اخبار
۱۴۰ هزار میلیارد از درآمدهای امسال محقق نمیشود
وزیر امور اقتصادی و دارایی در واکنش به اعلام مرکز پژوهشهای مجلس درباره کسری ۱۸۰ هزار میلیارد تومانی بودجه در سال جاری گفت: عبارت کسری بودجه درست نیست، زیرا این کسری زمانی اتفاق میافتد که هزینهها بر منابع و درآمدها پیشی گرفته باشد و برآورد ما نسبت به عدم تحقق درآمدها طی امسال آن هم در بدبینانهترین شرایط ۱۴۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود. به گزارش ایسنا، فرهاد دژپسند گفت: اکنون در ابتدای سال قرار داریم و تنها پیشبینی عدم تحقق مطرح است و براساس پیشبینی ما عدد اعلامی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی صحیح نیست و برآورد ما نسبت به عدم تحقق درآمدها طی امسال آن هم در بدبینانهترین شرایط ۱۴۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود. در ادامه وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: جای عدم تحقق در منابع مصوبات بودجه مانند مالیات و واگذاریها صورت خواهد گرفت و ما تلاش داریم حداکثر تحقق انجام شود اما در صورت عدم تحقق میتوانیم از طریق فروش اوراق این کسری بودجه را جبران کنیم.
تغییر پایههای مالیاتی در دستور کار دولت
معاون حقوقی و فنی سازمان مالیاتی گفت: موضوع اقتصاد هوشمند و تغییر در پایههای مالیاتی در دستور کار دولت قرار دارد. محمود علیزاده گفت: دولت از زمان وزارت آقای دژپسند بر امور اقتصادی و دارایی، موضوع اقتصاد هوشمند و تغییر در پایههای مالیاتی را در دستور کار خود قرار داد که با همکاری همه خبرگان بخش اقتصادی از جمله مرکز پژوهشهای مجلس، فرآیند اصلاح موادی از قانون مالیاتهای مستقیم در دستور کار قرار گرفت که مالیات بر عایدی سرمایه در آن به عنوان جزئی از اصلاح این قانون دیده شده است. معاون حقوقی و فنی سازمان امور مالیاتی ادامه داد: این لایحه در دولت مطرح است و کلیات آن تصویب شد و جزییات آن در حال بررسی است. وی افزود: موضوع مالیات بر مجموع درآمد در این اصلاح قانون دیده شده است.
ارایه خدمات درسامانه ESB بانکهای ادغامی
رییس اداره کل توسعه فناوری اطلاعات بانک سپه گفت: سامانه ESB یک سامانه چند وجهی است که به شعب بانکهای ادغامی و Core سیستمهای آنها متصل است و خدمات پایه را در تمامی شعب به مشتریان ارایه میکند. حمید شیخی در گفتوگو با خبرنگار ایبِنا اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در ادغام مطرح میشود؛ این است که احتمال دارد که یک سری از شعب در این روند ادغام شوند و همچنین تابلوی تمام شعب یکسان میشوند به همین منظور برای اینکه مشتریان بانکهای ادغامی سردرگم نشوند تهیه و تولید نرم افزار ESB در دستور کار قرار گرفت تا از طریق آن بتوان در تمامی شعب بانکهای ادغامی سرویسهای پایه به مشتریان ارایه شود. وی یادآور شد: سامانه ESB بر این مبنا طراحی شد تا امکان سرویسدهی به مشتریان تمامی بانکهای ادغامی در تمامی شعب فراهم شود و این سامانه مشابه شتاب در شبکه بانکی عمل میکند با این تفاوت که درگاه متصل به آن شعب بانکهای ادغامی هستند.