ویژه
به همت بنیاد برکت صورت گرفته است
بهرهگیری از شرکتهای دانشبنیان در تولید نوشتافزار ایرانی
با همکاری و مشارکت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام علاوه بر احیای زیستبوم نوشتافزار ایرانی، صادرات این محصولات نیز آغاز شده است. معاون تامین نهادهها و مشارکتهای اقتصادی بنیاد برکت ضمن بیان این مطلب افزود: شتابدهنده کارآفرینی اجتماعی به عنوان یکی از واحدهای مشارکتی بنیاد برکت توانسته است با حمایت از تولیدکنندگان لوازمالتحریر، علاوه بر احیای زیستبوم نوشتافزار ایرانی، صادرات محصولات را به کشورهای دیگر آغاز کند. هادی جوهری خاطرنشان کرد: سوریه به عنوان اولین مقصد نوشتافزارهای ایرانی انتخاب و صادرات به این کشور آغاز شده است. وی تاکید کرد: شتابدهنده کارآفرینی اجتماعی با مشارکت بنیاد برکت و با هدف تسهیلگری و توسعهگری در حوزه صنایع فرهنگی و به ویژه نوشتافزار ایرانی آغاز بهکار کرده و علاوه بر اشتغالزایی در این حوزه، بر تولید محصولاتی که پیش از این امکان ساختشان در داخل کشور وجود نداشته، تمرکز کرده است. معاون مشارکتهای اقتصادی بنیاد برکت ادامه داد: با بهرهگیری از شرکتهای دانشبنیان، تولید محصولاتی همچون مداد اتود و ماژیک نشانهزن (هایلایت) برای اولینبار در کشور آغاز شده است.
جوهری در تشریح اقدامات دیگر شتابدهنده کارآفرینی اجتماعی گفت: این شتابدهنده با هدف ایجاد اشتغال در حوزههای خانگی و کارگاهی، ۱۵۰ کارگاه تولید نوشتافزار ایرانی را مورد حمایت قرار داده و باعث احیا و به چرخه تولید بازگشتن این کارگاهها شده است. وی تصریح کرد: شتابدهنده کارآفرینی اجتماعی علاوه بر تولید نوشتافزار و لوازمالتحریر ایرانی، بر صادرات محصولات نیز تمرکز جدی داشته و کشور سوریه به عنوان اولین هدف انتخاب شده است. جوهری تاکید کرد: عملکرد این واحد مشارکتی بنیاد برکت در حوزه صادرات نوشتافزار و لوازمالتحریر ایرانی به سوریه باعث شد تا در میان برترین شرکتهای صادراتی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) قرار بگیرد.
به گفته معاون مشارکتهای اقتصادی بنیاد برکت، علاوه بر سوریه کشورهای دیگری از جمله عراق، افغانستان، عمان و روسیه نیز به عنوان مقاصد صادراتی لوازمالتحریر ایرانی هدفگذاری شدهاند. وی با اشاره به مشکلات و موانع بر سر راه صادرات نوشتافزار ایرانی اظهار داشت: وجود رقبای جدی در این حوزه از جمله چین و هند که قطب تولید لوازمالتحریر در دنیا هستند و به کشورهای مختلف از جمله ایران صادرات دارند، حضور و رقابت در این عرصه را بسیار دشوار کرده است. جوهری یادآور شد: یکی از مشکلات بر سر راه صنایع فرهنگی و بهطور مشخص نوشتافزار ایرانی خلأ سیستم توزیع مناسب است و شتابدهنده کارآفرینی اجتماعی علاوه بر سرمایهگذاری، تامین مالی و اخذ تسهیلات برای کسبوکارهای فعال در این حوزه، در زمینه توزیع و صادرات محصولات نیز مشارکت جدی داشته است. معاون مشارکتهای اقتصادی بنیاد برکت در پایان تاکید کرد: شتابدهنده کارآفرینی اجتماعی به شکل مستقیم در فرآیند تولید نوشتافزار ایرانی مشارکت نمیکند و بر تسهیلگری در این حوزه متمرکز است.
دیدار مدیر مخابرات منطقه مرکزی با فرماندار شهرستان شازند
مهندس لطفی مدیر مخابرات منطقه مرکزی بافرماندار شهرستان شازند دیدار وگفتوگو کرد. به گزارش اداره روابط عمومی مخابرات منطقه مرکزی دراین نشست دکتر رمضانی فرماندار شهرستان شازندخواستار همکاری مخابرات جهت ایجاد زیر ساخت شبکه فیبر نوری برای نصب دوربینهای نظارتی در شهرستان شازند شد . بر اساس این گزارش در ادامه مهندس لطفی مدیر مخابرات منطقه مرکزی اظهار آمادگی کرد با همکاری سایر دستگاههای اجرایی ذیربط، مخابرات نهایت همکاری را به عمل خواهد آورد، چراکه نصب دوربینها فراهمکننده امنیت برای همه جامعه است.
جلسه اضطراری کمیته تدارکات و حمل و نقل فرآوردههای نفتی منطقه البرز برگزار شد
جلسه کمیته تدارکات و حمل و نقل فرآوردههای نفتی با حضور مدیر، معاونین و روسای واحدهای ستادی و عملیاتی منطقه البرز برگزار شد . به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه البرز، در این جلسه وزارتی مدیر منطقه به تامین و توزیع به موقع انواع فرآوردههای نفتی با رعایت استانداردهای مربوطه تاکید کرد و افزود: رضایت مشتریان و شهروندان از عملیات سوخترسانی از مهمترین اهداف شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران میباشد و در این مسیر باید بهتر از گذشته گام برداشت. در جلسات کمیته تدارکات که هر هفته برگزار میگردد مسائل مرتب با تامین و توزیع فرآوردههای نفتی، امور حمل و نقل فرآوردههای نفتی و هماهنگی بین واحدهای ستادی و عملیاتی و نواحی تحت پوشش منطقه مورد بررسی وبرنامهریزی قرار میگیرد.