ویژه
رونمایی از 9 طرح و دستاوردهای پژوهشی آبفای استان اصفهان
همزمان با جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو سال 1400 از 9 طرح پژوهشی آبفای استان اصفهان رونمایی شد. این طرحها شامل «هوشمندسازی شبکه توزیع آب با استفاده از هوش مصنوعی»، «طرح جامع خودکار تصفیه فاضلاب شهری به وسیله تالابهای هیبریدی»، «شناسایی، تعیین مقدار و بررسی میزان حذف میکروپلاستیکها در تصفیهخانههای آب»، «مهندسی معکوس پمپ سرباره و ساخت دستگاه چربیگیر فاضلاب شهری»، «طراحی و استقرار سامانه جامع تحقیقات آب و فاضلاب کشور»، «طراحی و ساخت دستگاه ریشهبر توربینی قابل تنظیم»، «تولید محلول پاککنندگی چربی در تأسیسات آب و فاضلاب و صنایع مشابه»، «کتاب اصول بهرهبرداری و نگهداری در تصفیهخانههای آب» و «کتاب تاریخ آب و فاضلاب اصفهان» است که با حضور علیاکبر محرابیان وزیر نیرو از آنها رونمایی شد.
طرحهای یاد شده به همت تعدادی از مدیران و کارشناسان آبفای استان اصفهان و با همکاری چند تن از استادان و پژوهشگران دانشگاههای صنعتی و علوم پزشکی اصفهان در یک سال اخیر به اجرا در آمده است. علاوه بر این همزمان با گشایش جشنواره پژوهش و فناوری وزارت نیرو 1400، غرفه دستاوردهای پژوهشی آبفای استان اصفهان آغاز به کار کرد. در این غرفه که به همت دفتر تحقیقات و توسعه فناوری شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان برپا شده است طرحهای تحقیقاتی شرکت در قالب کتاب، فیلم، عکس، بنر، ماکت و دستگاههای ساخته شده در فضایی به وسعت 24 متر مربع به نمایش در آمده است. این نمایشگاه از 29 آذر تا اول دیماه سال جاری در محل پژوهشگاه وزارت نیرو پذیرای علاقهمندان است. در این نمایشگاه، شرکتهای آب و فاضلاب، آب منطقهای، برق و نیروگاههای سراسر کشور، جدیدترین دستاوردهای تحقیقاتی خود را در قالب بیش از 30 غرفه و در فضایی به وسعت 1600 مترمربع به نمایش گذاشتهاند.
تقدیر وزیر نیرو از سرپرست شرکت توزیع نیروی برق مازندران
با کسب رتبه دوم شرکت توزیع برق مازندران در جشنواره پژوهش و فناوری در حوزه صنعت برق کشور در سال 1400، مهندس محرابیان وزیر نیرو با اهدای لوح سپاس از سید کاظم حسینی کارنامی سرپرست شرکت توزیع نیروی برق تقدیر بهعمل آورد. در قسمتی از این لوح آمده است: دستیابی به اهداف علمی و پژوهشی صنعت آب و برق، مرهون تلاش مدیران، متخصصین و محققینی است که با همت والای خود بر موانع موجود غلبه کرده و تمامی توان خود را صرف بهکارگیری ایدههای جدید برای ارتقای این صنعت زیربنایی مینمایند .
از آنجا که بنا به ارزیابی شرکت توانیر در سال 1400، شرکت توزیع نیروی برق مازندران به عنوان رتبه دوم در عرصه پژوهش و فناوری معرفی شده است، لذا بدینوسیله از تلاشها و زحمات مدیران و همکاران ذیربط قدردانی بهعمل میآید.
ادامه ثبتنام دورههای کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی تا جمعه 3 دی
دکتر مهدی رئوفی رییس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی با اشاره به تمدید مهلت ثبت نام دورههای کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی جهت ورودی بهمن 1400 گفت: پذیرش دورههای کاردانی فنی و کاردانی حرفهای و کارشناسی حرفهای و مهندسی فناوری نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ورودی بهمن 1400 از 16 آذرماه آغاز شده و تا 1 دی ماه تمدید شده است. رییس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی افزود: ظرفیت پذیرش دانشجو در بهمن ماه برای استان مرکزی 4983 نفر در نظر گرفته شده که از این تعداد 1973 نفر در 39 کدرشته محل مربوط به دورههای کارشناسی و 3010 نفر مربوط به دورههای کاردانی میباشد.
رئوفی ادامه داد: در این نیمسال 9 مرکز آموزش علمی کاربردی در سطح استان در گروههای آموزشی صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و مدیریت و خدمات اجتماعی اقدام به جذب دانشجو نمودهاند که داوطلبان فراگیری دورههای مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی میتوانند در مهلت در نظر گرفته شده با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.org بعد از مطالعه دفترچه راهنما نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته خود اقدام کنند. وی در پایان اظهار داشت: به منظور فراهم کردن تسهیلات برای افرادی که تا تاریخ ذکر شده موفق به ثبت نام نشوند، ترتیبی اتخاذ شده است که بتوانند تا پایان روز جمعه 3 دی ماه نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.همچنین علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره عناوین رشتهها و مراکز آموزشی عدد 1 را به سامانه پیامک دانشگاه با شماره 30005834 ارسال کنند. لازم به ذکر است پذیرش در دانشگاه جامع علمی کاربردی بدون کنکور بوده و دانشجویان میتوانند در هر نیمسال تحصیلی از تسهیلات وزارت علوم استفاده کنند. در حال حاضر هر دانشجو در هر نیمسال تحصیلی میتواند مبلغ 13 میلیون ریال وام شهریه دریافت نماید که زمان بازپرداخت این وام قرض الحسنه از 9 ماه بعد از فارغالتحصیلی از دانشگاه آغاز میشود.