در شهر
انشعاب ساختمانهای ناایمن تهران قطع میشود
رییس کمیته ایمنی شورای شهر تهران گفت: در صورت عدم اقدام صاحبان ساختمانهای ناایمن به ایمنسازی، انشعاب این ساختمانها قطع میشود.
به گزارش ایلنا، مهدی بابایی، رییس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به برگزاری جلسات هفتگی ایمنسازی در مناطق ۲۲ گانه، اظهار کرد: بر اساس گزارشات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از آخرین وضعیت ساختمانهای ناایمن و همچنین ارایه گزارش پیشرفت ایمنسازی، پویایی بیشتری را در رسیدگی به وضعیت ساختمانهای ناایمن شاهد هستیم.
وی با بیان اینکه پیش از این موضوع ایمنسازی در اولویت مناطق ۲۲ گانه نبوده است، یادآور شد: برخی مدیران اذعان میکنند که برای اولینبار در جایگاه پاسخگویی در خصوص ساختمانهای ناایمن قرار گرفتهاند و همین حضور و پاسخگویی باعث شده سرعت کار افزایش یابد.
بابایی همچنین تصریح کرد: نکته حائز اهمیت این است که در برنامه چهار ساله چهارم توسعه شهرداری تهران، برای ایمنسازی ساختمانهای ناایمن عدد و رقم معین کردیم؛ بهطوریکه بر اساس آمار احصا شده این ساختمانها باید تعداد مشخصی از آنها ایمنسازی شوند. به عبارتی میزان پیشرفت را درصد قرار ندادهایم که پاسخگویی غیر شفاف باشد. امیدواریم پیرو این سیاستگذاری، اقدامات بهطور جدی پیگیری شود و شاهد تحول در ایمنسازی باشیم.
رییس کمیته ایمنی شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه اخطار دادستانی به ساختمانهای ناایمن در ایمنسازی موثر بوده است، بیان کرد: روال به این شکل است که ابتدا خودمان به مالکان این ساختمانها اخطار میدهیم و سپس از طریق قوه قضاییه ابلاغ میشود. در خصوص ساختمانهایی که مالکان آنها نسبت به ایمنسازی اقدام نکردهاند، درخواست کردهایم که قطع انشعاب صورت بگیرد.
وی با اعلام اینکه تاکنون موارد متعددی مشمول قطع انشعاب شدند، خاطرنشان کرد: نمونه مشهود این اقدام، ساختمانی در منطقه ۱۱ بوده که اخیراً قطع انشعاب آن انجام شده است. بابایی گفت: نکته مهم این است که باید آموزش مدیران در نحوه مواجهه با ساختمانهای ناایمن در اولویت باشد و سازمان آتش نشانی و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران این آموزش را در اولویت قرار دهند.
۶۵ درصد درآمد شهرداری صرف پرداخت حقوق کارکنان میشود
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در نخستین جلسه هماندیشی آشنایی با حدود وظایف، اختیارات و مسوولیتهای اعضای هیاتمدیره و مدیران عامل سازمانهای شهرداری که به همت اداره کل امور مجامع و حسابرسی برگزار شد، بر افزایش بهرهوری سازمانها با استفاده از یک برنامه تحولی سودآور تاکید کرد.
به گزارش ایلنا، لطفالله فروزنده در جمع مدیران عامل و اعضای هیاتمدیره سازمانهای شهرداری از لزوم داشتن یک سند تحولی افزایش بهره وری و بهبود وضعیت سخن گفت و افزود: در حال حاضر حدود ۶۵ درصد از درآمد شهرداری جهت تامین حقوق پرسنل سازمانها و شرکتها تعلق دارد و این در حالی است که شاهد تعادل هزینهها و درآمد سازمانها نیستیم.
وی افزود: سازمانهای ما بایستی در کنار ارایه خدمات با کیفیت، ماهیت سودآوری خود را نیز مورد توجه قرار دهند و برای شهرداری منابع درآمدی پایدار ایجاد کنند. معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری، الکترونیکی کردن خدمات و غیرحضوری کردن کارکنان را از محورهای اصلی سازمانها برشمرد و تصریح کرد: اگر زیرساختها درست شود و مشاغلی که قابلیت استفاده از دورکاری را دارد، احصا شود علاوه بر ارایه با کیفیت، شاهد کاهش هزینههای زیادی خواهیم بود.
بازپسگیری ۴۳ ملک شهرداری تهران در منطقه یک
رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران گفت: از ۱۰۱ ملک شهرداری که بازپسگرفتهایم، ۴۳ ملک در منطقه یک بوده که از املاک افراد مطرح بوده است.
به گزارش تسنیم، داوود گودرزی با بیان اینکه آمار املاک تصرف شده که تاکنون بازگشته به تفکیک مناطق مشخص شده است، اظهار کرد: عدد املاک تصرف شده بسیار زیاد است اما در کنار سازمان املاک در تلاش هستیم که سامانه جامع املاک تکمیل شود و املاک را بهطور دقیق شناسایی کنیم.
رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران تصریح کرد: این شناسایی انجام خواهد شد تا ببینیم املاک در چه مناطقی واقع شدند یا بدانیم آیا بر اساس قرارداد واگذار شده یا خیر؟ یا اینکه قرارداد به اتمام رسیده یا باید تمدید شود؛ چراکه تمام این املاک واگذار شده غیرقانونی نیست و ممکن است تنها مهلت قرارداد به اتمام رسیده باشد.
وی اضافه کرد: در مجموع در حال انجام اقدامات لازم در خصوص املاک واگذار شده شهرداری هستیم اما هنوز به سرانجام نرسیدیم. گودرزی گفت: در خصوص املاکی که وضعیت آنها مشخص و قطعی شده یک به یک جلو میرویم و معطل نمیمانیم که سامانه جامع املاک کامل شود.
رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران با بیان اینکه وقتی به این میرسیم که ملکی در منطقهای به اشتباه تصاحب شده، به املاک شهرداری برمیگردانیم، یادآور شد: تاکنون 101 فقره از املاک را باز گرداندیم که از این تعداد 43 ملک در منطقه یک و متعلق به افراد مطرح بوده است.
وی تأکید کرد: شهردار منطقه یک و مجموعه مدیریت شهری با قاطعیت ایستادند و توانستیم این املاک را بازگردانیم که البته کار آسانی نبود.