اخبار
عملکرد اپراتورها در محاسبه حجم اینترنت رصد میشود
مدیرکل نظارت بر سرویسهای ارتباطی رگولاتوری از رصد و نظارت دورهای بر عملکرد اپراتورها در محاسبه حجم ترافیک بستههای اینترنت خبر داد و گفت: «بستههای اینترنت باید به تایید رگولاتوری برسد.» محمد امامی در گفتوگو با مهر، در خصوص تمهیدات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای اظهارنارضایتی کاربران از اتمام زودهنگام بستههای اینترنت، گفت: «رگولاتوری بررسی و نظارت دورهای بر حجم ترافیک مصرفی کاربران اپراتورهای ثابت و همراه را در دستور کار قرار داده است. به این معنی که حجمی که در بسته اینترنت به مشترک فروخته میشود، در بازههای مشخص به صورت دورهای مورد بررسی و نظارت قرار میگیرد تا بستهها زودتر از موعد به اتمام نرسد و همان حجمی که به مشترک فروخته شده، توسط وی مصرف شود.» وی با بیان اینکه نظارت بر عملکرد اپراتورها در فروش بستههای اینترنت، از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پیگیری میشود، ادامه داد: «علاوه بر این نظارت کلی، اگر کاربری در این زمینه شکایتی داشته باشد نیز، این شکایت بهصورت موردی بررسی میشود. اما از آنجا که ممکن است موردی وجود داشته باشد اما کسی متوجه نشود، باید برنامه نظارتی در خصوص حجم بستهها بهصورت دورهای صورت گیرد. در این مدل نظارتی، مشخص خواهد شد که آیا تمامی اپراتورهای ثابت و همراه که در کشور فعالیت میکنند عملکرد مناسبی نسبت به بستههای اینترنتی که به کاربر میفروشند دارند یا خیر و آیا بستهای که میفروشند همان حجمی است که فروختند یا کمتر است.» امامی در مورد عدم اطلاعرسانی اپراتورها در خصوص بستههای اینترنت و تعریف نامفهوم بستههای اینترنت توسط برخی اپراتورها، گفت: « اپراتور باید برای بستههای اینترنتی که تعریف میکند از رگولاتوری تاییدیه بگیرد. در این رابطه اگر چیزی خلاف مصوبه رگولاتوری باشد مورد بررسی قرار گرفته و با آن برخورد میکنیم؛ درصورت تخلف نیز به اپراتور تذکر میدهیم.» این مقام مسوول در رگولاتوری افزود: «بستهای که کاربر خریداری میکند باید حجمی معادل مصرف اینترنت بینالملل کاربر یا دو برابر مصرف داخلی یا تلفیقی از این دو به صورت شناور باشد. به این معنی که زمانی که بستهای با ۴۰ گیگابایت مصرف منصفانه برای کاربر فعال میشود، کاربر میتواند ۴۰ گیگ اینترنت بینالملل مصرف کند یا معادل ۸۰گیگ، مصرف داخلی داشته باشد. اما اگر قرار است تلفیقی از این دو باشد، باید به صورت شناور به هر میزان مصرف اینترنت بینالملل، دو برابر مصرف داخلی داشته باشد. پس از اتمام مصرف منصفانه، در صورتی که هنوز بسته کاربر به اتمام نرسیده باشد، اپراتور باید سرعت پایه را برای کاربر برقرار کند و اگر سرویس را قطع کند، تخلف کرده و با آن برخورد میشود.» وی در مورد ارایه برخی بستههای اینترنت با عنوان نامحدود توسط اپراتورها که دارای حجم مصرف و سرعت مشخص است، تاکید کرد: «رگولاتوری با بستههای اینترنتی اغواکننده و دارای ابهام برخورد میکند؛ اگر در بسته اینترنتی، چارچوب مصوبه رگولاتوری رعایت نشده باشد تخلف است و اپراتور باید نسبت به آن پاسخگو باشد.»
آغار عملیات اجرایی مرحله دوم تقاطع غیرهمسطح شهید کاوه نبیری اراک
همزمان با افتتاح مرحله اول تقاطع غیرهمسطح شهید کاوه نبیری اراک عملیات اجرایی مرحله دوم این طرح هم آغاز شد. در مراسمی با حضور جمالی نژاد رییس سازمان همیاری شهرداریها و دهیاریهای کشور، آیتالله دری نجفآبادی نماینده، ولی فقیه در استان مرکزی، سید علی آقازاده استاندار مرکزی و دیگر مسوولان استانی تقاطع غیرهمسطح سردار شهید کاوه نبیری شهر اراک به بهرهبرداری رسید و همزمان عملیات اجرایی مرحله دوم این طرح هم آغاز شد. با بهرهبرداری از تقاطع غیرهمسطح سردار شهید کاوه نبیری، شهر اراک از سمت شهر صنعتی از بن بست خارج شده و با اتصال به بزرگراه جهانپناه، از کمربندی جنوبی یک ورودی جدید برای شهر اراک ایجاد میشود.
گام بلند فولا مبارکه در حوزه بومیسازی
مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه مولد و عامل جهش تولید و رونق اقتصادی خواهد
بود. فولاد مبارکه با استفاده از تجارب ارزنده خود در طول مسیر تعالی، مرزهای تولید را پشت سر گذاشته و علاوه بر این، برای ارتقای جایگاه رقابتی خود و بهتبع آن صنعت فولاد کشور گامهای بلندی در حوزه بومیسازی، ارتقای سطح تکنولوژی و کسب و انتقال دانش فنی صنعت فولاد برداشته است. عظیمیان در یادداشتی نوشت: فضای کسبوکار از جمله شاخصهای تعیینکننده وضعیت اقتصادی هر کشور است که با استناد به آن میتوان به بررسی و تجزیهوتحلیل شرایط اقتصادی هر کشور پرداخت. به همین دلیل صنعت فولاد به عنوان یکی از صنایع مهم و استراتژیک و قابلرقابت، میتواند با افزایش قابلیتها و توانمندیهای خود سهم قابلتوجهی در بهبود فضای کسبوکار کشور ایفا کند.