اخبار
گوگل و آمازون به دورکاری پایان میدهند
گوگل اعلام کرد برخی از کارمندانش در امریکا میتوانند از ماه جاری به محل کار خود بازگردند. آمازون نیز اعلام کرده در تابستان تعدادی از کارمندان در محل کار حاضر خواهند شد. به گزارش مهر به نقل از دیلی میل، گوگل اعلام کرد برخی از کارمندان امریکایی این شرکت میتوانند در ماه جاری به دفاتر کاری خود بازگردند. گوگل روز چهارشنبه به کارمندان خود اعلام کرد دفاترش با ظرفیت محدود بازگشایی خواهند شد. در بیانیه این شرکت آمده است: ما مرحله به مرحله پیش میرویم تا با روشی ایمن افراد بیشتری در محل کار حاضر شوند. این در حالی است که در زمان شیوع همهگیری کووید ۱۹ شرکتهای بزرگ فناوری از جمله گوگل زودتر از بقیه کارمندان را به خانههایشان فرستادند تا دورکاری کنند.
طبق بیانیه گوگل بازگشت به محل کار در ماه آوریل الزامی نیست و تمام کارمندان ملزم نیستند تا قبل از یکم سپتامبر ۲۰۲۱ میلادی به محل کار خود بازگردند. هنوز مشخص نیست چه تعداد کارمند اجازه حضور در دفاتر گوگل را دارند. اما پیش بینی میشود کارمندان باید ۳ روز در هفته در محل کار خود حاضر شوند. طبق گزارش شبکه خبری سی ان بی سی پس از تاریخ یک سپتامبر اگر کارمندان بخواهند بیش از ۱۴ روز در سال دورکاری کنند، باید درخواست خود را ارایه کنند. از سوی دیگر آمازون نیز دستورالعمل جدیدی برای بازگشت کارمندانش به محل کار ارایه کرده است.
این شرکت در یادداشتی به کارمندان اعلام کرد احتمالاً در تابستان امسال برخی از کارمندان این شرکت به دفاتر کاری بر میگردند. تعداد بیشتری از کارمندان نیز احتمالاً در پاییز در دفاتر کاری حضور خواهند یافت. این در حالی است که برخی از کارمندان آمازون در آسیا هم اکنون به دفاتر کاری خود بازگشتهاند. حدود ۱۰ درصد جمعیت کارمندان شرکتی آن هر روز در محل کار حاضر میشوند. البته این شرکت فناوری در یادداشت خود تاکید کرد بازگشت کارمندان به محل کار یک فرایند تدریجی خواهد بود و زمانبندی آن در هر کشور با توجه به میزان ابتلاء و واکسیناسیون متغیر خواهد بود. از سوی دیگر فیسبوک تصمیم دارد دفاتر خود در منطقه خلیج سانفرانسیسکو را با ۱۰ درصد ظرفیت در ماه مهبازگشایی کند. حال آنکه فیسبوک و توئیتر قبلاً گفته بودند به کارمندان اجازه میدهند بهطور دایم دورکاری کنند.
قابلیت چت صوتی در دیسکورد راهاندازی شد
پلتفرم پیامرسان دیسکورد قابلیت مشابه کلاب هاوس را راهاندازی کرد که به کاربران امکان میدهد رویدادهای صوتی برای مخاطبانشان برگزار کنند. به گزارش ایسنا، دیسکورد که چت صوتی، ویدیویی و متنی فراهم میکند، محبوب گیمرهای ویدیویی است و از زمان راهاندازی شدن این اپلیکیشن در سال ۲۰۱۵، در میان سایر کاربران هم محبوبیت پیدا کرده است. قابلیت جدید “استیج چنل “ دیسکورد به کاربران امکان میدهد رویدادهای صوتی با حضور حداکثر هزار نفر را به شکل راحتی مدیریت کنند و انتظار میرود تعامل در گروههای دیسکورد را تقویت کند.
منابع آگاه به رویترز گفتهاند این پلتفرم که ماهانه بیش از ۱۴۰ میلیون کاربر فعال دارد، سرگرم مذاکره برای فروش به مایکروسافت به مبلغ ۱۰ میلیارد دلار است. اما مایکروسافت و دیسکورد در این باره اظهارنظر نکردهاند. موفقیت اپلیکیشن چت صوتی کلاب هاوس که دسترسی به آن تنها از طریق دعوت امکانپذیر است و اخیرا ۱۰ میلیون کاربر فعال هفتگی گزارش کرده است، پتانسیل خدمات چت صوتی را بارز کرده است به خصوص در شرایط فعلی که بسیاری از افراد به دلیل پاندمی ویروس کرونا در خانه ماندهاند. توییتر قصد دارد قابلیت صوتی زنده خود با نام Spaces را تا آوریل عرضه کند. شبکه اجتماعی لینکدین مایکروسافت هم اعلام کرده که در حال آزمایش قابلیتهای چت صوتی است و شرکت فیسبوک هم گویا سرگرم ساخت سرویس مشابه کلاب هاوس است. پیامرسان تلگرام اخیرا قابلیتهای بیشتری برای چتهای صوتی افزوده و محدودیت اندازه آنها را حذف کرده است. شرکت اسلک تکنولوژیز هم در حال آزمایش قابلیتهای صوتی اجتماعی است.
شرکت اسپاتیفای هفته جاری اعلام کرد شرکت سازنده اپلیکیشن ورزشی صوتی “لاکر روم “ را خریداری کرده است. دیسکورد پس از اینکه مشاهده کرد در دوران پاندمی، افراد بیشتری برای رویدادهای مختلف از این پلتفرم استفاده میکنند، تلاش برای عرضه قابلیت استیج را مضاعف کرد. بر اساس گزارش رویترز، قابلیت جدید دیسکورد مثل یک کانال است که امکان میدهد میزبانها ورود افراد را مدیریت کنند و امکاناتی مانند بلند کردن دست از سوی شنوندگان برای صحبت کردن دارد. دیسکورد قصد دارد ظرفیت شمار کاربرانی که میتوانند در استیجها حضور پیدا کنند را در ماههای آینده افزایش دهد و اعلام کرده که راههای درآمدزایی کاربران از برگزاری رویدادهای صوتی را بررسی خواهد کرد.