اخبار

۱۳۹۹/۰۲/۱۵ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۱۶۶۸۲۷

راهکار کاهش ارزبری  در ایران خودرو

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: در سال جهش تولید ۲۱پروژه داخلی‌سازی قطعات با فناوری بالا را در دستور کارداریم که با تحقق آن ۱۷۳میلیون یورو کاهش ارزبری محقق خواهد شد. فرشاد مقیمی در جلسه ستاد ساخت ایران خودرو که با حضور مدیران وزارت صمت، مدیران شرکت‌های قطعه‌ساز و دانش‌بنیان‌ها برگزار شد، گفت: این تعداد پروژه برای داخلی‌سازی قطعات، نیازمند 6هزار و 420میلیارد ریال (سرمایه‌گذاری ریالی) و 15 میلیون یورو (سرمایه‌گذاری ارزی) است. وی افزود: این 21 پروژه از جمله قطعاتی است که دارای ارزبری بالا هستند که برای اولین‌بار در تاریخ صنعت خودرو، داخلی سازی آنها در دستور کار ایران خودرو قرار گرفته که با تحقق این امر جهشی در بومی‌سازی قطعات انجام می‌شود. مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو برای تامین سرمایه مورد نیاز برای داخلی سازی این قطعات گفت: نیمی از سرمایه‌گذاری مورد نیاز، از محل مطالبات قطعه‌سازان قابل تامین است، نیمی دیگر را نیز وزارت صمت در قالب وام بلندمدت و با نرخ سود پایین تامین کند. مقیمی پیشنهاد کرد: برای تامین سرمایه می‌توان از سرمایه‌های مردمی در قالب طرح سرمایه‌گذاری در خودکفایی قطعات استفاده کرد و به ساپکو ماموریت داد تا این طرح را بررسی و عملیاتی کند.  مقیمی با اشاره به شعار سال99 با عنوان جهش تولید گفت: صنعت خودرو هیچ خط قرمزی برای خودکفایی قطعات ندارد و تمرکز بر نوآوری و فناوری در توسعه خودکفایی با جدیت دنبال می‌شود. وی درباره الزامات و نیازمندی‌های ساخت داخل در سال جهش تولید افزود: تامین منابع مالی مورد نیاز سازندگان برای ساخت داخل از طریق بانک‌ها، صندوق‌ها، قوانین و تبصره‌های مرتبط با حمایت مالی تولید و همکاری تامین‌کنندگان مواد اولیه در ساخت داخل صنایع بالادستی، افزایش تعرفه و حقوق گمرکی قطعات و مجموعه‌های داخلی‌سازی شده و تسهیل در واردات ماشین‌آلات مورد نیاز خطوط تولید از مهم‌ترین الزامات ساخت داخل است.

صادرات محصولات کشاورزی به کویت از سر گرفته شد

سازمان توسعه تجارت ایران| رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران از صادرات نخستین محموله تر‌بار و محصولات کشاورزی ایران به کویت، در دوران شیوع کرونا، خبر داد. حمید زادبوم با اعلام این خبر گفت: با توجه به همه‌گیر شدن ویروس کرونا، برخی از کشور‌های همجوار، همچون کشور‌های حاشیه خلیج فارس از جمله کویت، مرز‌های ورودی خود را بر واردات کالا‌ها بسته بودند.وی افزود: خوشبختانه طی روز‌های گذشته محموله‌ای به وزن 500 تن از محصولات کشاورزی کانتینری یخچالی از مبدا بندر دیر در استان بوشهر به بندر الشویخ در کویت حرکت کرد. رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران اضافه کرد: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی کشورمان در سال‌جاری، تولیدات محصولات کشاورزی نسبت به سال گذشته مطلوب بوده و در حال حاضر به کشور‌های همجوار صادر می‌شود. گفتنی است بنا بر اطلاعات به دست آمده، محصولات کشاورزی به صورت قابل ملاحظه‌ای به کشور‌های امارات متحده عربی، عمان و  قطر صادر می‌شود که کویت نیز به این کشور‌ها اضافه شده است.

نخستین نمایشگاه سال 99  در خرداد برگزار می‌شود

نخستین نمایشگاه سال 99 به همت شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی ایران در 24 خرداد برگزار می‌شود. به گزارش روابط عمومی شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ج.ا. ایران، این شرکت در نظر دارد با حفظ اصول بهداشتی مرتبط با فاصله گذاری اجتماعی نخستین نمایشگاه سال 99 را از 24 تا 26 خرداد کلید بزند. این نمایشگاه با عنوان «جهش تولید و دستاوردهای مقابله با کرونا» و با حضور تولیدکنندگان مواد شوینده، پاک‌کننده، بهداشتی سلولزی و ماشین‌آلات وابسته تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و دارویی برپا خواهد شد.پیش از این نیز، بهمن حسین‌زاده مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی ایران با اعلام خبر برگزاری نمایشگاه فوق، از رعایت نکات ویژه بهداشتی لازم در زمان برگزاری این نمایشگاه خبر داده و اظهارداشته بود: تمام تمهیدات لازم به منظور ضدعفونی شدن محیط نخستین نمایشگاه سال 99 مانند رعایت فاصله ایمنی میان بازدیدکنندگان و غرفه داران, فراهم کردن تجهیزات ضدعفونی مانند تونل در درب ورودی سالن , اسپری الکل در غرفه‌ها و ماسک به کار گرفته می‌شود.وی همچنین با تاکید بر این نکته که عمده بازدیدکنندگان این نمایشگاه از جمع متخصصین است، گفته بود که عموم مردم می‌توانند به منظور رعایت طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، از طریق وبسایت شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران به آدرس iranfair.com به صورت مجازی از نخستین نمایشگاه سال 99 به صورت مجازی بازدید کنند. یادآور می‌شود، علاقه‌مندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نمایشگاه «جهش تولید و دستاوردهای مقابله با کرونا» می‌توانند به وبسایت corotech.ir مراجعه کنند.