پایبندی به قانون در مساله حجاب

۱۴۰۱/۱۲/۲۰ - ۰۱:۲۲:۳۷
کد خبر: ۲۰۰۷۵۹

رییس‌جمهور با اشاره به اهمیت و ضرورت احترام همگانی به قانون، مساله حجاب را یک ضرورت شرعی و الزام قانونی مورد اتفاق آحاد جامعه ایرانی دانست و با تاکید بر اینکه همه مسوولان در موضوع حجاب اتفاق نظر دارند، گفت: تجربه اجتماعی انقلاب اسلامی نشان داد که زنان و دختران این سرزمین با زندگی عفیفانه و مومنانه بر حفظ عفاف و حجاب به عنوان یک اولویت امنیت‌آفرین تاکید دارند.

رییسی با اشاره به ضرورت حاکمیت قانون در زندگی اجتماعی، دستگاه‌های فرهنگی اعم از شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی، آموزش و پرورش و صدا و سیما را به تلاش بیشتر برای تبیین مسائل مرتبط با حجاب و عفاف و رفع برخی شبهات در این زمینه فرا خواند. رییسی با تأکید بر اینکه گسترش معروف‌ها در جامعه باید مورد حمایت جمعی قرار گیرد، خطاب به مردم به ویژه جوانان گفت: در موضوعی مانند حجاب ضروری است همگان احساس مسوولیت کنند و اگر چه ممکن است در این زمینه برخی افراد نظر متفاوتی داشته باشند، اما در زندگی اجتماعی، پایبندی به موازین قانونی، می‌بایست به عنوان یک اصل مورد توجه قرار گیرد.

رییس‌جمهور همچنین ضمن تاکید بر حمایت دستگاه‌های مسوول از آمرین به معروف، حجاب را مهم‌ترین توصیه و وصیت همه شهدای افتخارآفرین ایران اسلامی خواند و افزود: ضروری است شورای اجتماعی به عنوان مسوول، هماهنگی لازم را در بخش‌های مختلف ایجاد و با نظارت بر اجرای قانون زمینه حفظ امنیت اجتماعی را فراهم کند.

رییسی با تبریک میلاد مسعود حضرت ولیعصر (عج) و نیز با اشاره به قرار گرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان گفت: تردید نداریم زنان و دختران افتخارآفرین و تربیت شده در مکتب انقلاب اسلامی خود بیشترین همراهی را در رعایت و احترام به قانون خواهند داشت.

همچنین سید ابراهیم رییسی در دیدار با جمعی از دختران نوجوان شرکت‌کننده در برنامه «بینهایت شو» که از سوی موسسه جوانان آستان قدس رضوی برگزار شده، گفت: انقلاب اسلامی تمدنی جدید و نوین با عنوان مردم‌سالاری دینی ارایه کرد که در آن سبک جدیدی از زندگی برای انسان‌های معاصر ارایه شد.

رییسی با بیان اینکه امام خمینی (ره) جمهوری اسلامی را با نگاه به نیازهای انسان معاصر بنا نهاد، تصریح کرد: جمهوری اسلامی با برخورداری انسان‌ها از لذت و رفاه مخالف نیست و آن را سرکوب نمی‌کند، بلکه به آن جهت می‌دهد تا انسان‌ها بدانند که هدف از زندگی آنها چیست.

رییس‌جمهور ترویج فرهنگ اباحه‌گری و رفتارهای غیرانسانی از جمله همجنس‌گرایی در غرب و تبلیغ آن به عنوان مظاهر تمدن و پیشرفت را سقوط از مرتبه انسانیت به خود فراموشی دانست و افزود: غربی‌ها در فضای نوین جهانی با قدرت رسانه‌ای و اتکا به روش‌های قهری درصدد ترویج فرهنگ خود به مردم دنیا به ویژه ایران اسلامی هستند که مقابله با این تهاجم دقت و ظرافت زیادی را می‌طلبد.

رییس‌جمهور آینده کشور را متعلق به نوجوانان و جوانان دانست و با بیان اینکه کشور ظرفیت‌های زیادی در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی دارد، گفت: باید با بازنگری مسیر طی شده، ضعف‌ها و کاستی‌ها را شناسایی و تلاش کنیم آهنگ تربیتی کشور با روند توسعه یکسان باشد.

«استفاده از ظرفیت جوانان برای حل مشکلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی»، «توجه به نیازهای فرهنگی و اجتماعی دختران در زمینه‌های مختلف»، «تلاش برای کاهش فاصله میان نسل متولد شده در زمان غلبه فضای اینترنت یا اصطلاحاً نسل زِد با نسل گذشته»، «درک دغدغه‌های فرهنگی و نیازهای جوانان و بهبود وضعیت زندگی آنها»، «اقناع و پاسخگویی به شب‌هات نوجوانان و جوانان»، «میدان دادن به جوانان در عرصه صدور آرمان‌های انقلاب اسلامی»، «تلاش برای تربیت دانش‌آموزان و جوانان بر پایه آموزه‌های انقلابی و مهدوی»، «توجه به رشد و تعالی نوجوانان و جوانان در برابر هجمه‌ها و ابتذال فکری و فرهنگی به ویژه در فضای مجازی» و «لزوم توجه مسوولان به هدایت جوانان در برابر گرداب‌ها و توفان‌های آخرالزمانی» از جمله مباحثی بود که توسط ۴ تن از دانش‌آموزان دختر در این نشست مطرح شد.