پیشنیاز شناسایی بازارهای هدف چیست؟
عضو هیاتمدیره اتحادیه واردکنندگان نهادههای دام وطیور ایران گفت: سالانه مقدار قابل توجهی غلات و روغن وارد ایران میشود و ما برای تامین این کالاها نیازمند نگاهی استراتژیک هستیم.
به گزارش روابط عمومی اتحادیه واردکنندگان نهادههای دام وطیور ایران (اوندا)، سید جلال طیبا در نشست هیات تجاری قزاقستان با اعضای اتحادیه واردکنندگان نهادههای دام وطیور ایران گفت: هدف از برگزاری این جلسه آشنایی میان شرکتهای تجاری ایران و قزاقستان است.
وی افزود: در این نشست، شرکتها به تبادل اطلاعات تخصصی با یکدیگر در حوزه واردات غلات، روغن و گوشت وغیره پرداختند.همچنین بحث صادرات کالا از جمله شیرخشک نیز مطرح شد که امیدواریم در آینده نزدیک به نتیجه برسد.
عضو هیاتمدیره اتحادیه واردکنندگان نهادههای دام وطیور ایران برگزاری این جلسه را برای طرفین مثبت ارزیابی کرد و گفت: اگر مشکلات انتقال ارز و تخصیص برطرف شود همکاری تجاری میان شرکتهای ایرانی و قزاقستانی میتواند گسترش قابل توجهی پیدا کند.
این مقام مسوول صنفی با تاکید بر ضرورت برگزاری نشستهای مشترک میان تجار ایرانی با سایر کشورها اظهار کرد: برگزاری این جلسات باعث میشود آشنایی کافی و بهتری میان تجار کشورها صورت بگیرد و با تبادل نکات فنی و ظرفیتهای طرفین به نیازسنجی دقیقتری از بازارهای هدف دست پیدا کنیم. طیبا طیبا با بیان این مطلب که در سالهای اخیر به دلیل تحریم، شیوع ویروس کرونا، افزایش هزینهها و ... بیشتر تعاملات میان تجار از طریق فضای مجازی انجام میشده، تصریح کرد: آشنایی و تعامل میان تجار از طریق فضای مجازی زیانهای بسیاری را به فعالان اقتصادی وارد کرده و تجار ایرانی از این شیوه تعامل متضرر شدهاند زیرا برخی از شرکتها صوری و غیرواقعی هستند.
وی با بیان اینکه اطمینانی به تعامل تجاری از طریق فضای مجازی نیست، خاطرنشان کرد: اگر مشکلات ناشی از تحریمها و نقل و انتقال ارز برطرف شود بدون تردید با تبادل هیاتهای تجاری میتوان سطح مراودات تجاری میان ایران با سایر کشورها را گسترش مطلوبی داد.
عضو هیاتمدیره اتحادیه واردکنندگان نهادههای دام وطیور ایران اظهار کرد: بدون تردید با اعزام هیاتهای تجاری و برگزاری مذاکرات B۲B است که فعالان تجاری میتوانند به ارزیابی دقیقی از عملکرد شرکتها و وضعیت بازارهای هدف دست پیدا کنند.