اخبار ویژه
با انعقاد دو تفاهمنامه در سال 1400 محقق میشود؛
26 هزار شغل جدید برکت در استان کرمان
با انعقاد دو تفاهمنامه، تعداد مشاغل جدید بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در استان کرمان به بیش از 26 هزار شغل در سال 1400 میرسد. معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: با انعقاد دو تفاهمنامه جدید در استان کرمان، امسال 8 هزار و 750 طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در این استان راهاندازی میشود که ایجاد 26 هزار و 250 فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم را برای متقاضیان به دنبال خواهد داشت. مرتضی نیازی با اشاره به حضور و فعالیت بنیاد برکت در سراسر استان کرمان اظهار داشت: برای سال 1400 ایجاد 5 هزار طرح اشتغالزایی را پیشبینی کرده بودیم که با انعقاد دو تفاهم نامه جدید، تعداد طرحها افزایش یافته و به 8 هزار و 750 طرح رسیده است. وی درباره مفاد این دو تفاهمنامه نیز توضیح داد: تفاهمنامه اول به ارزش 500 میلیارد ریال میان بنیاد برکت، استانداری کرمان و مس سرچشمه و با هدف ایجاد یکهزار و 250 طرح اشتغالزایی منعقد شده است. قرارداد دوم هم برای راهاندازی 2 هزار و 500 طرح اشتغالزایی جدید میان بنیاد برکت، استانداری، سازمانهای جهاد کشاورزی و مدیریت و برنامهریزی استان کرمان و بانک قرض الحسنه مهر به ارزش یکهزار میلیارد ریال به امضا رسیده است. به گفته معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت، 50 مجری و تسهیلگر این بنیاد فرآیند اشتغالزایی در مناطق محروم و روستایی استان کرمان را پیگیری میکنند. نیازی تصریح کرد: تا پایان سال گذشته شش شهرستان راور، نرماشیر، ریگان، عنبرآباد، فهرج و کوهبنان زیر پوشش فعالیتهای اشتغالزایی بنیاد برکت قرار داشتند که امسال به تمامی شهرستانهای استان افزایش پیدا کرده است. وی ادامه داد: تا به امروز راهاندازی 2 هزار و 610 طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در مناطق محروم و کم برخوردار استان کرمان محقق شده که فراهم آمدن فرصتهای کسب و کار برای نزدیک به 8 هزار نفر را به دنبال داشته است. معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت در تشریح رستههای شغلی اولویتدار در استان کرمان نیز گفت: با توجه به مزیتها و پتانسیلهای هر منطقه، پرورش دام سبک، فرش دستبافت، مشاغل فنی و خدماتی، پرورش شتر، صنایع دستی و دام سنگین از جمله رستههای در اولویت برای مشاغل جدید در سال 1400 هستند. نیازی با اشاره به اشتغالزایی بنیاد برکت در مناطق محروم و روستایی کشور خاطرنشان کرد: تا پایان سال گذشته، 100 هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در 7 هزار و 575 روستا و 276 شهرستان در سراسر کشور راهاندازی شده که با ایجاد 300 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم همراه بوده است. گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا به امروز 3 هزار و 603 طرح در حوزههای توانمندسازی اقتصادی، امور زیربنایی، فرهنگی، سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایهگذاری 5 هزار و 164 میلیارد ریال در مناطق محروم استان کرمان به بهرهبرداری رسانده یا در دست اقدام دارد.
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت در گفتوگو با ایراسین:
تلاش وزارت صمت راهاندازی پروژه نورد گرم 2 است
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت در خصوص نقش شرکت فولاد مبارکه در توسعه صنعت فولاد کشور گفت: فولادمبارکه یک شرکت فولادی بسیار عظیم و تولیدکننده ورق برای کلیه مصارف کشور است. این شرکت برای کل کشور شناخته شده بوده و تولید، مصرف و میزان صادرات این شرکت نیز کاملا مشخص است. سیفالله امیری در گفتوگو با ایراسین (http://irasin.ir/) در ادامه افزود: در شرایط فعلی نیز در صورتی که شرکت فولاد مبارکه نباشد، کلیه واحدهای ما تعطیل خواهند شد، در واقع این شرکت یکی از قدیمیترین و بزرگترین شرکتهای فولادی کشور بوده و چشم و چراغ این ملت است.
نورد گرم 2 مشکل تامین مواد اولیه بسیاری از صنایع را حل خواهد کرد
وی درباره نقش شرکت فولاد مبارکه در طرحهای توسعهای فولاد کشور نیز گفت: نقش شرکت فولاد مبارکه در رسیدن به اهداف تعریف شده برای صنعت فولاد کشور در افق 1404 مثبت بوده و این شرکت اهداف خود در طرحهای توسعهای را محقق کرده است، به ویژه با پروژه جدید این شرکت یعنی واحد نورد گرم 2 که برنامهریزی و تلاش برای راهاندازی آن انجام داده، میتواند بخش عمدهای از مشکلات کشور برای تامین مواد اولیه و انواع ورق را رفع کند.
باید مشکلات هرچه زودتر حل شود
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت درباره حمایت این وزارتخانه از راهاندازی پروژه نورد گرم 2 فولاد مبارکه نیز گفت: پروژه نورد گرم 2 فولاد مبارکه کار بسیار بزرگی است که کلنگ زنی آن در سال گذشته انجام شد و اکنون جلسات مربوط به راهاندازی آن در ایمیدرو در حال برگزار شدن است. چند روز گذشته نیز مهندس جعفری رییس هیات عامل ایمیدرو نیز جلسهای در این زمینه تشکیل دادند. البته یکسری مشکلات برای راهاندازی آن وجود دارد که باید هرچه زودتر حل شود. هرچند خوشبختانه همت و تلاش مهندس عظیمیان مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه نیز بر این است که این پروژه هرچه زودتر انجام شود. هرچند برای راهاندازی تمامی پروژههای تعریف شده برای صنعت فولاد یکسری مشکلات در مسیر راه وجود دارد که باید مرتفع شوند.