لزوم رعایت نکات بهداشتی هنگام مصرف گوشت
متخصص بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر ضرورت رعایت نکات بهداشتی هنگام ذبح دام، گفت: با توجه به آغاز فصل گرما، برای جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو باید گوشت خریداری شده را قبل از مصرف ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه قرار داد. دکتر مهرداد حقیقی با اشاره به اینکه تب کریمه کنگو از دام آلوده به انسان منتقل و از انسانی به انسان دیگر قابل سرایت است، بیان کرد: این ویروس اگر در بدن دام باشد و آن دام ذبح شود، پس از ۲۴ ساعت بر اثر اسید داخل بدن دام از بین میرود. به همین علت است که در کشتارگاههای صنعتی، لاشه را پس از ذبح دستکم ۲۴ ساعت نگه میدارند. به گفته این عضو هیاتعلمی دانشگاه، متاسفانه در برخی مناطق بلافاصله پس از اینکه دام ذبح میشود، مورد استفاده قرار میگیرد که این روش احتمال انتقال بیماری را بالا میبرد. بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی از فوت میانگین ۳ نفر از هر ۱۰ نفر مبتلا به این بیماری خبر داد که اغلب در فاز سوم ابتلا رخ میدهد و عنوان کرد: اگر بیماری وارد فاز چهارم یا دوره نقاهت شود، با ادامه مصرف داروها، ضعف بیمار برطرف شده و در طول چند هفته بهبود مییابد.