اخبار
مساعدت بانک پاسارگاد در بازپرداخت تسهیلات
بانکپاسارگاد طی اطلاعیهای، شرایط حمایت و مساعدت در بازپرداخت تسهیلات دریافتی فعالان اقتصادی بهویژه صاحبان کسب و کارهای کوچک را اعلام کرد. به گزارش روابطعمومی بانک پاسارگاد، طبق بخشنامه بانکمرکزی ج.ا.ا در خصوص شرایط به وجود آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا در جامعه و مشکلات پدید آمده برای فعالان اقتصادی بهویژه صاحبان کسب و کارهای کوچک در بازپرداخت تسهیلات دریافتی، بانک پاسارگاد با هدف مساعدت و حمایت از تسهیلاتگیرندگان مذکور (اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی) و همچنین ایفای مسوولیتهای اجتماعی خود در شرایط حاضر، جزییات این اقدام را اعلام کرد. بر این اساس، دریافتکنندگان تسهیلات قرضالحسنه، تسهیلات در قالب کلیه عقود و تسهیلات مربوط به کارتهای اعتباری که حائز شرایط زیر باشند، میتوانند از مزایای این طرح استفاده کنند: صاحبان کسب و کارها بهویژه کسب و کارهای کوچک که در لیست مصادیق اعلام شده توسط دولت قرار دارند. تسهیلاتگیرندگانی که به دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا، قادر به بازپرداخت اقساط تعیینشده در موعد مقرر نیستند. تسهیلاتگیرندگانی که در چارچوب مفاد دستورالعمل طبقهبندی داراییهای موسسات اعتباری، بدهی آنها تا تاریخ اول دی سال 1398در طبقه جاری قرار داشتهباشد. دریافتکنندگان تسهیلات که اقساط آنها طی ماههای اسفند 1398، فروردین و اردیبهشت 1399 سررسید میشود. مزایایی که در این طرح به مشمولان ارایه میشود، به این شرح است: اعطای مهلت 3 ماهه در مورد تسهیلات و وام دریافتی اشخاص مشمول که بازپرداخت آنها بهصورت دفعی است و سررسید آنها در بازه زمانی اول اسفند سال 1398 تا 31 اردیبهشت سال 1399 قرار دارد دریافت اقساط تسهیلاتی که طی ماههای اسفند سال 1398، فروردین و اردیبهشت سال 1399 سررسید میشود، پس از پایان دوره بازپرداخت اقساط- عدم دریافت جریمه (مابهالتفاوت نرخ وجه التزام تأخیر تأدیه دین و نرخ سود مندرج در قرارداد) و کارمزد اضافی، از وامگیرندگان و تسهیلاتگیرندگان مشمول در دوره مذکور چنانچه بدهی اشخاص مشمول در بازه زمانی مذکور، در چارچوب مفاد دستورالعمل طبقهبندی داراییهای موسسات اعتباری در طبقات غیرجاری طبقهبندی میشود، مشتری یادشده بابت مطالبات مذکور، مشمول ممنوعیتهای ناظر بر اشخاص دارای بدهی غیر جاری نخواهد شد.
امکان خرید بیمه نامه برخط از شرکت های بیمه ای
رییس کل بیمه مرکزی با هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا برای ایجاد امکان خرید بیمه نامه برخط از شرکت های بیمه ای بخشنامه ای را صادر کرد. به گزارش شادا، رییس کل بیمه مرکزی با هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، طی بخشنامه ای به تمامی شرکت های بیمه ای کشور، ضمن صدور دستور برای ایجاد امکان خرید بیمه نامه برخط از شرکت های بیمه ای، از آنان خواست نسبت به تجدید بیمه نامه های صادره آن دسته از بیمه گذاران که امکان خرید بیمه نامه از طریق سایت الکترونیک شرکت های بیمه ندارند، اقدام کنند. در این بخشنامه آمده است: با توجه به ضرورت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در سطح کشور، در راستای کاهش مراجعات هموطنان گرامی به شرکت های بیمه و نمایندگی های آنها به منظور پیشگیری از انتقال ویروس، کلیه بیمه گذاران بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه می توانند با مراجعه به سایت شرکت های بیمه نسبت به خرید بیمه نامه برخط اقدام نمایند. طبق هماهنگی بهعمل آمده با شرکت های بیمه و در راستای مسئولیت اجتماعی مقرر شد برای آن دسته از بیمه گذارانی که امکان خرید بیمه نامه از طریق فوق الذکر میسر نباشد، شرکت بیمه ذیربط، نسبت به تجدید بیمه نامه های صادره شرکت خود که تا ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ منقضی می شوند بهصورت یکساله اقدام و مراتب را به روش های مقتضی به بیمه گذاران خود اعلام نماید.
۱۰ شغل آسیب دیده از شیوع کرونا
طی بخشنامه ای مصادیق کسب و کارهای آسیبدیده از شیوع کرونا ویروس اعلام شد. به گزارش «تعادل»، این بخشنامه جهت اطلاع مدیران عامل بانک های دولتی، غیردولتی، شرکت دولتی پست بانک، موسسات اعتباری غیر بانکی و بانک مشترک ایران - ونزوئلا ارسال شد که در آن تاکید شده در مورد مصوبه شورای پول و اعتبار در خصوص مساعدت به صاحبان کسب و کارهایی که به دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا در کسب و کار خود با مشکلاتی مواجه شده اند. مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستورانها، بوفهها، طباخی، تالارهای پذیرایی، قهوه خانهها، اغذیه فروشیهاو موارد مشابه به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت. مراکز مربوط به گردشگری شامل هتلها، هتل آپارتمانها، مجتمع های جهانگردی و گردشگری، مهمانپذیرها مهمانسراها، مسافرخانه ها، زائرسراها، مراکز بوم گردی، مراکز اقامتی و پذیرایی و تفریحی و خدماتی بین راهی و موارد مشابه به تشخیص وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی. حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری و برون شهری اعم از هوایی، جاده ای، ریلی و دریایی و... دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری. تولید و توزیع پوشاک . تولید و توزیع کیف و کفش. مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه. مراکز و مجتمع های ورزشی و تفریحی و مراکز و مجتمع های فرهنگی و آموزشی.