ویژه
تمرکز ویژه بنیاد برکت بر اجرای طرح توسعه پایدار جزیره هرمز
اشتغالزایی برکت برای 1200 نفر از هرمزنشینان
بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام برای بیش از یکهزار و 200 نفر از مردم جزیره هرمز شغل ایجاد کرده است. مدیرعامل بنیاد برکت با بیان این مطلب و با تاکید بر تمرکز ویژه بر توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی جزیره هرمز افزود: تا به امروز 415 طرح اشتغال اجتماعمحور با حجم کل سرمایهگذاری 538 میلیارد ریال در جزیره هرمز راهاندازی شده که فراهم آوردن فرصتهای کسبوکار برای یکهزار و 245 نفر از اهالی این جزیره جنوبی کشور را به دنبال داشته است.
محمد ترکمانه یادآور شد: همچنین اجرای 200 طرح اشتغال اجتماعمحور برای سال جاری در دستور کار است که تا به امروز 101 طرح راهاندازی شده و 67 طرح نیز در دست بررسی است. وی در تشریح اقدامات بنیاد برکت در حوزه عمرانی و زیربنایی نیز گفت: تا به امروز طرحهای عمرانی و زیربنایی متعددی از جمله ساخت مدرسه، احداث جاده رینگ دور جزیره، تکمیل پروژه آبرسانی، توسعه شبکه اصلی فاضلاب، خانه عالم، تکمیل و تعمیرات تاسیسات پایگاه اورژانس و تکمیل موجشکن برقی در جزیره هرمز عملیاتی شده و به بهرهبرداری رسیده است. مدیرعامل بنیاد برکت تاکید کرد: پروژههای دیگری مانند احداث مرکز صنایع دستی و محصولات محلی، تامین روشنایی دور رینگ جزیره، تهیه طرح مرمت و بازسازی قلعه پرتغالیها، ساماندهی سواحل غربی و شرقی و مرمت و بازسازی مرکز جامع سلامت نیز در دست اقدام است. ترکمانه خاطرنشان کرد: مدرسه برکت هرمز با 5 کلاس درس ساخته و تقدیم دانشآموزان این جزیره شده است. وی تاکید کرد: با توجه به آب شرب هرمز و گلایه مردم از این موضوع، بنیاد برکت نگاه ویژهای به بحث آبرسانی به این جزیره داشته و طرحهای تکمیل پروژه آبرسانی، توسعه شبکه اصلی فاضلاب شهر و احداث مخازن زمینی و هوایی جهت ارتقای حجم ذخیره آب در جزیره را عملیاتی کرده است. به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، این بنیاد بازسازی و مرمت 90 باب مسکن در جزیره هرمز را در دستور کار دارد که تاکنون بازسازی 55 باب مسکن را به پایان رسانده است. وی تصریح کرد: بنیاد برکت اجرای طرح توسعه پایدار جزیره هرمز در چهارچوب الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت را با تکیه بر سیاستهای اقتصاد مقاومتی در دست اقدام دارد. ترکمانه با تاکید بر فعالیتهای متنوع و گسترده بنیاد برکت در جزیره هرمز بیان کرد: بنیاد تا به امروز بالغ بر یکهزار و 110 میلیارد ریال در حوزههای توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، مدرسهسازی، عمرانی و زیربنایی و ساخت مسکن محرومین در هرمز سرمایهگذاری کرده است.
افزایش 7 درصدی مصرف سیانجی در سبد سوخت استان کردستان
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کردستان گفت: در هفت ماهه نخست سال جاری 116 میلیون و 629 هزار متر مکعب گاز CNG در جایگاههای عرضه سی ان جی مصرف شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با رشدی 7 همراه بوده است. به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کردستان، جهانبخش نوکانی با اشاره به کاهش میزان مصرف بنزین ناشی ازمصرف این میزان سیانجی در سبد سوخت مصرفی استان افزود: مزایای زیست محیطی و اقتصادی استفاده از سوخت سیانجی و تبلیغات و فرهنگسازی صورت گرفته توسط منطقه در خصوص طرح رایگان دوگانه سوز
نمودن خودروهای عمومی در افزایش مصرف این سوخت پاک در استان تاثیرگذار بوده است. نوکانی به فعال بودن 344 نازل در جایگاههای سی ان جی استان اشاره کرد و یادآور شد: کالیبراسیون دیسپنسرهای همه 54 باب جایگاه استان انجام و گواهینامه سلامت از اداره استاندارد دریافت کرده اند. در استان کردستان 7 مرکز تبدیل خودروهای دوگانهسوز وجود دارد که ۳ مرکز آن در سنندج، 2مرکزدر بیجار، یک مرکز در قروه و سقز به شهروندان خدمات ارایه میدهند.
افزایش 144 درصدی ارسال نفتگاز به نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج
در شش ماهه نخست سال جاری بیش از 85 میلیون لیتر نفتگاز به نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج ارسال شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد 144 درصدی همراه بوده است. به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کردستان، مدیر منطقه با بیان این مطلب افزود: تامین سوخت نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج یکی از مسوولیتهای مهم پخش منطقه کردستان میباشد که باتوجه به محدودیتهای عرضه گاز طبیعی در فصول سرد سال تامین و ذخیرهسازی سوخت مایع نیروگاه سیکل ترکیبی سنندج به عنوان تامینکننده برق استان فوقالعاده حائز اهمیت است. جهانبخش نوکانی که در جلسه کمیته حمل و نقل فرآوردههای نفتی منطقه سخن میگفت : باتاکید بر نقش بسیار مهم شرکتهای حمل ونقل و رانندگان نفتکش در راستای توسعه و شکوفایی اقتصادی باتوجه به شرایط جغرافیایی و صعب العبور بودن بیشتر راههای روستایی استان از فعالیت 6 شرکت حمل ونقل و 210 دستگاه نفتکش در ناوگان حمل ونقل منطقه خبرداد. نوکانی با اشاره به تامین و توزیع روزانه بیش از 4 میلیون لیتر انواع فرآوردههای نفتی در سطح استان با استفاده از نفتشکهای جاده پیما افزود: تعامل و همکاری بسیارخوب شرکتهای حمل و نقل و رانندگان نفتکش با این شرکت، موجب رونق بخشیدن به حرکت بخشهای تولیدی، کشاورزی، صنایع و تامین سوخت مورد نیاز خانوارهای نفت سفید سوز در نقاط روستایی استان میباشد .