دریچه
مصدومیت آیتالله العظمی صانعی
حال عمومی حضرت آیتالله صانعی با ثبات است اما باید تحت عمل جراحی قرار بگیرند.
به گزارش شفقنا، در پی شکستگی استخوان لگن و دست حضرت آیتالله صانعی در شامگاه پنجشنبه که در اثر زمین خوردگی در منزل به وجود آمد، یکی از پزشکان مطلع درباره آخرین وضعیت درمانی ایشان به خبرنگار شفقنا گفت، از همان لحظات ابتدایی انتقال این مرجع تقلید شیعه به بیمارستان، تمام اقدامات لازم صورت گرفت تا با تشخیص صحیح و دقیق ابعاد و میزان مصدومیت، مراحل درمان آغاز شود. این پزشک مطلع افزود: همانطور که قبلا اطلاع داده شد، حضرت آیتالله صانعی دجار شکستگی لگن و استخوان دست شدهاند، که باید با تصویربرداریها و انجام آزمایشات مقدماتی، آماده عمل جراحی شوند و در حال حاضر مراحل مشاورههای پزشکی در حال انجام است که اگر همه پاسخها مثبت باشد، آنگاه عمل جراحی بر روی ایشان انجام خواهد شد. این کادر درمانی حال عمومی حضرت آیتالله صانعی را با ثبات و رضایتبخش توصیف کرد، اما یادآور شد که طبیعت این شکستگیها به گونه ایست که فشار زیادی را به بیمار مخصوصا در سنین بالاتر وارد میسازد و تلاش تیم پزشکی بر آن است که عوارض این مصدومیت را به حداقل برساند و ان شاءالله با دعای مومنین هرچه سریعتر ایشان بهبود یابند.
برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
روز گذشته (جمعه) دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یازدهم در حوزههای انتخابیه باقیمانده برگزار شد.
رییس ستاد انتخابات کشور با اشاره به اینکه چشمانداز دقیق و روشنی درباره پایان شیوع کرونا وجود ندارد، گفت: به هر حال باید برگزاری انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی را به عنوان نوعی مانور برای تجربه اجرای انتخابات در شرایط کرونایی در نظر گرفت.
به گزارش ایسنا، جمال عرف که به منظور شرکت در جلسه ستاد انتخابات البرز و بازدید از شماری شعبههای اخذ رأی در جریان برگزاری انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی به استان البرز سفر کرده بود، با اشاره به اینکه در میان حوزههای ده گانهای که انتخابات مرحله دوم در آنها برگزار میشود، حوزه انتخابیه البرز (کرج، اشتهارد و فردیس)، بزرگترین حوزه است، اظهار کرد: تمامی اقدامات لازم در چارچوب قوانین انتخابات و منطبق بر دستورالعملهای بهداشتی برای حضور مردم در پای صندوقهای رأی فراهم شده است و نظارتهای جدی در این زمینه اجرا میشود. عرف با اشاره به اینکه آینده و چشمانداز دقیق و روشنی درباره پایان شیوع کرونا وجود ندارد، تأکید کرد: به هر حال باید برگزاری این انتخابات را به عنوان نوعی مانور برای تجربه اجرای انتخابات در شرایط کرونایی در نظر گرفت. چهار انتخابات مختلف را در سال ۱۴۰۰ پیش رو داریم و لازم است آمادگیهای لازم برای برگزاری انتخاباتها را در شرایط شیوع کرونا و با در نظر گرفتن دستورالعملهای بهداشتی داشته باشیم.
معاون سیاسی وزیر کشور در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه در شرایطی بسیار خاص به واسطه شیوع کرونا، تداوم فشارها و تحریمهای ناجوانمردانه و غیرقانونی و نیز جنگ روانی گسترده ضد انقلاب و دشمنان علیه مردم شریف هستیم، اظهار داشت: تحمل چنین شرایط خاصی، همراهی و صبر و تحمل مردم را میطلبد که انصافاً با نهایت همدلی و نجابت، همراهی و تحمل میکنند و واقعا قدردان و شاکر این همراهی و تحمل مردم هستیم.
وی افزود: امیدواریم پس از این سختی و عسر، به تعبیر مقام معظم رهبری، دوره یسر فرا رسد و گشایش حاصل شود. دولت هم به واقع در حال مدیریت و اداره شرایطی بسیار استثنایی و خاص است که الزامات و مقتضیات خود را داراست و بدون همراهی و ایستادگی مردم، ممکن و شدنی نیست. رییس ستاد انتخابات کشور در پایان، دو وظیفه اصلی مجریان انتخابات را تأمین سلامت و امنیت انتخابات دانست که با رعایت دقیق مولفههایی هم چون قانونمداری و بیطرفی مجریان انتخابات حاصل میشود. با توجه به شیوع ویروس کرونا، وزارت کشور در اطلاعیههایی از رعایت پروتکلهای بهداشتی در محل برگزاری انتخابات خبر داد و تغییراتی را در نحوه رایگیری از مردم اجرایی کرد. بر اساس اطلاعیه شماره ۴۶ ستاد انتخابات کشور به منظور رعایت اصول بهداشتی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، اخذ اثر انگشت در فرآیند اخذ رای حذف شده است همچنین رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و نیز استفاده از ماسک و خودکار در شعب اخذ رای الزامی است. متن کامل اطلاعیه شماره ۴۶ ستاد انتخابات کشور بدین شرح است: به آگاهی رایدهندگان مرحله دوم یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی میرساند، به منظور رعایت اصول بهداشتی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، اخذ اثر انگشت در فرآیند اخذ رای حذف شده است. همچنین رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و نیز استفاده از ماسک و خودکار در شعب اخذ رای الزامی میباشد . نمایندگان فرماندار/ بخشدار و رییس شعبه و نیز ماموران بهداشتی موظف به نظارت و کنترل بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی در شعب اخذ رای میباشند.