود دارند که استانهای مختلف در زمان شیوع این بیماری باید نسبت به اجرای سریع آن اقدام کنند. یکی از این اقدامات عاجل فعالسازی کلینیکهای ریه در استانهای مختلف است که میتواند بخشی از دامنههای مخرب ویروس کرونا را از طریق آن پوشش داد. بر اساس این اهمیت ساختاری است که روسای قوای سه گانه کشورمان تلاش میکنند از طریق ارتباط دایم و مستمر با استانداران و مسوولان اجرایی، نقنینی و قضایی استانهای مختلف بستر لازم برای عبور کم خطر از تبعات این بیماری را فراهم کنند. دیروز هم رییس مجلس در تماسهای تلفنی با استانداران استانهای اصفهان، مرکزی و فارس در جریان آخرین وضعیت این استانها در خصوص شیوع ویروس کرونا، نیازها، اقدامات پیشگیرانه و وضعیت بیمارستانها و مراکز درمانی قرار گرفت. به گزارش خانه ملت، علی لاریجانی رییس مجلس در تماسهای تلفنی با استانداران استانهای اصفهان، مرکزی و فارس در جریان آخرین وضعیت این استانها در خصوص شیوع ویروس کرونا، نیازها، اقدامات پیشگیرانه و وضعیت بیمارستانها و مراکز درمانی قرار گرفت.
رییس مجلس دهم در این گفتوگوها با اشاره به لزوم واکنش سریع ستادهای مدیریت بحران در هر یک از این استانها، خواستار بهکارگیری تمامی ظرفیتهای استانها برای آگاهسازی و اطلاعرسانی به موقع و نیز استفاده از توان همه دستگاهها برای ارتقای بهداشت محیطهای عمومی در مقابله با ویروس کرونا شد.
لاریجانی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی با کمک سایر نهادها پیگیریهای مستمری را صورت داده است تا نیازمندیها و امکانات مورد نیاز همه مناطق کشور برای مقابله با این بیماری هر چه سریعتر تامین شود، از استانداران خواست تا با بسیج همه دستگاهها ضمن رسیدگی به وضعیت مبتلایان، مانع از شیوع بیشتر ویروس کرونا شوند.
رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به گفتوگوی قبلی خود با وزیر بهداشت و تلاش این وزارتخانه مبنی بر فعالسازی و تجهیز کلینیکهای تخصصی ریه در استانها، این اقدام را راهکاری ضروری برای درمان مبتلایان به کرونا دانست و افزود: درمان و رسیدگی تخصصی به مبتلایان کرونا از طریق پشتیبانی و تجهیز تیمهای پزشکی باید در سطحی باشد که آمار تلفات در استانها به سرعت به روند نزولی رسیده و به کمترین تلفات تقلیل یابد. لاریجانی با قدردانی از تلاش شبانه روزی کادر پزشکی و درمانی که در اقصی نقاط کشور در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار دارند، اظهار داشت: باید از خدمات همه نیروها و کسانی که برای رفع کمبودها و نیازهای روزمره مردم در بخشهای مختلف تلاش میکنند، تشکر کرد و قدردان مجاهدتهای آنان بود. رییس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد تا کشور با همبستگی جمعی، عزم ملی و روحیه امید و مسوولیتپذیری از این بحران به سرعت عبور کند. لاریجانی همچنین با تاکید بر اهمیت استقرار افراد در منازل و پرهیز از سفرهای درون شهری و برون شهری در جهت مهار این بیماری، خواستار مدیریت صحیح و برنامهریزی استانداران برای کاهش ترددها شد. آقایان عباس رضایی، عنایتالله رحیمی و سیدعلی آقازاده، استانداران اصفهان، فارس و مرکزی نیز در این گفتوگوها ضمن ارایه گزارشی از آخرین اوضاع و برنامههای اجرا شده برای مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا، به تشریح اقدامات خود در زمینه تجهیز مراکز درمانی، اجرای مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، بهرهگیری از ظرفیتهای نیروهای مسلح و استفاده از کمکهای خیرین و نیکوکاران پرداختند.