ویژه
تفاهمنامه فروش 90 هزار تن ریل ذوبآهن اصفهان امضا شد
ذوبآهن اصفهان و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء تفاهمنامه فروش 90 هزار تن ریل را امضا کردند که به عنوان افشای اطلاعات با اهمیت در کدال درج شد. طی این تفاهمنامه 90 هزار تن ریل E160 با گریدR260 مطابق آخرین ویرایش استاندارد EN13674-1 از تولیدات ذوب آهن اصفهان، توسط قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء برای راهآهن چابهار-زاهدان بهصورت چند مرحلهای و با توافق طرفین در خصوص تناژ، زمان عرضه و کشف قیمت در بورس کالا خریداری میشود. شایان ذکر است عملیات ریلگذاری راهآهن چابهار-زاهدان با استفاده از ریل تولیدشده در ذوب آهن اصفهان طی مراسمی تیر ماه سال جاری با حضور محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی آغاز به کار کرد. طول راهآهن زاهدان - چابهار ٦٢٨ کیلومتر است و طبق برنامهریزیها، ریلگذاری ۱۵۰ کیلومتر از این محور تا پایان امسال انجام خواهد شد. گفتنی است ذوب آهن اصفهان تنها تولیدکننده ریل در منطقه منا (خاورمیانه و شمال آفریقا) است و انواع ریل برای خطوط پرسرعت، ریل مترو و معدن مطابق استانداردهای جهانی را تولید میکند.
تعریض و عقبنشینی ملک حسن شاهحسینی در قائمشهر
ملک آقای حسن شاهحسینی واقع در خیابان کارگر، خیابان شهدا (سه راه کنسرو)، شهدا ۲ مورد تعریض و بازگشایی قرار گرفت. در ادامه اجرای پروژههای عمرانی در بخش تعریض و عقبنشینی معابر، ملک آقای حسن شاهحسینی در روز چهارشنبه مورخ ۷ آبان ۱۳۹۹ واقع در خیابان کارگر، خیابان شهدا (سه راه کنسرو)، شهدا ۲ به مساحت ۱۶۶ مترمربع، غرامت ناشی از تعریض به مبلغ یک میلیارد ریال تهاتر و با حضور دکتر نوریان سرپرست مدیریت شهرداری منطقه یک قائمشهر مورد تعریض و بازگشایی قرار گرفت. شهرداری قائمشهر از همکاری و مساعدت صاحب ملک یادشده تقدیر و تشکر میکند.
همافزایی ارکان شرکت در مسیر ارزشآفرینی
اولین نشست کمیته طرحهای ارزش افزا در ذوب آهن اصفهان، با حضور مرتضی یزدخواستی و مهرداد تولاییان از اعضای هیاتمدیره شرکت، مرتضی ربانی مدیر برنامهریزی و مهندسی صنایع و مدیران بخشهای بهرهبرداری همزمان با جلسه دیسپاچری در سالن جلسات معاونت بهرهبرداری برگزار شد. مرتضی یزدخواستی، عضو هیاتمدیره شرکت و رییس کمیته طرحهای ارزشافزا در سازمان گفت: ذوب آهن اصفهان به عنوان اولین تولیدکننده فولاد در کشور بعد از گذشت نیم قرن از فعالیت خود با تکیه بر نیروی انسانی متخصص، امکانات، تجهیزات، دانش و تجربه نقش بیبدیلی در سازندگی صنایع مختلف داشته که این مهم بر کسی پوشیده نیست. وی افزود: این کارخانه عظیم، قابلیتهای بسیار فراوانی دارد که میتوان با تعریف پروژههای مختلف و سپس اولویتبندی آنها به کمک نیروی انسانی بخشها از محل همافزایی ایجادشده سازمان را به سمت ارزشآفرینی بیشتر سوق داد. رییس کمیته طرحهای ارزشافزا در ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه این نشستها در بخشهای مختلف برگزار میشود، تصریح کرد: در این راستا از مدیران بخشهای مختلف تقاضا داریم با توجه به حیطه فعالیت، پروژههایی که میتوانند در زمان کوتاه ارزشآفرینی بالایی را برای سازمان در پی داشته باشند، بر اساس دستورالعملی که تدوین شده است، اولویتبندی کنند تا در نشستهای تعاملی این پروژهها مورد بررسی قرار گیرند و سیر تکاملی آنها جهت حصول نتیجه دنبال شود. مهرداد تولاییان عضو هیتمدیره شرکت و معاون بهرهبرداری نیز ضمن تشکر از بخشهای مختلف که در راستای تحقق اهداف کارخانه به ویژه در شرایط تحریم فعلی تلاش میکنند، گفت: جنس کار و فعالیت در حوزه بهرهبرداری متفاوت از بخشهای دیگر است و این موضوع سبب شده پروژههای متنوعی در معاونت بهرهبرداری کارخانه طی دورههای مختلف تعریف شود که ثمرات قابل توجهی نیز در پی داشته است. وی خاطرنشان کرد: تشکیل کمیته طرحهای ارزشافزا به صورت واحد و منسجم در سازمان، فرصت بسیار مغتنمی است که بخشهای مختلف پروژههای خود را در این قالب تعریف کنند و بتوانند در راستای رشد و اعتلای کارخانه بیش از پیش در سهم خود نقشآفرین باشند. مرتضی ربانی، مدیر مهندسی صنایع شرکت نیز گفت: در سند چشمانداز شرکت عنوان شده است (ذوب آهن اصفهان، پیشتاز در تولید مقاطع طویل فولادی در خاورمیانه با سرآمدی، کیفیت، سودآوری و برند معتبر در بازارهای داخلی و خارجی) این رسالت بسیار مهم با تشکیل کمیته طرحهای ارزشافزا در سازمان موقعیت بسیار خوبی را فراهم میآورد تا همه بخشهای سازمان بیش از گذشته در ارزشآفرینی کارخانه سهیم و از نتایج حاصله بهرهمند شوند. وی افزود: پروژههایی که در این راستا بخشهای مختلف شرکت میتوانند تعریف کنند به سه دسته تقسیم میشوند که عبارتند از: پروژههایی که از ابتدا تا انتها توسط بخش مربوطه قابل اجرا هستند، پروژههایی که با همکاری بخش و سایر قسمتهای کارخانه اجرا میشوند، پروژههایی که به پیمانکاران سپرده میشوند. در این تقسیمبندی، پروژههایی که در گروه اول قرار میگیرند در اولویت هستند و در مرحله بعد بر اساس منابع اقتصادی و سهولت در اجرا پس از نظر مدیر و معاون بخش مربوطه در کمیته طرحهای ارزشافزا مورد بررسی قرار میگیرند و فرآیند اجرایی شدن آنها آغاز میشود.