گوشت قرمز ارزان می‌شود؟

۱۴۰۲/۰۱/۲۵ - ۱۳:۲۰:۰۰
کد خبر: ۲۰۳۱۷۳
گوشت قرمز ارزان می‌شود؟

منصور پوریان، رئیس شورای تامین دام، در خصوص وضعیت بازار دام زنده و گوشت قرمز افزود: اکنون قیمت هر کیلوگرم دام زنده گوسفندی به ۱۲۲ تا ۱۳۰ و گوساله ۱۰۵ تا ۱۱۰ هزار تومان رسیده است که همین مهم در کاهش قیمت لاشه تاثیر بسزایی دارد.

به گزارش ایرنا، رئیس شورای تامین دام اظهار داشت: به دلیل شرایط بارندگی و مراتع خوب با ازدیاد جمعیت دامی در کشور و افزایش عرضه دام در بازار روبرو هستیم؛ این در حالی است که با شروع فصل گرما، کاهش مصرف نیز خواهیم داشت که باید برای این مهم تدبیری اندیشیده شود.

وی قیمت‌های فعلی گوشت قرمز در بازار را همچنان کاذب دانست و گفت: با توجه به قیمت دام زنده باید قیمت لاشه گوسفندی گرم تازه به ۲۵۵ هزار تومان برسد، اما کماکان برخی فروشندگان با قیمت‌های بالاتر این محصول را عرضه می‌کنند.

پوریان از دولت خواستار خرید تضمینی دام زنده یا گوشت قرمز برای حمایت از دامداران و دامپروران توسط شرکت پشتیبانی امور دام شد و گفت: به نظر می‌رسد دولت به دلیل حجم واردات این محصول، ظرفیت ذخیره‌سازی این حجم گوشت را ندارد.

رییس شورای تامین دام بیان کرد: قیمت گوشت قرمز گوساله و گوسفندی با قیمت‌های بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار تومان گران فروشی است.

بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد که قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز گوساله مخلوط بین ۳۴۰ تا ۳۶۵ هزار تومان، ران گوساله بین ۳۷۰ تا ۳۹۰ هزار تومان، شقه گوسفندی بین ۳۶۰ تا ۳۹۵ هزار تومان، ران گوسفندی ۴۰۰ تا ۴۴۰ هزار تومان، راسته گوسفندی بین ۳۷۰ تا ۳۹۰ هزار تومان، ماهیچه گوسفندی ۴۴۰ هزار تومان، سردست و راسته گوسفندی بین ۳۸۰ تا ۳۹۰ هزار تومان در بازار است، در حالی که هر کیلوگرم گوشت گوساله منجمد به قیمت دولتی ۱۵۰ هزار تومان، گوسفندی منجمد بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومان و گوشت گوسفندی گرم وارداتی بین ۲۳۰ تا ۲۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.